Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei în octombrie 2022 pentru fiecare zodie în parte: cele mai mari bucurii vin din iubire

În mijlocul toamnei, horoscopul dragostei ne surprinde cu vești frumoase, cu forță interioară, cu motivație și optimism ce le aduce pentru majoritatea zodiilor. Vă invităm să răsfoiți previziunile astrale complete privind horoscopul dragostei în luna octombrie 2022.

Horoscopul dragostei în octombrie 2022: zodia Berbec

Luna octombrie 2022 este propice dragostei pentru acești nativi, atât din punct de vedere al puterii lor de a-și exprima romantismul, cât și privind capacitatea de a rezolva probleme de cuplu.

Berbecii reușesc să comunice partenerului de viață nevoile și dorințele pe care le au pentru a-și îmbunătății relația și știu să aducă soluții practice și ușor de pus în valoare, astfel încât să reușească să depășească obstacolele pe care le-au întâlnit în ultima vreme în relația lor de cuplu. Nu vor ezita să își surprindă partenerul de viață cu mici escapade, daruri ori gesturi tandre, ceea ce va avea efecte pozitive în cuplu, ducând la aprofundarea legăturii dintre parteneri.

Citește și:

Nativii singuri ar trebui să înceapă să cunoască oameni noi și să mai lase munca deoparte dacă își doresc să se îndrăgostească și să întâlnească o persoană care să le sucească mințile. Din biroul lor sau din camera unde lucrează, poate, de acasă, le va fi mai greu să stabilească conexiuni. Unii Berbeci ar putea încerca să lege relații în mediul virtual, însă astrele le recomandă să-și creeze un filtru foarte bun înainte de prima întâlnire.

Horoscopul dragostei în octombrie 2022: zodia Taur

Acești nativi iubesc arta și frumosul și în mod instinctual au tendința să se îndrepte către oameni care prezintă valori similare cu ei ori care au pur și simplu stil, carismă și emană frumusețe. Spre astfel de persoane vor avea tendința Taurii să se orienteze în luna octombrie și ne referim aici în special la nativii singuri. Vor căuta așadar iubirea la aceste persoane care sunt interesante pentru ei, dar este posibil să descopere că dincolo de tot ceea ce ei admiră, o relație de cuplu înseamnă mult mai mult de atât. Octombrie reprezintă o scurtă, dar importantă etapă de maturizare emoțională pentru nativii Taur celibatari.

Citește și:

Mai mult decât atât, este posibil ca unii nativi Taur să încerce să reia legături mai vechi cu persoane cu care au avut o relație sau cu care și-au dorit să aibă una. Este un drum periculos și astrologul recomandă prudență.

Cei care se află deja într-o relație de cuplu își vor dori să condimenteze legătura pe care o au, să iasă din rutină, din cotidian, astfel că pot propune o serie de activități care să reaprindă flacăra iubirii în relația pe care o au. Fie vor dori să călătorească, fie să încerce lucruri noi alături de persoana iubită. Este o direcție frumoasă pe care nativii Taur aleg să o ia în dragoste în această lună și poate avea rezultate foarte frumoase în relație, cu condiția să asculte atent nevoile pe care le are partenerul lor de cuplu.

Citește și:

Horoscopul dragostei în octombrie 2022: zodia Gemeni

Nativii Gemeni vor fi mai atrăgători decât îi știm deja, mai plin de umor și de șarm, am putea spune că devin irezistibil chiar. Este o lună favorabilă dragostei atât pentru cei aflați într-o relație, cât și pentru cei singuri.

În cuplu, aceștia devin mai tandri și mai atenți la nevoile partenerului lor și vor ști să realizeze acele acțiuni care au menirea să aprofundeze legătura și atașamentul cu cel drag. Este un moment propice de a repara fisurile din cuplu și de a restabili armonia și romantismul în doi.

Gemenii singuri vor avea tendința să poarte discuții mai intime cu persoane cunoscute, însă este recomandat să fie prudenți, în special în a se îndrăgosti de prieteni vechi. Tocmai pentru că este posibil ca încercarea de a transforma o astfel de relație într-una amoroasă ar putea să strice prietenia existentă deja. Astrologul le recomandă Gemenilor să nu se arunce într-o relație doar pentru a fugi de singurătate.

Citește și:

horoscopul dragostei octombrie 2022 Foto: Julia Strekoza/ shutterstock.com

Horoscopul dragostei în octombrie 2022: zodia Rac

Deși sunt firi prudente, comode și calculate, totuși în luna octombrie 2022 Racii vor dori să iasă din tipare, să guste adrenalina vieții, să încerce lucruri noi și să se aventureze tot soiul de activități care le fac plăcere sau pe care nu le-au făcut niciodată.

În toată această nebunie vor trage după ei și partenerul de cuplu, iar în cazul în care există într-adevăr compatibilitate între aceștia, putem spune că se vor bucura amândoi de aventură, că vor reaprinde pasiunea din cuplu și că vor reuși să scrie amintiri minunate, pline de iubire și neprevăzut.

Racii singuri ar putea să se îndrăgostească nebunește în această lună, să întâlnească o persoană care să le sucească mințile, să le dea insomnii și fluturi în stomac. Racii ar putea trăi o poveste de dragoste savuroasă în octombrie 2022 și nici măcar nu își vor face griji dacă este vorba despre ceva serios sau nu. Pur și simplu se vor bucura de ceea ce viața le oferă.

Citește și:

Horoscopul dragostei în octombrie 2022: zodia Leu

Nativii Leu implicați deja într-o relație de cuplu vor avea mai multă nevoie de apropiere, vor fi mai calzi și mai tandri cu partenerul de viață. Cuvintele dulci, îmbrățișările, gesturile tandre și nopțile de amor devin foarte importante pentru acești nativi în octombrie 2022. Tocmai de aceea putem spune că relația de cuplu a nativilor leu se va îmbunătăți, va devenit mai profundă și mai frumoasă, mai puternică și mai romantică.

Leii singuri ar putea avea șansa să înceapă o relație de iubire, însă recomandarea astrologului este ca aceștia să fie atenți dacă sentimentele pe care le au sunt reale sau sunt generate de singurătate ori de dorința de aventură.

Horoscopul dragostei în octombrie 2022: zodia Fecioară

Deși poate că încă nu realizează, în luna octombrie Fecioarele se vor afla în fața unor situații destul de delicate și complicate în ceea ce privește relațiile. Fie se grăbesc față de persoana iubită, fie nu sunt suficient de atenți la semnalele și nevoile pe care partenerul le are. Tocmai de aceea este posibil să fie surprinși de turnura pe care o ia relația lor, mai ales dacă această direcție nu este cea pe care și-o doresc.

Citește și:

Recomandarea astrologului este ca Fecioarele să fie foarte atente la limbajul nonverbal al partenerului de cuplu, să asculte cu atenție nevoile pe care acesta le transmite, astfel încât să nu se trezească într-o situație complet neașteptată pentru ei și din care le va fi destul de dificil să iasă.

Nativii singuri au nevoie de mai mult echilibru atunci când se îndrăgostesc și încearcă să interacționeze sau să abordeze persoana care le-a stârnit interesul. Astrele aduc șanse mari de începere a unei noi relații pentru acești nativi, însă Fecioarele vor avea nevoie de tact și de prudență. Citește continuarea în pagina 2 >>>

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc