Setari Cookie-uri

Venus a intrat în Rac pentru a ne curăța sufletele de toată energia negativă. Află ce surprize ți-a pregătit Universul

Această perioadă schimbă radical cursul vieții noastre. Sufletele ne sunt curățate de toată energia negativă pentru că noi să ne putem bucură de planul pe care divinitatea l-a pregătit pentru noi.

Vrei să afli ce ți-au pregătit astrele pentru următoarele săptămâni în ceea ce privește viața amoroasă? Atunci citește în continuare pentru că Universul are surprize minunate pentru noi toți.

Horoscop Berbec

În timp ce vara poate părea momentul perfect pentru a îți afirma independența, acest tranzit te încurajează să te concentrezi mai mult pe relațiile tale din acest moment. Asigură-te că acorzi atenție sentimentelor și emoțiilor oamenilor la care ții; nu îi neglija pentru că îi poți îndepărta pentru totdeauna de tine.

Horoscop Taur

Venus este planeta care îți guvernează zodia, ceea ce înseamnă că s-ar putea să simți acest tranzit mai intens decât celelalte semne zodiacale. Energia Racului te încurajează să petreci timp conectându-te cu emoțiile și sentimentele tale. Îngrijirea de sine este esențială în această perioadă, așa că fă-ți timp pentru a îți asculta inima și sufletul.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Cât timp Venus a fost în zodia ta, te-ai bucurat de ritmul tău rapid și de toate beneficiile libertății; însă Venus în Rac vine pentru a îți cere să încetinești și să te concentrezi pe conexiunile tale intime. Dedică mai mult timp și energie relațiilor apropiate din viața ta. Pe plan sentimental e posibil ca aceasta să fie o perioadă bună pentru a face pasul cel mare.

Horoscop Rac

Acest tranzit este unul destul de intens pentru tine în ceea ce privește viața personală. Nu îți place să fii vulnerabil, însă Universul îți cere să faci asta. Deschide-ți inima și lasă-ți emoțiile să fie libere. Legăturile cu oamenii din jurul tău vor deveni mai profunde și mai sincere ca niciodată.

Horoscop Leu

Ești destul de liniștită în această perioadă; Venus în Rac amplifică natura ta plină de compasiune. Ai tendința de a petrece timpul și energia protejând inimile celor dragi. Acest tranzit îți cere să depui mai mult efort în iubirea de sine. Dacă ți-ai neglijat propriile nevoi, este momentul să schimbi acest lucru.

Citește și:

Horoscop Fecioară

Ai sentimente profunde pe care preferi să le eviți? Universul te îndeamnă să ți le recunoști, ele fac parte din tine. Acest tranzit îți cere să te exprimi pe deplin și cu adevărat creativ. Este timpul să îi permiți inimii tale să spună ce simte și să eliberezi cele mai profunde emoții ascunse în sufletul tău.

Horoscop Balanță

Deși este posibil ca în această perioadă să preferi munca în schimbul confortului și relaxării, Venus în Rac este aici pentru a îți reaminti că suntem deja la jumătatea verii. Ia o pauză și bucură-te de această perioadă. Explorează locuri noi, trăiește cu adevărat, iubește cu tot sufletul.

Horoscop Scorpion

Permite-i sufletului tău să iubească din nou. Nu te mai teme că vei fi rănită pentru că niciodată nu vei mai trăi ce ai trăit în trecut. Universul are un plan frumos pentru tine pe plan sentimental, deschide-ți inima și dărâmă barierele construite în jurul tău.

Citește și:

Horoscop Săgetător

Acest tranzit îți evidențiază emoțiile - chiar și pe cele pe care nu vrei să le simți sau să le accepți. În timp ce aceste stări și sentimente curg prin sufletul tău, este esențial să le acorzi atenție și să le permiți să existe. Tot ce trăiești în aceste momente te conectează într-un mod incredibil cu tine însăți.

Horoscop Capricorn

Universul te sfătuiește să acorzi o atenție deosebită reacțiilor emoționale puternice și să îți onorezi sentimentele în această perioadă. Ceea ce simți te ajută să iei deciziile potrivite pentru viitorul tău. Relațiile pot fi îmbunătățite considerabil în următoarele săptămâni dacă îți permiți să fii vulnerabilă.

Horoscop Vărsător

Poate că nu îți place să îți arăți sentimentele și afecțiunea în public, însă acest tranzit te îndeamnă să îți îmbrățișezi latura afectuoasă. Când nu îți împărtășești dragostea, s-ar putea ca oamenii să te considere distantă sau neinteresată de ei. Încearcă să accepți conexiuni mai emoționale și să arăți ceea ce simți cu adevărat.

Citește și:

Horoscop Pești

Acesta este momentul să te scufunzi în rutina de îngrijire de sine, să scrii despre sentimentele tale, să exersezi afirmațiile pozitive și să lucrezi mai mult la relația pe care o ai cu tine. Să ai grijă de sufletul tău este cel mai bun mod de a te asigura că vei putea avea grijă de cei dragi pe termen lung.

foto main NASA images, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc