Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 25 aprilie - 1 mai ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 25 aprilie - 1 mai. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a fi fericită.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți la obsesia de a găsi iubirea în alți oameni

Nu poți găsi iubire în alți oameni. Mai întâi trebuie să găsești iubire în tine, în sufletul tău. Caută adânc și vei fi surprinsă de ce vei găsi - cea mai pură și mai frumoasă dragoste din lume.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți la resentimente

În sufletul tău nu este loc pentru sentimente negative. În inima ta nu ar trebui să existe nici ură, nici dispreț, nici dorință de răzbunare. Nu îți face rău singură, iartă și mergi mai departe cu viața ta.

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți la negativitate

Oamenii nu vor avea timp pentru tine dacă ești mereu furioasă sau dacă te plângi tot timpul. Învață să privești partea frumoasă a lucrurilor, să fii recunoscătoare pentru ce ți se întâmplă, să fii cu zâmbetul pe buze mai des și să te bucuri de fiecare clipă ca și cum ar fi ultima.

Citește și:

Horoscop Rac

Trebuie să renunți la frica de a îți asuma riscuri

Acum este momentul să crești pe plan profesional; nu aștepta ca lucrurile să îți pice din cer. Este momentul să îndrăznești să ieși din zona de confort, să accepți provocările apărute și să nu îți fie teamă să îți asumi riscuri. Lucruri minunate urmează să se întâmple pentru tine.

Horoscop Leu

Trebuie să renunți să îți mai faci atâtea griji cu privire la viitor

Știu, e ciudat să nu știi încotro se îndreaptă viața ta; însă, dacă privești dintr-o altă perspectivă lucrurile, poate fi interesant să nu știi cum, unde și cu cine vei fi peste câteva luni sau chiar un an. Bucură-te de această perioadă deoarece nu te vei mai întâlni cu ea niciodată.

Citește și:

Horoscop Fecioară

Trebuie să renunți la toate grijile pe care le ai

Scapă de griji pentru că nu vei ajunge nicăieri cu ele; nu uită că acestea sunt doar în capul tău, nu le permite să îți controleze viața și deciziile pe care vrei să le faci. Ai încredere că totul va fi bine și mergi mai departe pe drumul tău.

Horoscop Balanță

Trebuie să renunți la dorința de a îți controla emoțiile și sentimentele

Învață să accepți ceea ce se întâmplă, să nu îți mai controlezi atât de mult emoțiile; permite-i sufletului tău să simtă tot ce își dorește să simtă deoarece doar așa se poate vindeca cu adevărat. Ai răbdare și alege să fii vulnerabilă.

Horoscop Scorpion

Trebuie să renunți la dramă

Nu mai crea dramă acolo unde nu există. Este momentul să înveți să apreciezi ceea ce ai, să fii recunoscătoare pentru tot ce ți-a oferit viața până acum și, cel mai important, să cauți fericirea în inima ta. Este acolo, crede-mă, așteaptă să fie găsită.

Citește și:

Horoscop Săgetător

Trebuie să renunți la încăpățânare

În această perioadă ești destul de încăpățânată și faci doar ceea ce îți dorești; ei bine, trebuie să înțelegi că sunt și alte persoane care depind de tine și care pot fi rănite din cauza orgoliului tău. Învață să fii mai empatică și să asculți ce au de spus și ceilalți.

Horoscop Capricorn

Trebuie să renunți la a asculta sfaturile primite de la oamenii din jurul tău

Este momentul să îți asculți intuiția; este momentul să îți înțelegi inima. Nu mai asculta ce spun oamenii din jurul tău pentru că nimeni nu știe ce se întâmplă cu tine și ce se află în sufletul tău. Ai încredere în tine și ia decizii în funcție de ceea ce simți.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Trebuie să renunți la încercarea de a face pe plac fiecăruia

Viața ta depinde doar de tine. Fericirea ta depinde doar de tine. Nu mai pierde timp prețios încercând să faci pe plac fiecărei persoane din viața ta. Asta nu se va întâmpla niciodată. Pune-te pe primul loc și bucură-te de timpul tău.

Horoscop Pești

Trebuie să renunți la teama de a face greșeli

Greșelile sunt cel mai bun lucru care ți se poate întâmpla; datorită acestora înveți lucruri importante, ieși din zona de confort, crești și ai ocazia să devii cea mai bună variantă a ta. Nu-ți mai fie teamă de ele, acceptă-le pentru că sunt mai mult decât benefice.

foto main Ironika, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Aprilie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc