Setari Cookie-uri

Horoscop: Dansul lui Venus iși influențele în iubire ale zodiei tale

Dacă ai suferit măcar o dată din iubire, știi că dincolo de suferința ta a stat un șir lung de întrebări la care nu ai găsit răspunsul. Și dacă ai iubit măcar o dată, știi că iubirea te schimbă și uneori reacționezi necontrolat în fața sa. Pentru că întrebările tale merită răspunsuri, te invităm să descoperi „dansul lui Venus”, planeta care îți dictează comportamentele în iubire. Vino să te descoperi, să știi ce așteptări să ai, să îți înțelegi reacțiile și experiențele, citind în rândurile de mai jos ce reprezintă Venus și iubirea, în general, pentru tine.

Horoscop: Ce influențe generale ne aduce Venus, planeta iubirii?

Venus este o planetă feminină, cu influențe benefice și vindecătoare în viața noastră, care vizează direct sfera noastră personală și în special relațiile, atașamentul, emoțiile, iubirea.

Venus inspiră frumusețe și artă, romantism și atracție, sexualitate și împlinire personală.

În astrologie, întâlnim această planetă foarte aproape de Soare, aducând, așadar, influențe în general benefice în viațanoastră.

Cele două Domicilii ale lui Venus se află în zodiile Taur și Balanță.

Domiciliul în Taur, zodie de pământ, sporește feminitatea, interesul către aspectul fizic și reflectă atașamentul pentru lucruri materiale, reprezentând totodată latura feminină a influenței lui Venus.

Citește și:

Domiciliul în Balanță al planetei Venus reprezintă latura masculină. Balanța, semn de aer, aduce înclinații către relațiile sociale, către iubire și dăruință, către artă și spirit al dreptății.

Peste toate acestea, Venus își are Exaltarea în Pești, o zodie profund mistică, intuitivă și liberă. Pe cât de contradictorii par cei doi pești care creează simbolul zodiei, pe atât de mult reprezintă și echilibrul, dar și puterea de a vedea în toate direcțiile, în cele mai îndepărtate și ascunse umbre, căci Peștii simt altfel lumea, de multe ori într-un mod de neînțeles, de nepătruns.

Cum ne influențează Venus în funcție de zodia în care ne-am născut

Înainte de toate, vă invităm să folosiți orice calculator astrologic care va ajută să aflați în ce zodie se află Venus în harta voastră natală.

Citește și:

De exemplu puteți utiliza acest calculator astrologic, sau acesta.

Horoscop: Venus în Berbec

Nativii cu Venus în Berbec au tendința să privească întâi către propriile emoții, apoi către nevoile partenerului de viață. Tocmai de aceea pot fi acuzați că sunt poate mai reci, mai egocentrici. Se spune că cei cu Venus în Berbec trebuie să exerseze, să învețe să fie mai atenți și mai implicați în relațiile lor, căutând perseverență în dăruire și echilibrul în emoții.

Acești nativi iubesc intens, se îndrăgostesc precum adolescenții cu fluturi în stomac și insomnii, dragostea în cazul lor fiind impulsivă, precum focul: se aprinde repede, dar e greu de întreținut, putându-se stinge la fel de repede.

Citește și:

De aceea sfatul astrologului este ca nativii să mizeze pe echilibru, pe comunicare blândă și nu impulsivă, pe control și bun management al emoțiilor.

Horoscop: Venus în Taur

Așa cum spuneam mai sus, Venus prezintă unul dintre Domiciliile sale în Taur. Venus este acasă, ca să spunem așa.

Așadar, acești nativi reușesc să atragă în jurul lor oamenii de care au nevoie, căci sunt sinceri și direcți și le rămân aproape cei cu care sunt compatibili. În relații, acești nativi de bucură de puternic atașament, de stabilitate și încredere, însă nu vor neglija importanța valorilor materiale în cuplu și în viață în general.

Acest nativ are însă nevoie de contact fizic din partea partenerului, de prezența acestuia, dar și de aprecieri manifestate frecvent, de complimente și gesturi de iubire.

Citește și:

horoscop venus in taur Foto: VADL/ shutterstock.com

Horoscop: Venus în Gemeni

Acești nativi au o capacitate uriașă de a crea relații, însă atașamentul lor poate fi mai superficial. În plus, încrederea în sine le conferă și senzația că stăpânesc foarte bine relațiile pe care le au, că pot manipula, că pot fi deschiși la noi legături, deși poate că încă n-au pătruns suficient de mult în beneficiile pe care relațiile actuale le pot aduce cu adevărat. Au tendința de a vedea conexiunea cu ceilalți în primul rând la nivel intelectual și apoi emoțional.

Există riscul ca aceștia să cadă în plasa înșelării, mizând pe faptul că nu pot fi descoperiți, în să în esență ei vor fi cei care pierd, căci profunzimea unei relații este practic cea mai frumoasă parte dintr-un cuplu, învolburată în sentimentul de siguranță, de acceptare, de stabilitate, de încredere.

Citește și:

Așadar, încurajarea astrologilor este să își îndrepte intens atenția întâi către ei, către cine sunt, ce nevoi au, atât spirituale cât și materiale, ce valori la care nu ar renunța au. Abia apoi să lase în viața lor doar acei parteneri care cu adevărat li se potrivesc, investind astfel în relații de calitate, în experiențe cu adevărat frumoase și lipsite de superficialitate.

Horoscop: Venus în Rac

Nativii cu Venus în Rac sunt sensibili și puternici totodată. Sunt sensibili în fața limbajelor non-verbale, cele care exprimă adevărul și emoția profundă, dincolo de cuvinte și aparențe, sunt sensibili în fața suferintei. Intuitiv vor ști când sunt mințiți în dragoste, chiar dacă nu pare să aibă motive, chiar dacă n-au dovezi. Căci ei simt omul și cu precădere partenerul.

Citește și:

Și sunt puternici pentru că știu să treacă peste obstacole cu blândețe și iubire, reușind să păstreze doar ce a fost bun din trecutul lor.

Astrologii atrag însă atenția că acești nativi au tendința de a copia modele comportamentale, modele în iubire pe care le-au văzut în familie. O copiere „tradițională” pe care o pot depăși doar dacă încerca să se dezvolte pe ei înșiși și își dau curajul și libertatea de a experimenta.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc