Setari Cookie-uri

Cele 10 Legi astrale ale zodiei Rac: lecțiile Universului ce te vor ajuta în momente grele

Poate una dintre cele mai calde zodii ale horoscopului, Racul definește o persoană blânda și empatică, protectoare și sinceră, timidă și totodată puternică, ce știe să construiască relații bazate pe calitățile umane, pe sentimente profunde și loialitate. Cine are alături prieteni Rac, înțelege caracteristicile neprețuite ale acestor nativi. Universul acordă zodiei Rac o serie de legi astrale, șoapte și direcții care lasă o amprenta adâncă în caracterul acestor nativi. Aceste note astrale sunt definitorii pentru toate impulsurile Racilor, așadar vor putea aduce răspunsuri unor întrebări pe care Racii și le pot pune adesea.

Cele 10 Legi astrale ale zodiei Rac

Universul, prin tot ceea ce îl formează, prezintă influențe puternice asupra noastră, iar momentul nașterii este unul esențial, care ne definește zodia, dar și alte aspecte legate de zodiac și numerologie. Iată care sunt șoaptele Universului, acele legi astrale pentru zodia Rac

Cele 10 Legi astrale ale zodiei Rac: empatia este puterea ta

Nativii Rac sunt deosebit de empatici, iar dacă la vârstele tinereții preiau din suferințele celorlalți, pas cu pas învață să se ecraneze în fața acestora, însă păstrează puterea de a-i intelge pe ceilalți. Empatia este o forță a omului, care îl ajută să îi înțeleagă pe ceilalți, îl ajută să elimine violența pricepând cauza comportamentului celorlalți, îl ajută să nu poarte ranchiună sau alte sentimente negative.

Citește și:

Nu e de mirare că lângă un Rac ne simțim înțeleși și ascultați, că avem curajul să îi spunem lucruri intime, să îi cerem sfatul, să îi vorbim cu sinceritate și deschidere.

Un Rac ne va impulsiona când este cazul și ne va mângâia când vom avea nevoie.

Așa se explică de ce Racii au prieteni buni, prieteni adevărați, pe viață. De asemenea, critica unui Rac ar trebui mereu să fie luată în consederare, căci el intuiește unde avem puterea pentru mai mult și ne transmite aceasta cu o sinceritate năucitoare.

Cele 10 Legi astrale ale zodiei Rac: renunta la superstiții, mituri și alte frici

Racii sunt firi sensibile, iar schimbările bruște din viața lor îi pot bulversa profund. De asemenea, unele obstacole pe care le au de trecut le pot da emoții atât de mari, încât vor încerca să se lege de alte elemente din jur, oculte sau mitice. Aceste tendințe le pot accentua fricile, astfel că unii Răci pot abandona unele activități din teamă, din nesiguranță.

Citește și:

Vocea Universului vă îndeamnă să mergeți înainte, orice ar fi, pentru a va urma visurile și nevoile sufletului. Nu dați înapoi, căci renunțarea nu vă aduce decât frustrări.

Foto: ladyphoto/ shutterstock.com

Cele 10 Legi astrale ale zodiei Rac: da-ți voie să iubeșți cu toată inima

Cu toții vom avea răni în iubire, însă fiecare nouă relație merită toate șansele. Sensibilitatea Racului îl poate determina să rămână închis, atent și reticent în fața noilor iubiri, ceea ce îl poate întrista sau îi poate lua fericirea de sub nas.

Sfatul Universului pentru nativii Rac este ca aceștia să dea frâu liber sentimentelor, să nu se teamă de suferință, să experimenteze emoții bune și rele, să își lase sufletul să se dezvolte, să prindă aripi.

Citește și:

Racul va învăța să își iubească rănile și experiențele sale îl vor face mai puternic, mai frumos, mai înțelept.

Cele 10 Legi astrale ale zodiei Rac: ascultă-ți intuiția, este ghidul tău cel mai bun

Dacă toți ceilalți au o părere comună, dacă logica aduce toate argumentele pentru acea părere, însă intuiția ta spune opusul, alege vocea intuiției. Astrele te-au înzestrat cu simțuri puternice, paranormale ar spune unii, care te apropie de adevăr mai mult decât orice logică a lucrurilor.

Intuiția îți va rămâne ghid întreaga viață și este bine să o asculți, să o urmezi, atâta vreme cât rămâi pe cărarea visurilor tale.

Cele 10 Legi astrale ale zodiei Rac: învață să ceri ajutor când ai nevoie

Racii sunt sensibili, dar puternici totodată. Pe cât de mult empatizează cu cei din jur, pe atât de ambițioși sunt ca propriile greutăți să le ducă singuri.

Citește și:

Îndemnul Universului este să învățați să cereți ajutor celor din jur, atunci când aveți nevoie. Să deschideți gura, să spuneți ce vă apasă, pentru că nu de puține ori veți sesiza că ceilalți vă sar în ajutor, cu drag și susținere cum nici nu v-ați imaginat. Citește continuarea în pagina 2 >>

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc