Setari Cookie-uri

Top 3 zodii de barbati care stiu sa iubeasca cu adevarat o femeie

Zodia partenerului tau se afla in acest top?

Sunt persoane care vad dragostea ca pe cel mai important lucru din aceasta lume. Astfel de suflete pretuiesc iubirea pentru ca stiu ca este cea mai pura emotie si aleg sa isi exprime sentimentele fara perdea si fara sa considere acest obicei o slabiciune de-a lor. Din contra, este o adevarata putere de caracter sa renunti la masti, sa fii vulnerabil in fata partenerului de cuplu si sa ii spui ca il iubesti cu toata inima. Foarte putini barbati au puterea de a face asta si trebuie pretuiti.

Astrologia ne ajuta sa descoperim trasaturi interesante ale zodiilor. Astazi ne indreptam atentia asupra barbatilor care stiu sa iubeasca cu adevarat o femeie. Prin urmare, iata care sunt semnele zodiacale care, atunci cand se indragostesc, ajung sa iubeasca din toata inima.

Berbec

Barbatii Berbeci simt dragostea cu toata fiinta lor. Nu sunt doar pasionali, ci si sensibili in adancul sufletului. In momentul in care se indragostesc, isi pun partenera pe un piedestal si isi schimba scopul in viata: zi de zi, clipa de clipa lupta pentru a o face cu adevarat fericita. De foarte multe ori ajung sa ia decizii impulsive doar pentru ca vor ca persoana cu care sunt sa fie multumita de ei.

Citește și:

Atunci cand iubesc... barbatii din zodia Berbec dau totul si un pic. Lor le pasa doar de relatia in care sunt si niciodata nu se vor culca pe o ureche. Stiu ca dragostea este un sentiment pentru care trebuie sa lupti si la care muncesti in fiecare secunda a vietii tale pentru a o mentine vie.

Cuvinte cheie in iubire pentru barbatul Berbec: aventura, romantism, responsabilitate, maturitate, prietenie, pasiune

Compatibilitati: Sagetator, Gemeni, Balanta, Scorpion

Taur

Barbatii Taur sunt romantici incurabili. Multi spun ca daca nu ai iubit un barbat Taur in aceasta viata, atunci nu ai de unde sa stii ce inseamna dragostea adevarata.

Barbatii Taur sunt cunoscuti pentru personalitatea lor pasionala; in momentul in care sunt intr-o relatie, i se dedica acesteia trup si suflet si fac orice pentru a demonstra partenerei cat de demni sunt de dragostea ei. Sunt atenti la sentimente, la stari si surprind frumos cu gesturi marunte, dar pline de emotie si de insemnatate.

Citește și:

Taurii sunt cunoscuti si pentru loialitatea lor, asadar sa nu iti faci niciodata griji ca ai putea fi inselata. Inima unui barbat Taur este doar a ta.

Cuvinte cheie in iubire pentru barbatul Taur: fidelitate, sensibilitate, dragoste neconditionata, incredere, pasiune, generozitate

Compatibilitati: Rac, Fecioara, Balanta, Pesti

Pesti

Barbatii Pesti iubesc cu pasiune si isi trateaza partenera ca pe o adevarata regina. Ei simt ca scopul lor in viata este sa iubeasca si sa fie iubiti - de aceea atunci cand esti cu un barbat nascut in acest semn zodiacal simti ca esti acolo unde trebuie. El face ca totul sa fie natural si tu sa fii cea mai fericita.

Barbatii Pesti nu se multumesc cu putin; au nevoie de o iubire pasionala, frumoasa, magnifica si eterna. Una ca in filme (sau ca in basme). Stiu ce pot oferi si isi doresc sa primeaca acelasi lucru de la partenera de viata. Sunt foarte atenti cu privire la alegerile pe care le fac pe plan sentimental pentru ca vor sa se asigure ca sunt cu persoana potrivita.

Citește și:

In momentul in care sunt siguri pe iubirea din cuplu, dau tot ce pot pentru a isi face partenera sa se simta cea mai norocoasa persoana din lume. Se pricep de minune sa faca cadouri si sa isi exprime dragostea fara perdea.

Cuvinte cheie in iubire pentru barbatul Pesti: sensibilitate, emotie, romantism, intelegere, prietenie

Compatibilitati: Fecioara, Capricorn, Rac, Gemeni

foto main Dmytro Voinalovych, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 August 2022
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc