Setari Cookie-uri

Luna Nouă de pe 1 aprilie deschide ușa magică a speranței. Redescoperim adevărata putere de a muta munții din loc

Focul adevărului nostru interior arde mai puternic ca niciodată pe măsură ce timpul trece și intrăm în al doilea trimestru al anului 2022. Aprilie aprinde în sufletele noastre puterea încrederii, a forței și a voinței. 

Începem luna aprilie cu un moment magic: Luna Nouă răsare pe cerul pastelat al primăverii pentru a marca intrarea în al doilea trimestru al anului 2022. Timpul trece și nimeni nu îl poate opri. Viața este a noastră pentru a fi trăită. Aici este fericirea noastră, acum se întâmplă prezentul. Să învățăm să trăim cu adevărat fără să mai privim cu tristețe către trecut sau cu teamă către viitor.

Care este cel mai frumos mod de a începe aprilie dacă nu cu un eveniment magic avut loc în prima zi a lunii? Luna Nouă răsare în zodia Berbec pentru a ne arăta puterea incredibilă a Universului. Divinitatea ne îndeamnă să dăm pagina și să ne concentrăm asupra dorințelor pe care vrem să le transformăm în realitate. Aici și acum este viață noastră, iar în noi există puterea de a o trăi așa cum ne dorim.

Citește și:

Focul adevărului nostru interior arde mai puternic ca niciodată pe măsură ce timpul trece și intrăm în al doilea trimestru al anului 2022. Aprilie aprinde în sufletele noastre puterea încrederii, a forței și a voinței.

luna noua in berbec

foto muratart, Shutterstock

1 Aprilie: Lună Nouă în zodia Berbec

Luna Nouă reprezintă un eveniment de o putere incredibilă în Univers. Acum avem ocazia să plantăm gânduri, intenții, semințe și să stabilim planurile pentru următoarea perioadă. În zodia Berbec, forța interioară crește mai mult că oricând, această Luna Nouă reprezentând astfel începutul unui capitol cu adevărat special.

Trăsătură definitorie pentru această perioadă: curaj

Cuvinte cheie de care să ținem cont: încăpățânare, forță interioară, responsabilitate, maturitate, prietenie

Citește și:

Calități pe care să le cultivăm în sufletele noastre: curaj, energie, independența, pasiune, dorință de iubire

Berbecul și-a început plimbarea în jurul marii roți a vieții, iar Luna Nouă deschide portalul eclipselor, dând startul sezonului eclipselor de primăvară-vară la sfârșitul acestei luni.

Berbecul este un semn cardinal de foc, un semn al creării și disciplinei conștiinței. Acest zodiac ne învață cum să canalizăm sinele superior, să ne deschidem sufletele și să primim energia Universului pentru a acționa în funcție de voința destinului - și nu conduși de furie sau impuls.

În această perioadă ne vom concentra masiv asupra noastră. Ne stăpânim foarte bine impulsurile și reușim să ne conectăm la intuiția sufletului pentru a lua cele mai bune decizii din ultima perioadă.

Citește și:

Luna Nouă în Berbec: Universul este de partea noastră și ne ajută în această perioadă

Universul înlătură obstacolele din jurul nostru și ne ajută creând o cale netedă pentru a ne vedea mai bine obiectivele și a ne descoperi visurile și pasiunile. Acționăm în funcție de ce ne dictează inima și reușim să ajungem acolo unde ne dorim.

Mercur este și el în prim plan în această perioadă, ajutându-ne să vedem tiparele create de mintea noastră, reacțiile grele care ne țin în cicluri karmice dureroase și care nu ne permit să trăim cu adevărat. Ne putem vindeca de toată suferință dacă știm să avem răbdare, să ascultăm cu inima și să nu grăbim firul destinului.

Lună Nouă în Berbec: Vindecarea face minuni pentru suflete

Reușim, într-un final, să ne vindecăm complet. Magia este la ea acasă și ne permite să aducem în sufletele noastre speranța de care avem atât de multă nevoie. Încrederea în propria persoană este esențială pentru a ne realiza visurile și a ne atinge obiectivele. Este timpul să facem schimbările de care ne era atât de teamă deoarece acum este șansa frumoasă de a realiza că noi singuri ne scriem scenariul vieții. Avem puterea de a schimba povestea, avem puterea de a schimba nu doar viitorul, ci și prezentul. Momentul de acum se întâmplă așa cum vrem noi să se întâmple.

Citește și:

Sfatul Universului pentru această perioadă: să folosim energia pe care ne-o trimite tuturor pentru a planta semințele legate de încrederea în propria persoană. Dacă vrem să fim cu adevărat fericiți, trebuie să eliberăm de trecut sufletul prizonier și să păstrăm cu noi doar amintirile frumoase. În inima noastră să nu mai existe loc de sentimente grele, de întrebări fără răspuns, de durere și suferință. Să dăm pagina și să o luăm de la capăt. Modul în care trăim ne influențează viitorul. Nu mai putem schimba nimic la trecut, însă putem schimba complet prezentul și viitorul. Putem schimbă viața pe care o trăim și pe care urmează să o trăim.

foto main Cernecka Natalja, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc