Previziuni astrologice generale în 2023 pentru zodia Fecioară

Iată un an plin de evenimente ce le vor aduce nativilor Fecioară maturizare, dar și bucurie, realizare profesională, dar și iubire. Retail jobs

Primul trimestru din 2023 ne aduce în față nativi Fecioară poziționați pe un podium, care culeg roadele muncii lor din ultimii ani și se bucură acum de succesul la care sperau. Cei din jur îi apreciază și îi stimează, iar foarte mulți parteneri de afaceri ar putea să le facă propuneri acestor nativi. Este o perioadă bună de pus țara la cale, de făcut planuri financiare și în carieră totodată.

Tot acum, Fecioarele vor fi foarte atente la planul lor emoțional, vor fi empatice și altruiste și vor construi relații foarte frumoase cu acele persoane din jurul lor cu care rezonează. Este posibil ca granițele cercului de prieteni să se modifice pentru nativii Fecioară, aceștia având tendința să păstreze în jurul lor doar acele persoane cu care simt că rezonează în această etapă a vârstei lor. Prin urmare unele relații se vor răci de la sine, iar altele vor înflori.

Al 2-lea trimestru al lui 2023 le aduce Fecioarelor multă aventură. Vor călători, vor cunoaște oameni noi, poate vor urma anumite hobby-uri, se vor integra în noi grupuri de interes actual pentru Fecioare și așa mai departe. Acești nativi încearcă să dea curs nevoilor spirituale și emoționale pe care le au, să-și valorifice talentele și să își exerseze intuiția în această parte a anului.

În al 3-lea trimestru al lui 2023 Fecioarele devin foarte practice, vor pune în aplicare foarte multe planuri pe care le au și vor fi destul de hotărâte în ceea ce privește modul în care relaționează cu ceilalți și invers. Vor trasa granițe sănătoase în relațiile cu cei din jur și vor stabili priorități în ceea ce privește nevoile lor personale.

Decembrie 2023 va fi o lună interesantă, pentru că Fecioarele se vor afla sub influența lui Mercur retrograd și vor avea tendința să își analizeze greșelile, să caute răspunsuri la anumite întrebări privind relația cu persoana iubită, cu familia, cu prietenii ori cu partenerii de afaceri. Este ca o perioadă de disecție a anumitor nemulțumiri și frustrări pe care Fecioarele le-au acumulat și acum se uită în urmă pentru a găsi cauzele și a repara ceea ce poate fi reparat.

horoscop 2023 fecioara Foto: Ironika/ shutterstock.com

Horoscop 2023 zodia Fecioară: carieră și bani

2023 este un an deosebit de benefic din punct de vedere al carierei și finanțelor pentru nativii Fecioară. În anii precedenți aceștia au muncit din greu pentru a pune la punct o roată ce să se învârtă către un viitor bun din punct de vedere al carierei și al finanțelor. Fie au tot încercat să deschidă o afacere și au căpătat foarte multe lecții din aceste încercări, fie sunt la capătul finalizării unui proiect ori au terminat anumite studii ce le permit să urce în carieră.

În primul trimestru din 2023 Fecioarele vor culege roadele muncii lor din ultimii ani și acestea vor fi destul de numeroase. Nu e de mirare că Fecioarele vor ieși în evidență datorită succesului lor, vor fi luați în vizor de foarte mulți parteneri de muncă sau de afaceri, pot primi chiar propuneri pentru noi parteneriate sau un nou loc de muncă. Toate evenimentele care vor avea loc în acest prim trimestru din 2023 sunt benefice pentru Fecioare, atât privind cariera lor cât și finanțele.

Tot în această perioadă, că tot am vorbit de finanțe, Fecioarele vor fi atente la modul în care ceilalți se raportează financiar la ei. De exemplu se vor gândi dacă sunt plătiți corespunzător la locul de muncă, dacă partenerul de viață participă optim la cheltuielile casei, dacă anumite persoane și-au achitat datoriile față de ei și așa mai departe.

În al 2-lea trimestru al lui 2023 Fecioarele vor crea noi contacte cu oameni de la care au foarte multe lucruri bune de învățat în ceea ce privește cariera lor. Mai mult decât atât, sunt favorizate și conexiunile la distanțe foarte mari, în alte orașe sau chiar în alte țări. Dacă sunt nativi Fecioară care și-au propus să plece în străinătate, astrele le vor deschide acum toate drumurile pentru a și găsi un loc de muncă într-o țară în care visează să trăiască.

Este posibil ca Fecioarele să fie mai cumpătate în acest al 2-lea trimestru al lui 2023, astfel că nu se vor aventura în cheltuieli nefondate, chiar dacă în viața lor personală se bucură de un dinamism aparte.

Ultimul trimestru al lui 2023 le aduce nativilor Fecioară claritate în gândire și în proiectarea viitorului apropiat din punct de vedere al banilor și al carierei. Fecioarele pot lua decizii importante în această perioadă și pot face planuri mărețe, care chiar sunt realizabile. Pot deveni practici și se vor apuca de treabă pentru a-și atinge scopurile la care visează.

Privind în ansamblu, anul 2023 este deosebit de benefic pentru portofelul și CV-ul unui nativ Fecioară. Citește continuarea articolului în pagina 2 >>

Vizionare placuta

123

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: