Setari Cookie-uri

Evenimentele astrologice din martie ne reamintesc că nimic nu este pentru totdeauna. Nici măcar durerea

Nimic nu este pentru totdeauna. Nici măcar durerea. În această primă lună de primăvară învățăm să apreciem mai mult ceea ce avem, să ne bucurăm de lucrurile mărunte și să ne iubim viața așa cum este, cu bune și cu rele. 

Universul ne aduce energie divină în valuri masive în această lună. Deși această creștere și conexiune cu cosmosul poate fi dificilă pentru noi toți, trebuie să o acceptăm, să ne trezim la realitate și, în ciuda durerii, să găsim puterea de a zâmbi și de a merge mai departe cu viața noastră.

Martie este a treia lună din an, iar vibrațiile cifrei "3" simbolizează armonie, imaginație, înțelepciune și înțelegere. Cu toate acestea, cifra 3 mai reprezintă și momentul în care trecutul, prezentul și viitorul se ciocnesc pentru a ne schimbă destinul, pentru a elimina durerea și pentru a reconcilia orice conflict din viața noastră.

Trebuie să învățăm să echilibrăm și să gestionăm corect darurile pe care le primim de la divinitate. Acum este momentul perfect pentru a cultiva o nouă relație cu intuiția noastră și a aplica o convingere mai puternică în scopul vieții.

Citește și:

Vă invităm să explorăm în detaliu ce ne rezervă principalele tranzite pentru această lună de primăvară:

2 Martie: Luna Nouă în Pești ne trezește la viață și ne îndeamnă să mergem mai departe pe drumul nostru

Luna Nouă în Pești de pe 2 martie vine pentru a ne reaminti cât de important este să acceptăm schimbarea în viața noastră. Universul este aici pentru a ne învăța lecții importante și a ne îndemna să ne continuăm drumul în viață. Acum este momentul să facem schimbările pe care ni le dorim.

Suntem pregătiți pentru un nou capitol. Odată cu venirea primăverii, suntem și noi dispuși să dăm pagina și să începem un nou drum mai special și mai frumos ca niciodată. Ne lăsăm purtați de intuiție și ghidați de ce ne dictează inima și sufletul.

Citește și:

6 Martie: Marte și Venus intră în Vărsător și ne fac planuri pentru angajamente uriașe

foto Vadim Sadovski, Shutterstock

Marte și Veneus intră în semnul inovator și minunat al Vărsătorului, indicând o dorință puternică de schimbare la un nivel mult mai profund.

Marte în Vărsător reprezintă recunoașterea furiei, a fricii și a nesigurantelor care nu sunt exprimate zilnic, în timp ce Venus în Vărsător simbolizează nevoia de originalitate și unicitate în relațiile cu cei din jur. Împreună, aceste două semne activează o expresie superioară incredibilă, ce ne permite să ne dăm seama de difernetele de valori dintre noi și societate.

Universul ne sfătuiește să folosim această perioadă pentru a aplica originalitatea energiilor creative către scopuri superioare și să continuăm să ne dezvoltăm relația interioară.

Citește și:

9 Martie: Mercur intră în Pești și ne ajută să ascultăm șoaptele sufletului

Mercur este cunoscut ca mesagerul înaripat dintre zei și umanitate. Când este în zodia Pești ne face să simțim că lucrurile încetinesc, însă asta se întâmplă pentru că frecvențele subtile ale cosmosului sunt în legătură directă cu frecvența iubirii.

Mercur în Pești vrea să învățăm cum să avem încredere în noi înșine chiar și în vremuri de haos, schimbări și incertitudini. Când suntem în pace cu noi, putem vedea o perspectivă mai înaltă asupra viitorului și putem atrage mai multă abundență în viața noastră.

18 martie: Luna Plină în Fecioară ne dă puterea să avem încredere în intuiția noastră

Citește și:

Luna Plină ne oferă timp prețios pentru a face bilanțul obiectivelor noastre și a elimina tulburările interioare astfel încât să ne realizăm visurile și să creăm magie în viața noastră. Fiind în semnul incredibil al Fecioarei, această Lună Plină este un punct incredibil de activare care calibrează conștiința la precizie maximă, puritate și persistență. Reorganizăm complet clee mai importante aspecte ale vieții noastre. Universul ne spune, totuși, că este esențial să ne verificăm emoțiile și să scăpăm de tot ce nu ne mai servește.

20 martie: Echinocțiul de primăvară trezește până și cele mai adormite suflete

Soarele intră în Berbec, marcând începutul echinocțiului de primăvară în emisfera nordică. Această tranziție a anotimpurilor reprezintă un nou început, un nou drum, o nouă călătorie a Soarelui ce crește în lumină, forță și energie.

Citește și:

Este esențial să ne disciplinăm gândurile către o frecvență pașnică, de iubire și să folosim puterea interioară de a îi dicta minții să gândească din inimă.

27 martie: Mercur intră în Berbec și ne îndeamnă să ne așteptăm la gânduri legate de disciplină și de ordine

Mercur se mută rapid în zodia Berbec, scânteia dinamică de foc care aprinde potențialul creativ și ne atrage atenția asupra disciplinei minții pentru a alege în mod conștient gânduri pozitive și pline de iubire. Orice confuzie recentă în perioada în care Mercur a fost în Pești se va diminua.

Avem ocazia să ne transformăm gândurile și cuvintele în acțiune, să avem încredere în noi și să ne schimbăm viața pentru a trăi cu un scop, cu liniște, dragoste și cu fericire supremă în suflete.

Citește și:

foto main hideto999, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc