Setari Cookie-uri

Top 3 cele mai nepotrivite perechi de zodii în iubire. Nu sunt compatibile deloc

Iată top 3 cele mai nepotrivite perechi de zodii în dragoste. Nu se vor înțelege deloc. 

Trebuie să fim sinceri și să spunem lucrurilor pe nume: adevărul este că nu suntem toți compatibili. Însă vestea bună este că există aproximativ 7 miliarde de oameni pe această planetă... și avem de unde să alegem.

Care sunt semnele zodiacale care nu fac casă bună împreună? Îți spunem în cele ce urmează.

Iată top 3 cele mai nepotrivite perechi de zodii în dragoste. Nu se vor înțelege deloc.

1. Berbec și Taur

Funcționează? Da... însă pe termen scurt și doar în anumite situațîi (excepții). Inevitabil, vor exista scântei și multe probleme. Însă poate fi o relație chiar interesantă atâta timp cât nu durează o veșnicie.

Când vorbim de un angajament pe termen lung, despre suflete pereche și iubire până la adânci bătrâneți, relația dintre un Berbec și un Taur nu va fi deloc un exemplu potrivit. Motivul? Voința încăpățânată a Taurului va interfera întotdeauna cu atitudinea de a prelua conducerea a Berbecului. În plus, natură posesivă a Taurului ar putea fi o problemă dificilă pentru un Berbec dornic de libertate.

Citește și:

Compatibilități pentru Berbec: Săgetător, Gemeni, Balanță, Scorpion

Compatibilități pentru Taur: Rac, Fecioară, Balanță, Pești

2. Gemeni și Capricorn

O relație între Gemeni și Capricorn este ceva foarte rar. Și nu este un secret motivul pentru care aceste zodii nu pot face casă bună împreună: sunt complet diferite, au alte visuri, alte dorințe, alte planuri în viață. Capricornul este o fire foarte atentă la detalii și nu se grăbește niciodată, pe când o persoană născută în Gemeni este întotdeauna pe fugă în viață pentru că nu vrea să rateze nimic. Dezarcordurile vor fi la ordinea zilei într-o poveste de iubire între aceste două zodii.

Mai mult, Geamănul își dorește foarte mult să se bucure de viață, să experimenteze cât mai mult, să testeze noi lucruri non stop, pe când Capricornul își dorește liniște și o rutină frumoasă.

Citește și:

Compatibilități pentru Gemeni: Berbec, Leu, Săgetător, Gemeni

Compatibilități pentru Capricorn: Taur, Rac, Leu, Pești

3. Rac și Vărsător

O altă relație ce poate funcționa bine pe termen scurt, însă nu va ajunge niciodată la a fi o iubire pentru totdeauna este relația dintre Rac și Vărsător.

Racul nu se potrivește deloc cu semnele care nu au o latură emoțională bine dezvoltată. Tot ce își dorește acesta de la o relație de cuplu este să fie înțeles de partener, să poată renunța la măști fără probleme și să își arate vulnerabilitatea. Însă Vărsătorul nu poate înțelege acest lucru și îl poate vedea pe Rac ca fiind mult prea sensibil.

Mai mult, Vărsătorul are propriul mod de a își trăi viața, de a lua decizii, de a își decide viitorul... și nimic din toate acestea nu îi permit Racului să își exprime nevoia de a conduce. Cu alte cuvinte, aceste două semne zodiacale se pot confrunta cu lupte serioase pentru putere și nu vor face niciodată compromisuri, lucruri ce duc la un declin inevitabil al relației.

Citește și:

Compatibilități pentru Rac: Taur, Fecioară, Rac, Scorpion

Compatibilități pentru Vărsător: Taur, Săgetător, Balanță, Vărsător

foto main JPRFPhotos, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc