Setari Cookie-uri

Pe 21 aprilie Soarele intră în zodia Taur pentru a ne învăța ce înseamnă să iubim cu adevărat

Temele acestui sezon sunt legate de creșterea personală, găsirea scopului vieții, cultivarea răbdării și înrădăcinarea în prezent. 

21 aprilie este una dintre cele mai importante zile ale acestei săptămâni pentru că Soarele iese din curajosul și încăpățănatul Berbec și se mută în Taur, o zodie cunoscută pentru stabilitate, încredere și iubire. Energia incredibilă din această aceasta acționează ca o forță sacră adânc înrădăcinată a iubirii reale ajutându-ne să ne conectăm mai profund caniciodată nu doar la oamenii din jurul nostru, ci și la noi înșine. Relația cu noi este cea mai importantă.

Taurul este un semn al pământului, al creației, al încredere, al senzualității și al valorilor vieții. Universul ne cere să învățăm să armonizăm nevoile fizice cu aspirațiile spirituale. Acum putem aduce în viețile noastre acel echilibru după care cu toțîi tânjim. Însă, totul depinde doar de noi, de alegerile pe care le facem, de schimbările pe care le alegem, de drumul pe care mergem.

Citește și:

Soarele în Taur ne învață, de asemenea, că iubirea reală este singura care contează în această lume.

Temele acestui sezon sunt legate de creșterea personală, găsirea scopului vieții, cultivarea răbdării și înrădăcinarea în prezent.

foto Daniel Eskridge, Shutterstock

Iată care este singurul sfat de care fiecare zodie are nevoie în această perioadă:

Horoscop Berbec

Sfatul Universului pentru tine: Ai încredere în tine. Indiferent de drumul pe care alegi să mergi, nu te mai lăsa influențată sau condusă de nimeni. Tu știi cel mai bine de ce ai nevoie pentru a fi fericită.

Horoscop Taur

Sfatul Universului pentru tine: Trăiește în momentul prezent pentru că este mai frumos ca niciodată. Liniștea a reapărut în viața ta, tanjeai de atât de mult timp după ea. Bucură-te de ce trăiești acum și nu te mai gândi la trecut.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Sfatul Universului pentru tine: Învață să fii recunoscătoare pentru tot ce ai. Apreciază lucrurile mărunte pentru că acestea sunt cele care contează cu adevărat în viață. Bucură-te de simplitate.

Horoscop Rac

Sfatul Universului pentru tine: Trăiește pentru tine fără să îți mai faci griji de ce spun sau fac alți oameni. Nu trebuie să îți mai pese de nimeni. Învață să te pui pe primul loc și să te bucuri de viață pe care o ai.

Horoscop Leu

Sfatul Universului pentru tine: Spune ce ai pe suflet. Nu te mai ascunde, nu mai ține în tine atâtea stări și emoții. Învață să fii sinceră cu oamenii din jurul tău pentru că doar așa vei crea relații frumoase și sănătoase.

Horoscop Fecioară

Sfatul Universului pentru tine: Mergi mai departe cu planurile tale. Chiar dacă sunt obstacole în fața ta, asta nu înseamnă că trebuie să te oprești. Luptă pentru ceea ce îți dorești și nu renunța până când nu ajungi acolo unde vrei.

Citește și:

Horoscop Balanță

Sfatul Universului pentru tine: Nu te teme de schimbări pentru că acestea te fac să trăiești cu adevărat. Ieși din zona de confort și acceptă provocările pe care Universul le aduce în calea ta. Începi un nou drum incredibil.

Horoscop Scorpion

Sfatul Universului pentru tine: Trăiește fiecare zi ca și cum ar fi ultima. Învață să nu te mai învinovățești pentru trecut și nici să te mai stresezi prea tare pentru viitor. Viața ta este acum, așa că bucură-te de ea.

Horoscop Săgetător

Sfatul Universului pentru tine: Spune oamenilor din jurul tău că îi iubești. Renunță la măștile pe care le porți și învață să fii vulnerabilă. Arată-ți adevăratele sentimente.

Horoscop Capricorn

Sfatul Universului pentru tine: Nu te grăbi în schimbări. Această perioadă este una bună pentru a analiza, a pune în balanță anumite aspecte ale vieții tale și a ajunge la concluzii importante astfel încât peste câteva săptămâni să poți face modificările corecte, de care ai nevoie.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Sfatul Universului pentru tine: Nu uita de tine. Nu uită de visurile tale, nu uită de planurile tale, nu uita de ce te face fericită. În această perioada încearcă să îți acorzi mai mult timp. Meriți să te pui pe primul loc.

Horoscop Pești

Sfatul Universului pentru tine: Crede în tine. Crede în tine cu tot sufletul tău și învață să îți spui cât ești de minunată. Nu asculta ce spun alții și continuă să mergi pe acest drum incredibil pe care l-ai început.

foto main: Allexxandar

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc