Setari Cookie-uri

Focul Zodiacului: Cea mai strălucitoare dintre toate zodiile

Tu știi care este cea mai pasională zodie?

Zodiile de foc sunt caracterizate, în primul rând, de pasiunea pe care o pun în toate aspectele vieților lor. Cei născuți sub aceste semne acceptă foarte greu compromisurile și jumătățile de măsură. Orice fac, indiferent că e vorba de relații, studiu sau muncă, o fac plini de pasiune. Berbecii, Leii și Săgetătorii au menirea să ne lumineze viețile și să ne conducă pe drumuri nestrăbătute până acum. Dintre toate aceste zodii, azi a venit vremea să vorbim în detaliu despre cei cu suflete făcute din vâlvătăi, cei mai înflăcărați nativi ai zodiacului. Este vorba, desigur, despre Berbeci.

Mitologie Berbec

Din punct de vedere mitologic, această constelație își are originea în legenda lânii de aur. Se spune că un berbec magic înaripat i-a salvat pe Frix și Hele de furia mamei lor vitrege care încerca să îi omoare. După ce au ajuns în siguranță Frix a sacrificat animalul magic și i-a atârnat lâna de aur într-o pădure închinată lui Ares, zeul războiului, cunoscut la romani sub numele de Marte. De altfel, Berbecii sunt guveranți de Marte, planeta războiului. Drept mulțumire pentru efortul și sacrificiul animalului, zeii l-au făcut nemuritor și l-au așezat pe bolta cerească. Legendele despre lâna de aur din pădurea lui Ares s-au întins ca focul, iar eroul Iason, însoțit de argonauți, a plecat în căutarea acesteia.

Citește și:

Horoscop Berbec: Compatibilitate în dragoste

Cel mai mare dușman al Berbecilor este rutina. Prin urmare, un astfel de partener nu este comod pentru zodiile conservatoare, așa cum sunt Fecioarele sau Capricornii. Au nevoie de provocări permanente, de adrenalină, de noutate. Se spune despre ei că nu sunt cei mai fideli oameni din zodiac, dar dacă li se împlinește această nevoie de aventură, pot fi surprinzător de stabili. Partenerii ideali pentru cei născuți în semn sunt celelalte zodii de foc, respectiv Leii și Săgetătorii care pot ține pasul cu setea lor de aventură.

Parteneri la fel de buni sunt nativii zodiilor de aer, adică Gemeni, Balanțele și Vărsătorii pentru că au aceeași viziune inedită și foarte creativă asupra lumii. E foarte posibil ca relațiile să fie volatile, dar cu siguranță sunt interesante și pasionale.

Citește și:

Spre anii de maturitate, Berbecii pot face casă foarte bună cu nativii din zodiile de pământ, adică Taurii, Fecioarele și Capricornii pentru că au multe de învățat unii de la ceilalți. Zodiile de pământ au foarte multă răbdare și pot oferi Berbecilor un spațiu sigur în care să își manifeste pasiunea și creativitate, fără să le întețească obiceiurile nocive, așa cum se întâmplă uneori în relațiile Berbecilor cu alte semne de foc sau cu cele de aer. În același timp, zodiile de pământ pot învăța de la Berbeci să fie mai creativi, mai îndrăzneți și să iasă mai des din zonele de confort.

Pe ultimul loc se află zodiile de apă, respectiv Raci, Scorpion și Pești. De regulă, o relație între un Berbec și un semn de apă este aproape inevitabilă. Aceasta este cea mai puternică relație karmică și se poate întinde pe ani de zile, dar în cele din urmă, vor fi nevoiți să se desprindă unii de alții. Nu uitați că apa stinge focul și focul evaporă apa. Dacă destinele lor se intersectează, trebuie să își plătească datoriile karmice pe care le au unii față de ceilalți, apoi să mearga mai departe pe drumuri separate

Citește și:

Horoscop Berbec: Defecte și calități

Calitățile Berbecilor:

  • Sunt pasionali
  • Sunt conducători foarte buni
  • Sunt deschizătorii de drumuri ai omenirii
  • Sunt foarte protectori
  • Pot fi foarte devotați familiei
  • Sunt incitanți și provocatori
  • Îi ajută pe ceilalți să evolueze

Defectele Berbecilor

  • Pot fi neiertători și răutăcioși
  • Sunt încăpățânați
  • Sunt foarte orgolioși
  • Pot fi lăudăroși
  • Preferă să înșele și să evite discuțiile serioase decât să rupă o relație

Foto prima pagina Dark Geometry/ Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc