Setari Cookie-uri

Soarele intră în Fecioară pentru a ne ajuta să fim fericiți cu adevărat. Învățăm să trăim în prezent și deschidem drumuri noi

Este timpul să dăm pagina și să ne pregătim pentru un nou început. Iată care este sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte:

Soarele părăsește semnul lui de suflet, Leul, și se mută în Fecioară - sezonul frumosului și al fericirii. Universul ne trimite toată puterea pozitivă pentru a ne ajuta să curățăm energiile negative și să punem lucrurile în ordine. Acum învățăm să fim fericiți cu adevărat, să trăim în prezent și să deschidem drumuri noi pe calea destinului.

Este timpul să dăm pagina și să ne pregătim pentru un nou început. Iată care este sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte:

Horoscop Berbec

Nu îți face griji pentru ce urmează să se întâmple, acesta este drumul tău, acceptă-l și învață să te bucuri de el. Lucrurile evoluează cu viteza luminii și multe situații neașteptate îți dau planurile peste cap. Chiar și așa, nu uita că totul este în favoarea ta. În scurt timp vei înțelege.

Citește și:

Horoscop Taur

Următoarea perioadă va fi una foarte bună pentru a reflecta asupra tuturor lucrurilor întâmplate în ultimele luni. Fă-ți timp să tragi linie, să îți înveți lecțiile și să faci câteva schimbări astfel încât a îți continua frumos drumul în viață. Ai încredere în intuiția ta.

Horoscop Gemeni

Este momentul pentru vindecare și renunțare la trecut. Universul te sfătuiește să lași în spate tot ce s-a întâmplat și să îți continui drumul. Concentrează-te pe ceea ce trăiești acum deoarece este ceva cu adevărat special.

Horoscop Rac

Tot ce urmează să se întâmple este în favoarea ta. Nu mai lupta împotriva morilor de vânt, fă un pas în spate și permite-i destinului să își joace cartea. Universul știe cel mai bine de ce ai nevoie pentru a fi cu adevărat fericită.

Citește și:

Horoscop Leu

În această perioadă te concentrezi pe lucrurile de care ai cel mai mult nevoie. Alegi să te pui pe primul loc și să te lași condusă de intuiție în alegerile și schimbările pe care vrei să le faci. În sfârșit, simți că ești acolo unde trebuie să fii.

Horoscop Fecioară

Draga mea, la mulți ani! Ești pregătită pentru o lună incredibilă? Îți promit că nu o vei uita. Universul îți dă undă verde să faci fix tot ce îți dorești. Acum poți să dai frâu liber imaginației și să te lași condusă de sentimente și de intuiție. Nu te lăsa influențată de nimeni și trăiește așa cum vrei.

Horoscop Balanță

Acest sezon îți reamintește să remodelezi și să recalibrezi lucrurile importante din viața ta astfel încât să fii pe aceeași lungime de undă cu ceea ce ești, cu ceea ce vrei să fii și cu scopul pe care îl ai în viață. Nu te teme de schimbări, ai nevoie de ele pentru a evolua și a te transforma.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Sezonul Fecioarei scoate la iveală o parte destul de îndrăzneață a ta - parte pe care nici măcar tu nu o știai. Așadar, profită de aceste momente, ia-ți inima în dinți și alege să îți pui în aplicare planuri de mult timp făcute sau visuri pe care le ții aproape de inima ta. Nu te da bătută pentru că va fi din ce în ce mai bine.

Horoscop Săgetător

Folosește energiile Fecioarei pentru a te conecta la inima ta. Știi cine ești cu adevărat? Știi ce te face fericită? Știi care este scopul tău în viață? Răspunde-ți cu sinceritate la aceste întrebări și fă schimbările necesare pentru a îți găsi drumul în viață.

Horoscop Capricorn

Nu te teme de lucrurile care urmează să se întâmple, ele fac parte din viața ta. Acceptă-le, adaptează-te la ele și continuă-ți drumul. Acest capitol este unul interesant și frumos pentru tine, cu multe lecții care te vor ajuta să crești, să evoluezi, să te transformi în cea mai bună versiune a ta.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Această perioadă poate fi una interesantă pentru tine deoarece îți permite să explorezi lumea din jurul tău și să faci puțină ordine în viața personală. Alegi să te detașezi de toate energiile negative și toxice astfel încât să îți încarci sufletul cu optimism, fericire și recunoștință.

Horoscop Pești

Pot apărea câteva provocări interesante în următoarea perioada - însă toate acestea sunt pentru a te testa și a te ajuta să crești. Nu te feri de ele, nu te ascunde în bula ta. Acceptă-le și folosește-le în avantajul tău astfel încât să înveți din ele cele mai importante lecții.

foto main Ironika, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc