Setari Cookie-uri

Cele 10 Legi Astrale ale zodiei Balanță: ai o energie minunată, iar Universul îți călăuzește pașii în momentele dificile din via

Nativii Balanță prezintă o sensibilitate aparte, un șarm ce nu poate fi trecut cu vederea și o sinceritate uneori tranșantă. Guvernate de Venus, planeta iubirii și a frumuseții, Balanțele se bucură poate de cele mai bune energii ale zodiacului, aduse de această planetă optimistă și foarte benefică. Balanțele se disting astfel ca persoane învăluite de o frumusețe aparte, de putere spirituală, de echilibru și tandrețe. Iată care sunt cele mai puternice sfaturi ale Universului, legi astrale ce influențează viața celor născuți în zodia Balanță.

Planeta Venus este guvernatoarea Balanțelor, fiind asociată cu iubirea și frumusețea, strălucirea și tandrețea. Totodată, Venus simbolizează și victoria, astfel că Balanțele vor exprima un puternic spirit al competiției.

Atrase de frumuseți materiale, culturale și artistice, Balanțele se vor înconjura întotdeauna de lucruri fascinante, de oameni interesanți și nu își vor găsi liniștea până ce nu se vor muta într-un loc care să le caracterizeze valorile și credințele.

Sub o influență atât de puternică precum cea a lui venus, se înțelege de ce Balanțele vor tinde mereu către echilibru, către frumusețe materială și spirituală, către succes și opulență, având totodată o fire pe cât de timidă, pe atât de curajoasă și sinceră.

Citește și:

Vă invităm să descoperiți care sunt cele mai influente legi astrale, șoapte ale Universului pentru zodia Balanță.

Legile Astrale ale zodiei Balanță: trăiește așa cum simți, viața este plină de aventură

Balanțele prezintă o timiditate aparte ghidată mai degrabă de ceea ce simt și gândesc în sinea lor, de tendința lor perfecționistă și totodată de neîncrederea în sine ori de dorința de a-i satisface pe toți cei din jur, ceea ce este imposibil, desigur.

Tocmai de aceea, mai ales în tinerețea lor, nativii Balanță vor avea tendința să fie foarte atenți la ceea ce fac ceilalți și se vor inspira din activitățile și comportamentele acestora, însă nu întotdeauna vor rezona cu toate acestea. Sfatul Universului este ca balanțele să își descopere propria identitate, propriile valori și frumuseți interioare, să descopere adevăratele scopuri în viață care le aduc fericire profundă și armonia interioară și să le urmeze.

Citește și:

Una dintre lecțiile importante ale vieții pentru nativii Balanță este aceea de a învăța să trăiască așa cum simt cu adevărat, cu o sinceritate pură față de ei înșiși, căci doar așa vor activa Legea Atracției în Univers și vor aduna în jurul lor doar lucruri și oameni cu care rezonează într-adevăr și alături de care pot construi lucruri fascinante și pot da viață unor idei mărețe.

legile astrale ale zodiei balanta Foto: Evgeny Ostroushko/ shutterstock.com

Legile Astrale ale zodiei Balanță: caută-ți propriul ritm în viață

Unii spun că Balanțele tind la echilibru, altele spun că Balanțelor le este foarte greu să atingă echilibrul, văzându-le mai degrabă ca pe persoane indecise. Adevărul aparține ambelor părți și modul în care o Balanță își asumă hotărâri, scopuri și comportamente, depinde mult de maturitatea spirituală acesteia.

Citește și:

Tocmai de aceea astrologii sfătuiesc Balanțele să caute răspunsurilor celor mai importante întrebări chiar în interiorul lor, căci toate dilemele își vor găsi rezolvare activând puterea intuiției pe care Balanțele o au. Pur și simplu nativii Balanță trebuie să fie mai atenți la vocea lor interioară, să-și găsească propriul ritm în viață, căci cele mai importante hotărâri nu le pot lua decât ei înșiși, nimeni nu-și poate asuma responsabilitatea deciziilor în locul lor.

Aceasta ar putea explică, cumva, imprevizibilitatea Balanțelor în anumite situații, atunci când îi ascultă pe cei din jur cu mare atenție, dar hotărârile lor finale sunt cu totul diferite. Balanțele nu sunt încăpățânate, nici neîncrezătoare în ceilalți, ci pur și simplu își ascultă intuiția.

Citește și:

Legile Astrale ale zodiei Balanță: clădește-ți familia lăsând loc și valorilor celorlalți

Balanțelor le place să controleze lucrurile din jurul lor, iar când vine vorba de spațiul comun al cuplului, amprenta Balanțelor devine evident când ne uităm în jur. Balanțele au nevoie de un spațiu comod și foarte primitor, dar care totodată prezintă elemente luxoase și luminoase, poate chiar simboluri spirituale și energetice.

Pentru că mediul este foarte important pentru ei, nativii Balanță pot avea tendința să pună monopol de spațiile comune din cuplu și din familie. Pentru a nu crea dezechilibre și conflicte inutile, sfatul Universului este ca aceștia să ofere și celorlalți posibilitatea de a se exprima în mediul în care locuiesc, ba chiar să îi invite să participe la decorarea acestuia. Ar putea fi foarte frumos surprinși de impactul energetic benefic pe care ceilalți, chiar și copiii, îl pot avea asupra lor.

Citește și:

Legile Astrale ale zodiei Balanță: romantismul tău scrie povești

Deși sinceritatea Balanțelor poate creea sentimente confuze sau chiar negative pentru cei din jur, căci adevărurile nu sunt întotdeauna primite cu brațele deschise, totuși pe cât sunt de nevoalate în exprimare, pe atât sunt de romantice Balanțele.

Indiferent de experiențele pe care le vor acumula în viață, de legile mai mulți sau mai puțin plăcute pe care le-au învățat din relațiile anterioare, sfatul Universului este ca acestea să nu renunțe la romantismul lor, la ideile și surprizele minunate pe care le gândesc și ar vrea să i le facă partenerului de viață. Indiferent de cursul acelei relații, până la urmă cu toții rămânem cu amintiri și este bine ca acestea să fie frumoase.

Citește și:

Așadar rămâneți un spirit liber, dragi Balanțe, iubiți cu pasiuni și dați frâu liber imaginației atunci când vine vorba de iubire.

Legile Astrale ale zodiei Balanță: prietenia ta străbate timpul

Spre deosebire de alte zodii care, după o ceartă zdravănă, poartă ranchiună, Balanțele reușesc să ierte cu adevărat.

Mai mult decât atât, o Balanță obișnuiește să se certe atunci când a simțit că este nedreptățită sau mințită și nu va întârzia să deschidă o discuție pe aceste teme. Cu alte cuvinte o Balanță nu va strânge o listă lungă de reproșuri, ci va spune ce are de spus la momentul potrivit. Tocmai de aceea certurile acestor nativi sunt foarte constructive și elimină interpretările greșite pe care le-ar putea avea tocmai pentru că nu ar deschide la timp acele discuții. Așadar chiar și atunci când prietenii greșesc față de ele, Balanțele știu să le arate acest lucru și hotărăsc încă de atunci, împreună cu aceștia, dacă doresc să repare relația și să meargă mai departe ori este cazul să încheie prietenia acolo.

Prin urmare, Balanțele își oferă prietenia pe viață dacă și ceilalți reușesc să o susțină, ele înțeleg că nimeni nu este perfect și că prietenii le vor greși la un moment dat, așa cum și ele vor greși față de aceștia. Important este cum valorifică acea greșeală și cum trec mai departe prin experiența negativă deja creată. Tocmai de aceea putem spune că Balanțele au o anume maturitate atunci când vine vorba de relațiile pe care le au cu ceilalți. Citește continuarea în pagina 2 >>

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc