Setari Cookie-uri

Top 3 cele mai puternice femei ale zodiacului. Nimeni și nimic nu le doboară

A fi puternic înseamnă ceva diferit pentru toată lumea și toate zodiile sunt puternice în felul lor. Cu toate acestea, există câteva semne ale căror atitudine, energie și abilitate de conducere le fac să iasă din mulțime și să strălucească. 

Conform astrologiei, fiecare semn zodiacal conferă trăsături personalităților oamenilor născuți sub acel semn. Toate semnele zodiacale au puncte forte și puncte slabe; toate au caracteristici și energie ce au potențialul de a influența oamenii. Unele comportamente și caracteristici sunt mai pronunțate decât altele.

Astăzi ne îndreptăm atenția asupra unui top foarte interesant: cel al celor mai puternice femei ale zodiacului. Este important să reținem că puterea nu se limitează numai la o putere fizică, ci ne referim și la o putere emoțională, mentală și spirituală (toate acestea sunt atribute ale puterii).

A fi puternic înseamnă ceva diferit pentru toată lumea și toate zodiile sunt puternice în felul lor. Cu toate acestea, există câteva semne ale căror atitudine, energie și abilitate de conducere le fac să iasă din mulțime și să strălucească.

Citește și:

Iată care sunt cele mai puternice femei ale zodiacului:

Femeia Leu

Fermecătoare și plină de încredere în ea, femeia născută în zodia Leu este un lider incredibil. Condusă de Soare, ea nu doar că iubește să fie în centrul atenției, însă este și o fire incredibil de dominantă ce știe și reușește să preia controlul în orice situație și să se afirme.

Chiar dacă poate părea intimidantă sau egocentrică față de alte persoane, femeia Leu are o prezență puternică, incredibilă. Uneori crezi că este capabilă să mute munții.

Femeia Leu se simte confortabil într-o poziție de putere și știe să atragă în jurul ei oamenii potriviți. Știe ce își dorește de la viață și luptă cu fiecare moment al vieții sale pentru a își împlini visurile.

Citește și:

Mantra femeii Leu: "Eu vreau, eu pot, eu acționez. Lupt cu toată ființa mea pentru ceea ce îmi doresc și nu renunț până când nu ajung acolo unde visez."

Femeia Scorpion

Misterioasă, seducătoare și cu o atitudine ce te face să te îndrăgostești de ea, femeia născută în zodia Scorpion nu este puternică doar din punct de vedere emoțional, ci are și capacitatea de a folosi această putere incredibilă a ei pentru a înțelege spiritualitatea și destinul.

Atunci când trăiește la cea mai înalta frecvență, femeia Scorpion este concentrată pe ceea ce vrea și hotărâtă să rezolve problemele ce dezvăluie adevărate mistere ale vieții. În astrologie, planetele ce influențează această zodie sunt Marte și Pluto, ceea ce înseamnă că natura lor profundă și pasională sporesc și mai mult capacitatea femeii Scorpion de a atrage tot ce își dorește în viața ei.

Citește și:

Femeii Scorpion nu îi este teamă de schimbări; din contră, ea și le asumă din toată inima în timp ce găsește modalități ușoare de a se adapta și de a își continua viața.

Mantra femeii Scorpion: "Creez viața pe care mi-o doresc. Lupt pentru ceea ce vreau și trăiesc pentru a fi fericită."

Femeia Berbec

Berbecul este un semn de foc, curajos, plin de dorință, energie și impulsuri puternice. Femeia născută în zodia Berbec nu este puternică doar din punct de vedere fizic, și are și o energie incredibilă interioară cu care reușește să înveselească o încăpere și să lumineze un drum întunecat.

Condusă de dorința de a trăi cum vrea, are multe visuri pe care vrea să și le împlinească și nu este mulțumită decât atunci când va ajunge acolo unde își dorește.

Citește și:

Berbecul este asociat cu Marte, planeta puterii și a războiului. Femeia născută în această zodie este o sursă inepuizabilă de energie, de curaj, de putere. Atunci când trăiește la cea mai înaltă frecvență, ea se dovedește a fi un lider curajos, plin de compasiune și încrezătoare în forțele proprii.

Mantra femeii Berbec: "Nimeni nu mă poate pune la pământ. Sunt mai puternică decât orice în această lume."

foto main KieferPix, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2022
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc