Setari Cookie-uri

Zodia cu cel mai frumos suflet, singura care știe să iubească necondiționat

Care crezi că este zodia înzestrată cu această putere atât de rară?

Fiecare zodie are acel ceva care o face specială. Unele semne au o putere sufletească enormă și pare că ar putea munții din loc dacă și-ar dori acest lucru. Altele sunt atât de loiale și de fidele îbcât rămân lângă oamenii dragi chiar și când le sângerează inimile de durere. Printre toate acestea se numără o zodie aparte, cu un suflet cum nu e altul. Cei născuți în acest semn sunt firi sensibile, dar care au primit de la Dumnezeu un dar de neegalat: știu să iubească necondiționat cu toată ființa.

Dacă nu v-ați dat seama până acum despre ce zodie e vorba, nu vă mai ținem în suspans. Ne referim, desigur, la zodia Pești.

Legendele din jurul acestei zodii sunt numeroase. Unele dintre ele spun că cei doi Pești ar reprezenta ichtyocentaurii, ființe de legendă care au scos-o pe Afrodita din spuma mării atunci când s-a născut. Alte legende spun că aceștia ar fi peștii care trăgeau carul magic al Amphitritei, soția lui Poseidon, iar drept mulțumire pentru serviciul lor, aceștia ar fi primit viață veșnică și au fost plasați de zei pe bolta cerească.

Citește și:

O altă legendă face legătura dintre Iisus și zodia Pești. Deși după tradiția creștină, Iisus s-a născut pe 25 decembrie (ceea ce l-ar face Capricorn), unii istorici sunt de părere că nașterea Mântuitorului ar fi mai aproape de primăvară, ceea ce l-ar plasa în zodia Pești. De altfel, unul dintre primele simboluri ale lui Iisus a fost peștele. De exemplu, creștinii care trăiau asupriți în Imperiul Roman se recunoșteau unii pe ceilalți desenând discret un pește stilizat. De asemenea, dacă ne-am duce mai în profunzime pe analiza trăsăturilor de caracter ale lui Iisus, ar fi mai apropiat de zodia Peștilor decât de cea a Capricornului. Desigur, Iisus era un lider bun, așa cum e Capricornul, dar întreaga lui viață este dedicată iubirii, iertării, ajutorului și, în cele din urmă, sacrificiului, așa cum fac nativii în Pești în viața de zi cu zi.

Citește și:

Așa cum ziceam la începutul acestui articol, nativii în Pești sunt înzestrați cu puterea de a iubi necondiționat și uneori fac acest lucru pentru toți ceilalți, mai puțin pentru ei. Prin urmare, dacă aveți în viața voastră un nativ născut în acest semn trebuie să vă considerați norocoși. Nimeni nu știe să iubească și să se sacrifice ca această zodie, chiar dacă eforturile lor sunt tratate de multe ori cu mai puțină gratitudine și recunoaștere decât ar merita. Pe lângă această calitate atât de specială, iată de ce trebuie să te bucuri și să fii recunoscător dacă ai pe cineva în această zodie aproape de inima ta:

- Iartă foarte repede

- Sunt întotdeauna acolo atunci când ai nevoie

- Nu țin ranchiună

- Se gândesc întotdeauna și la nevoile celorlați

Citește și:

- Știu să empatizeze

- Știu să asculte și să îndrume cu blândețe

- Știu ce să spună ca să te facă să te simți mai bine

Ironika/ Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc