Setari Cookie-uri

Horoscop: Top 3 zodii de bărbați de care TREBUIE să te ferești

Zodii de bărbați care îți pot frânge inima

Fiecare zodie are calitățile sau defectele sale. Cu siguranță nicio zodie nu este eminamente rea sau bună, dar anumite semne zodiacale au anumite trăsături de caracter din cauza cărora o relație de iubire se poate transforma foarte ușor într-un câmp de luptă. În mod surprinzător, aceste trăsături se pot manifesta doar la femei sau doar la bărbați. Prin urmare, astăzi vom trece în revistă acele 3 zodii de bărbați care îți pot frânge inima.

Horoscop: Bărbatul Berbec

La prima vedere, bărbatul Berbec pare partenerul ideal. Este pasional, protector și poate fi chiar romantic în conjunctura potrivită. În același timp, cea mai mare problemă a acestui nativ este că se plictisește foarte repede și de aici capătă anumite deprinderi nocive. Fiind mereu în căutarea noutății, nu este cel mai fidel om din lume. Nu are niciodată intenții rele, dar își poate răni partenera cu foarte multă ușurință tocmai pentru că nu pune prea mare preț pe relațiile monogame. Oricât ai încerca să ții pasul cu el, pare aproape imposibil. Celălalt defect problematic al acestui nativ este egoismul. În căutarea plăcerilor de moment sau a confortului, poate lăsa în urmă răni adânci și nu se gândește prea mult la felul în care deciziile sale îi pot afecta pe cei din jur.

Citește și:

Horoscop: Bărbatul Rac

Cea mai mare calitate a bărbatului Rac este fidelitatea. În general, preferă să se despartă decât să rănească. În conjuncturile sociale nu se simte foarte comod, dar în confortul casei poate fi romantic și chiar îndrăzneț, dornic să își mulțumească partenera. Problema acestui nativ este gelozia fără limite. Dacă ar putea, și-ar închide partenera într-un glob de cristal și nu ar mai lăsa pe nimeni să se apropie de ea. De asemenea, atunci când iubește, iubește profund, dar se va agăța de partenera lui înt-o manieră foarte nesănătoasă. Bărbatul Rac trebuie să învețe că nimeni altcineva nu este responsabil pentru propria fericire și va pune această povară pe umerii persoanei care îi stă alături. Este dependent emoțional de cea pe care o iubește și poate ajunge foarte posesiv.

Citește și:

Horoscop: Bărbatul Fecioară

Întocmai ca în cazul celorlați nativi, și bărbatul Fecioară are o serie lungă de calități. Este echilibrat emoțional, foarte organizat și acționează foarte concret în ceea ce privește viitorul lui. În viața sa, lucrurile sunt albe sau negre, fără prea multe nuanțe de gri. Este ceea ce s-ar numi popular un om dintr-o bucată. Marele defect al bărbatului Fecioară este acela că va critica aproape constant absolut orice, fără menajamente. Cuvintele lui sunt ca picătura chinezească. Poți alege cea mai frumoasă din lume, iar bărbatul Fecioară tot îi va găsi un defect fizic. Mai mult de atât, nu pune în practică ceea ce predică. Este un teoretician extraordinar, dar practica lasă de dorit. În același timp, el nu tolerează niciun fel de contraargument sau critică. Ceea ce spune el este general valabil, ceea ce face este în permanență corect și nu va accepta în ruptul capului că nu are dreptate sau că uneori o ia pe un drum greșit.

Citește și:

Foto LightField Studios/ Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc