Setari Cookie-uri

Horoscop spiritual: Mantra zodiei tale pentru luna august 2022

Astrologie: Află care este mantra zodiei tale pentru luna august a acestui an.

Ne aflăm în a opta lună a anului 2022, ultima lună a acestei veri. August vine cu lecții importante pentru toate zodiile, cu sfaturi de care ar fi bine să ținem cont, cu momente incredibile și amintiri ce vor trece testul timpului. Suntem acolo unde trebuie să fim, învățăm arta recunoșținței și apreciem mai mult ca oricând ceea ce trăim în aceste momente. Suntem parte din Univers și Universul este parte din noi.

Iată care este mantra zodiei tale pentru luna august 2022:

Horoscop august 2022 zodia Berbec

Mantra zodiei tale pentru această lună: Învăț să las trecutul în spate și să o iau de la capăt. Acesta nu este sfârșitul, ci este un nou capitol al vieții mele. Acesta este un nou început. Am încredere în planul Universului pentru mine.

Citește și:

Horoscop august 2022 zodia Taur

Mantra zodiei tale pentru această lună: Trăiesc cu zâmbetul pe buze și apreciez fiecare moment în care sufletul îmi este fericit. Viața mea este mai frumoasă ca niciodată. Mă simt împlinită.

Citeste si HOROSCOP AUGUST 2022. INIMILE FRÂNTE SUNT VINDECATE, IAR SUFLETELE AGITATE SE LINIȘTESC

Horoscop august 2022 zodia Gemeni

Mantra zodiei tale pentru această lună: Mă eliberez de teamă și de fricile minții mele și lupt pentru ceea ce îmi doresc. Fac un pas în față și aleg să mă concentrez mai mult ca oricând pe visurile mele. Vreau să îmi împlinesc dorințele, vreau să fac ce îmi place.

Horoscop august 2022 zodia Rac

Mantra zodiei tale pentru această lună: Nu mai permit nimănui să îmi spună cum să îmi trăiesc viața. Nu mai fac alegeri sau schimbări de dragul altor oameni. Trăiesc pentru mine, mă pun pe primul loc și învăț să mă fac fericită.

Citește și:

Horoscop august 2022 zodia Leu

Mantra zodiei tale pentru această lună: Mă las condusă de intuiție. Inima mea știe cel mai bine de ce am nevoie cu adevărat pentru a fi fericită. Trăiesc pentru ziua de astăzi și mă îndrept cu zâmbetul pe buze către viitor.

Horoscop august 2022 zodia Fecioară

Mantra zodiei tale pentru această lună: Tot ce mi se întâmplă se întâmplă cu un motiv. Nu mai lupt împotriva morilor de vânt, nu mai lupt împotriva destinului. Fac un pas în spate și îi permit Universului să îmi arate ce plan are pregătit pentru mine.

Horoscop august 2022 zodia Balanță

Mantra zodiei tale pentru această lună: Dărâm toate zidurile construite în jurul inimii mele și îmi permit să iubesc din nou. Mă vindec definitiv de rănile trecutului și mă concentrez pe clipa prezentă pentru că este una minunată.

Citește și:

Horoscop august 2022 zodia Scorpion

Mantra zodiei tale pentru această lună: Nu îmi mai fac atât de multe planuri pentru viitor pentru că nu vreau să mai fiu pe fugă. Iau o pauză de la tot, încetinesc și mă bucur de acest capitol al viețîi mele. Călătoria este cea care contează cu adevărat, nu destinația.

Horoscop august 2022 zodia Săgetător

Mantra zodiei tale pentru această lună: Mă eliberez de gândurile negative și de oamenii toxici din viața mea. Aceasta este o nouă lună, acesta este un nou început. Dau pagina și scriu un nou capitol din cartea destinului meu.

Horoscop august 2022 zodia Capricorn

Mantra zodiei tale pentru această lună: Tot ce am trăit până acum m-a ajutat să ajung unde sunt în acest moment. Inima mea radiază de fericire, sufletul meu este cu adevărat liniștit. Prezentul este mai frumos decât mi-l puteam imagina eu.

Citește și:

Horoscop august 2022 zodia Vărsător

Mantra zodiei tale pentru această lună: Nu permit nimănui să îmi taie aripile. Cred în puterea mea interioară, cred în sufletul meu. Trăiesc fiecare zi cu recunoștință și lupt pentru visurile pe care vreau să le împlinesc.

Horoscop august 2022 zodia Pești

Mantra zodiei tale pentru această lună: Nu mă mai las influențată de nimeni. Învăț să caut adânc în suflet și să înțeleg mai bine ce îmi doresc cu adevărat de la viitor. Destinul este în mâinile mele, eu țin frâiele vieții și trăiesc pe placul inimii mele.

foto main Zolotarevs, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc