Setari Cookie-uri

Luna Nouă 26 Septembrie: primim energie divină și purificatoare, ca durerile din suflet să fie vindecate și împlinirea visurilor

Luna Nouă din 26 Septembrie 2022 ne aduce energie divină vindecătoare, ce ne ajută să ne purificăm sufletul de umbrele toxice ale trecutului, oferindu-ne totodată puterea de a îndrăzni, urmând un nou drum către împlinirea visurilor noastre profunde. Vă invităm să descoperiți influențele pe care Luna Nouă în Balanță le aduce în viața noastră, precum și sfaturile Universului pentru această perioadă.

Luna Nouă din 26 Septembrie 2022 va avea loc la ora 00:55 în România, ora putând să difere puțin în funcție de regiunea unde ne aflăm pe Pământ. Însă prima ora trecută de miezul nopții va încadra acest eveniment astral, ce va aduce puternice influențe asupra vieții și sufletului nostru.

Luna Nouă în Balanță: însemnatate și impact asupra sufletelor noastre

Este timpul să sădim semințele speranței, să deschidem porțile către noi începuturi, să avem curajul să cerem Universului ceea ce ne dorim cu adevărat, până la cele mai ascunse dorințe, căci această Lună Nouă activează Legea Atracției, făcând ca visurile să devină realitate.

Este un moment propice îndrăgostirii, așadar cei singuri au ocazia să întâlnească acea persoană care să le răscolească simțurile, să le aducă insomnii și fluturi în stomac. Dragostea se amplifică în această perioadă, așadar și cuplurile pot avea ocazia să repare fisurile, să își exprime nevoile, să-și elibereze romantismul și creativitatea în relație.

Citește și:

Această Lună Nouă are loc în zodia Balanței, o zodie a armoniei și echilibrului, a frumosului și a dăruinței, a prieteniei și romantismului. Așadar este timpul să dăm frâu liber iubirii, să îndrăznim să ne exprimăm sentimentele, să nu ne mai înfrânăm emoțiile, la lăsăm gesturile tandre și bunătatea să ne inunde acțiunile. Putem lega prietenii valoroase în această perioadă.

De asemenea, Luna Nouă ne ajută pe de o parte să culegem roadele acțiunilor noastre începute în momentele de Luna Plină, iar pe de altă parte simbolizează împlinire, schimbare, fertilitate. Tocmai de aceea spunem că este timpul să sădim în viața noastră semințele fericirii, așa cum ne surprinde acest moment pe fiecare dintre noi, cu nevoi proprii și visuri ce așteaptă să fie puse în practică.

Citește și:

Cu Luna Nouă în semnul Balanței începem să analizăm oamenii, trecutul, calitatea relațiilor noastre, promosiunile și angajamentele, așteptările pe care le avem de la noi și de la ceilalți.

Este un timp valoros de analiză interioară, având ocazia să adăugăm în viață noastră ingredientele care ne fac relațiile mai frumoase, dar și pe cele care ne aduc mai aproape de a ne trăi viața așa cum visam.

Întâlnirea dintre Soare și Lună va avea loc în casa a IX-a, așadar energiile acestei perioade vor avea impact în sectoarele influențate de această casă, precum învățarea unor lucruri/materii noi ori limbi străine, călătoriile, cultură și credințele, valorile interioare și spirituale. Aceste energii ne ajută să ne reconectăm cu sinele interior, să ne identificăm răni ale trecutului și să vindecăm aceste umbre care ne blocau în ascensiunea noastră spirituală, dar este și vremea să cunoaștem oameni noi și să ne îmbogățim mintea și spiritul.

Citește și:

luna noua in balanta 26 septembrie 2022 Foto: Gribanessa/ shutterstock.cm

Sfatul Universului pentru toate zodiile:

Este momentul să încheiem anumite aspecte din trecutul nostru, să închidem răni vechi și să lăsăm în urmă tot ceea ce ne ținea pe loc sau ne îngreuna dezvoltarea și ascensiunea. Energia pe care o primim vorbește despre noi începuturi, despre schimbare în bine, despre puterea noastră de a alege doar ceea ce este bine pentru noi.

Această Lună Nouă ne oferă și limpezirea emoțiilor și percepțiilor, astfel încât să știm cu claritate ceea ce vrem, ceea ce ne face bine și ce nu, dar și direcția spre care ar trebui să ne îndreptăm.

Destinul este în mâinile noastre și putem deveni arhitecții propriei vieți.

Aveți grijă la promisiunile pe care le faceți, căci va trebui să le și onorați. Există o energie astrală care ne îndeamnă să exagerăm în unele direcții, ceea ce ar conduce la deziluzii și dezamăgiri.

Citește și:

De asemenea, astrele ne îndeamnă să avem răbdare, să nu ne grăbim să tragem concluzii, iar deciziile să le luăm atunci când simțim că suntem cu adevărat pregătiți.

Luna Nouă 26 Septembrie 2022 - temele astrale pe care să le luăm în considerare:

  • Asimilarea lecțiilor din trecut și detașarea de tot ceea ce ne apasă, ne face rău sau ne îngreunează evoluția spirituală;
  • Dezvoltarea unor noi legături între oameni, prietenii sau parteneriate;
  • Transparență în comunicare, mai ales când vine vorba despre relațiile de iubire – spuneți ceea ce simțiți și dați libertate trăirilor interioare;
  • Curajul de a face acele schimbări către ceea ce doriți cu adevărat să faceți în viață, către împlinirea visurilor;
  • Responsabilitate în angajamente și decizii;

Sursa foto articol: Valery Rybakow/ shutterstock.com

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc