Setari Cookie-uri

Cum ne pregătim pentru sezonul Peștilor? 4 sfaturi de la Univers pentru a manifesta viața la care visăm 

Soarele se pregătește să intre în zodia Pești. Universul ne întreabă dacă suntem pregătiți pentru o nouă schimbare.

În fiecare lună experimentăm un sezon astrologic diferit. După jumătatea lunii februarie trebuie să ne pregătim pentru energia zodiei Pești - o zodie condusă de planeta Neptun în toată gloria sa.

În timp ce sezonul Vărsătorului ne-a adus sentimente de individualitate, dorință de viață și de aventură, iată că sezonul Peștilor ne amintește că imaginația, creativitatea și emoțiile sunt la fel de importante.

Câteva informații importante despre zodia Pești:

- perioadă: 19 februarie - 20 martie

- cuvinte cheie: emoție, sensibilitate, prietenie, ajutor, romantism

- calități: prietenos, sociabil, înțelegător, personalitate complexă, temperament maleabil

- putere ascunsă: darul premonitiei

- Mantră zodia Pești: "Nu îți pierde timpul analizând tot."

Citește și:

Temele asupra cărora trebuie să ne îndreptăm atenția în următoarele săptămâni: intuiție, emoție, creativitate, conexiune profundă cu oamenii pe care îi iubim.

sezonul pestilor foto Africa Studio, Shutterstock

Cum să te pregătești pentru sezonul Peștilor?

Dacă accepți energia Peștilor în viața noastră, poți avea una dintre cele mai magice luni ale vieții tale. Imaginația, creativitatea și intuiția la cote maxime fac din acesta momentul perfect pentru a îți manifesta viața pe care ți-o dorești. Să aruncăm o privire la câteva moduri prin care poți profita de sezonul zodiei Pești:

1. Invită energia intuitivă în viața ta

Fie că ai lucrat întreaga viață cu intuiția ta sau abia acum începi să îți asculți sufletul, acesta este momentul să începi cu adevărat să ai încredere în tine. Profită de energia primită de la Pești și învață să îți urmezi instinctele.

Citește și:

Dacă simți că o situație este periculoasă, schimbă direcția. Dacă simți că o oportunitate îți va schimba viața în bine, fă pasul cel mare și profită de ea.

2. Dezvoltă empatie față de tine însăți

În perioada în care Soarele va fi în zodia Pești, vei simți în mod natural empatie față de oamenii din jurul tău. Însă, Universul te provoacă să extinzi această empatie și față de tine însăți.

Nu te neglija, nu te îndepărta de sufletul tău pentru că este posibil ca mai târziu să îți pară rău că nu ai fost mai atentă cu tine. Alege să te pui pe primul loc, să ai grijă de tine, să îți susții propriile emoții și să crești iubirea pentru propria persoană - pentru că este cel mai important tip de iubire din lume.

Citește și:

3. Manifestă-ți visurile

În următoarele săptămâni este posibil să visezi cu ochii deschiși... așadar, de ce să nu îți stabilești intențiile și să îți transformi visurile în realitate? Această este cea mai bună perioadă a anului pentru a te gândi la ceea ce îți dorești să manifești și pentru a începe să îți stabilești intențiile deoarece odată ce sezonul Berbecului începe, Universul îți oferă posibilitatea de a îți pune în acțiune ideile și de a trăi viața pe care ți-o dorești.

Ce poți face: vision board-uri, liste de manifestări cu lucrurile pe care ți le dorești.

foto main Gorbash Varvara, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc