Setari Cookie-uri

5 Afirmații vitale pentru sezonul Balanței 

Este momentul să profităm din plin de sezonul plin de energie pozitivă și de echilibru al Balanței pentru că nu va mai exista un alt moment atât de plin de pace, de fericire și de recunoștință cum este acesta.

Soarele a intrat în zodia Balanță în momentul echinocțiului de toamnă. În această perioadă Cosmosul se reechilibrează astfel încât să fie în conexiune directă cu energia incredibilă a Balanței, în timp ce nouă ni se oferă oportunitatea auto-reflecției. Universul ne ajută să revizuim trecutul, să învățăm lecțiile și să o luăm de la capăt - mai puternici, mai curajoși, mai atenți la drumul nostru.

Iată care sunt afirmațiile care ne pot ajută să fim în ton cu Balanță în următoarea perioadă:

1. "Simt iubire în jurul meu. Îmi deschid sufletul în fața oamenilor și învăț să fiu vulnerabilă astfel încât să creez cele mai frumoase relații de până acum. Trăiesc pentru a simți dragoste în inima mea."

Citește și:

Balanțele sunt cunoscute pentru dorința lor de a se înțelege bine cu toată lumea din jur. Energia unei Balanțe inspiră, transformă și creează sentimente atunci când vine vorba de relaționarea și comunicarea cu ceilalți. Balanțele preferă armonia în relații, iar această mantră este perfectă pentru a amplifica această armonie.

2. "Mă feresc de tot ce este rău. În viața mea nu este loc pentru energii negative și suflete toxice. Nu permit nimănui să îmi umbrească fericirea din inima mea."

Inima Balanțelor este deschisă și mereu plină de iubire, însă uneori are nevoie de o protecție suplimentară împotriva energiilor întunecate. Folosește această mantră atunci când simți că ceva nu este în regulă în jurul tău astfel încât să primești protecție de la Univers și, în acleasi timp, să readuci sentimentul de pace în jurul tău.

Citește și:

3. "Cred că Universul are un plan minunat pentru mine. Nu mai lupt împotriva destinului, ci fac un pas în spate și îi permit divinității să îmi arate care este drumul pe care trebuie să merg. Am încredere în călătoria mea."

Această perioadă este perfectă pentru a te bucură de toate oportunitățile pe care Balanța ți le oferă. Nu te mai concentra pe lucrurile care nu îți ies sau pe cele pe care ți le dorești cu orice preț pentru că este posibil că ele să nu se întâmple dintr-un motiv foarte simplu: nu îți sunt destinate.

4. "Sunt puternică în cele mai dificile situații. Nimeni și nimic nu mă poate pune la pământ. Indiferent de moment, în inima mea găsesc curajul de a merge mai departe și de a mă bucura de fiecare clipă."

Citește și:

Balanța aduce echilibru între realitățile din lumea exterioară și cele din lumea interioară, aliniind astfel ambele părți ale sinelui. Această mantră te ajută să ai mai mult curaj în fața situațiilor mai dificile, încărcate de stres și de anxietate. Nu uita, tu ești puternică și nimic nu te pune la pământ.

5. "Îmi eliberez mintea de toate gândurile care nu îmi aparțin. Permit negativității să iasă din viața mea. Liniștea interioară este singura de care am nevoie. Sunt recunoscătoare pentru momentele în care sunt fericită."

Balanța este un semn de aer și, adesea, este copleșită de prea multe gânduri. Mintea Balanței este în mod constant într-o mișcare rapidă. Această mantră te ajută să îți liniștești mintea în momentele mai tensionate, să elimini negativitatea din prezent și să te concentrezi pe lucrurile frumoase din viața ta, readucând astfel liniștea în sufletul tău.

Citește și:

foto main Polimen, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc