Setari Cookie-uri

Cele 10 Legi Astrale ale Zodiei Fecioară: cele mai bune sfaturi ale Universului pentru tine

Nativii Fecioară sunt guvernați de Mercur, cea mai apropiată planetă de Soare, o planetă fierbinte și plină de lumină, cunoscută ca Marele Înțelept. Energia acestei planete induce înclinație către adevăr, ordine, intelectualitate, logică și responsabilitate, aduce înclinație către detaliu și o sensibilitate aparte pentru nativii zodiei Fecioară. Mercur este poate cea mai influentă planetă pentru întreg zodiacul, așa cum cunoaștem cu toții perioadele de Mercur Retrograd. Astfel că energiile Universului îi influențează profund pe cei născuți sub semnul Fecioară și le determină primele impulsuri pe care le au în acțiunile și alegerile lor. Vă invităm să descoperiți cele 10 legi astrale ale zodiei Fecioară, sfaturi ale Universului cu influențe covârșitoare în viața acestor nativi.

Legile Astrale ale Zodiei Fecioară: privește în detaliu, dar înțelege în ansamblu

Nativii Fecioară sunt cunoscuți pentru capacitatea lor de a privi lucrurile în detaliu, fiind cei ce observă amănunte care nouă ne scapă. De cele mai multe ori, logica și soluțiile pe care acești nativi le aduc provin tocmai din acele lucruri mărunte pe care ei le observă și majoritatea celorlalți nu.

Deși au aceste abilități minunate, există riscul să se piardă în detalii, fără a mai păstra o privire globală a scopurilor, acțiunilor și alegerilor lor. Sau, cum ar spune proverbul românesc, nu văd pădurea de copaci.

Tocmai de aceea sfatul Universului este ca acești nativi să-și valorifice cât de mult se poate puterea lor de a vedea și cele mai mici detalii și de a înțelege și cele mai fine nuanțe ale comportamentului celorlalți sau ale unor situații, însă fără a pierde din vedere de ce fac toate acestea, care sunt scopurile pe care le urmează, care sunt țelurile lor și, în general, să privească în ansamblu lucrurile pe care le fac sau pe care încearcă să-l înțeleagă.

Citește și:

Legile Astrale ale Zodiei Fecioară: integrează haosul Universului în ordinea ta proprie

Cunoscuți ca fiind unii dintre cei mai ordonați nativi ai zodiacului, poate până la a-i enerva pe cei din jurul lor, totuși Universul îi sfătuiește pe cei din zodia Fecioară să nu renunțe la ordinea pe care ei o dau lucrurilor, căci aceasta ordonează cumva, într-o viziune proprie acestor nativi, haosul Universului.

Cu alte cuvinte, păstrând propriul ritm și propria ordine în viață și în jur, acești nativi reușesc să dea sens și direcție energiilor și oportunităților pe care Universul le aduce în calea lor.

Cu toate acestea, Fecioarele trebuie să aibă grijă să realizeze toate acestea într-o manieră benefică și deloc exagerată, căci riscul de a duce această tendință a ordinii într-o extremă este mare. În general nativii Fecioară pot avea tendința să exagereze prea mult în unele aspecte ale vieții.

Citește și:

legile astrale ale zodiei fecioara Foto: ivgaphotographer/ shutterstock.com

Legile Astrale ale Zodiei Fecioară: nu renunța sa fii sensibil

Sensibilitatea este considerată adesea o vulnerabilitate și chiar de ar fi așa, astăzi suntem conștienți că ceea ce ne face vulnerabili ne face totodată și mai puternici.

Vocea Universului îi îndeamnă pe nativii Fecioară să aibă grijă de copilul lor interior, să-și păstreze sensibilitatea și empatia față de ceilalți și de tot ce îi înconjoară, să nu încerce să își sufoce sau să își ascundă sentimentele pe care le au.

Ba chiar mai mult, cunoscuți fiind ca nativi care au tendința să nu își exprime gândurile și sentimentele, nativii Fecioară sunt încurajați de către astre să comunice celorlalți ceea ce simt, căci observațiile și sentimentele lor, părerile lor despre diverse lucruri și situații o ar trebui știute și luate în considerare, în măsura în care acești nativi au o extraordinară capacitate de a observa detalii importante, dar atât de mărunte, încât nouă, majorității, or să ne scape.

Citește și:

Legile Astrale ale Zodiei Fecioară: prudența e prevenție, dar acțiunea este rezultat

Nativii Fecioară au tendința de a fi prudenți în tot ceea ce fac, de a analiza până la exagerare riscurile, obstacolele și oportunitățile pe care le-ar putea avea într-un proiect sau într-o direcție, indiferent de domeniul vieții pe care acestea îl vizează: sănătate, dragoste, familie, finanțe, carieră și așa mai departe.

Atunci când gândești atât de mult și de profund ca un nativ Fecioară, există riscul să abandonezi unele țeluri pe care le ai sau să le amâni, tocmai pentru că conștientizezi complexitatea acestora.

Sfatul Universului este ca acești nativi să încerce să prevină tot ceea ce observă ca negativ, dar să nu renunțe în a merge mai departe, în a-și atinge țelurile și a-și împlini visurile. Altfel rămân captivi în propriile critici și observații, fără a avea rezultatele dorite, pentru care, de altfel, au toate posibilitățile să le obțină.

Citește și:

Legile Astrale ale Zodiei Fecioară: ai încredere în rațiunea ta

Dacă pentru majoritatea zodiilor astrele aduc ca sfat principal urmarea intuiție, în cazul Fecioarelor avem de-a face cu o excepție: vocea Universului șoptește să aibă încredere în rațiunea lor și să o urmeze.

Intelectul acestor nativi și puterea de previziune prin logică și discernământ reprezintă abilități atât de puternic dezvoltate, încât atunci când acești nativi gândesc o soluție sau o decizie, foarte probabil aceasta este cea mai apropiată de adevăr sau cea mai ușoară și eficientă cale.

Tocmai de aceea o lege a Universului pentru nativii din zodia Fecioară este aceea ca aceștia să aibă încredere în rațiunea lor, căci aceasta le va aduce numai bine. Citește continuarea în pagina 2 >>

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc