Setari Cookie-uri

Top 3 zodii care nu își arată niciodată suferința

Iată care sunt zodiile care își ascund lacrimile

În zodiac există câteva semne care, așa cum zic engelzii, își poartă inima pe mânecă, adică la vedere. Sunt conștiente de sentimentele lor, le exprimă și le trăiesc din plin, indiferent că sunt pozitive sau negative. La capătul opus acestor oameni se află acei nativi despre care nu ai ști niciodată dacă suferă sau nu. Aceștia și-au îmbrăcat sufletele într-o armură groasă și nu își dau voie să fie vulnerabili în preajma oamenilor. Sunt acele zodii pe care le numim puternice, despre care spunem că mișcă munții din loc, pe care nu le doboară nimic. Adevărul este că acești oameni suferă la fel de intens ca oricine altcineva, dar au învățat să poarte cu stoicism o mască pe care nu o dau jos nici atunci când le sângerează inimile.

Citește și:

Horoscop Berbec: Iubește în gura mare, suferă în tăcere

Nativii în Berbec sunt oameni care trebuie prețuiți și urmați. Printre ei se află conducători veritabili, persoane care știu să ghideze și să își asume riscuri sau responsabilități. Nativii în Berbec sunt foarte pasionali, motiv pentru care le place să flirteze și să fie în centrul atenției. Atunci când se îndrăgostesc, sunt foarte deschiși în exprimarea sentimentelor. Chiar dacă nu o spun cu subiect și predicat, partenerii Berbecilor știu că sunt iubiți și apreciați . În schimb, atunci când suferă, nativii în Berbec se retrag și preferă să facă acest lucru cu o demnitate mută care îi sabotează ocazional. Nu spun ce îi apasă, nu vorbesc despre ce îi doare și preferă să facă singuri demersurile către vindecare.

Citește și:

Horoscop Scorpion: Zodia pe care nu o poate citi nimeni

Văzuți de la distanță, Scorpionii par niște firi misterioase care se joacă de-a cuvintele mari și intense. Se numără printre cele mai pasionale semne ale zodiacului, în ciuda faptului că sunt un semn de aer, caracterizat mai degraba prin tandrețe decât prin pasiune. Sunt prieteni devotați, amanți foarte pricepuți și, în general, au prezențe plăcute care te țin pe jar și alături de care nu te plictisești niciodată. Cu toate acestea, foarte puțini oameni pot ghici ce se întâmplă cu adevărt în inimile Scorpionilor. Pot râde cu gura până la urechi, chiar și atunci când suferă foarte tare. Își ascund adevăratele sentimente și îi tratează pe cei care i-au rănit nu cu ură și răzbunare, ci cu o indiferență implacabilă, ca și cum nu ar fi existat niciodată.

Citește și:

Horoscop Capricorn: Zodia care își refuză inima

Cea mai mare prejudecată despre Capricorni este aceea că sunt oameni care nu se atașază și care nu pun suflet. Par indiferent, reci și de o raționalitate tăioasă. În fapt, sufletele Capricornilor sunt foarte sensibile, motiv pentru care acești nativi își construiesc zid după zid de apărare. Pare că nu îi poate dărâma nimic și că puterea lor de anduranță este foarte mare. Realitatea este că după aceste ziduri foarte înalte, se află oameni sensibili, cum ziceam, dar și foarte încăpățânați și orgolioși. Prin urmare, suferința este sub demninatea lor, slăbiciunile de acest fel sunt pentru alții, nu pentru Capricorni, iar iubirea este ceva care te lasă complet vulnerabil și expus. Prin urmare, chiar și în momentele de suferință profundă, Capricornii se deschid foarte greu și preferă să se vindece în singurătate și în tăcere, negând durerea sufletească.

Citește și:

Foto Ironika/ Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc