Setari Cookie-uri

Cum îl faci să se îndrăgostească de tine în funcție de zodia în care s-a născut

Spune-mi ce zodie este bărbatul de care îți place pentru a afla cum să îl faci să se îndrăgostească de tine. 

Horoscop. Află cum îl poți face să se îndrăgostească de tine în funcție de zodia în care s-a născut.

Horoscop Berbec

Bărbații Berbec se plictisesc foarte ușor și sunt atrași de orice lucru care prezintă mister. Așadar, nu îi oferi totul deodată și încearcă să faci că lucrurile să fie cât mai interesante în relații. Fă ceva diferit la fiecare întâlnire și se va îndrăgosti iremediabil de ține.

Horoscop Taur

Bărbații Tauri sunt destul de indeciși. Trebuie să fii directă cu ei și, dacă eșți interesată de o relație, ar fi bine să le spui în față. Dacă începi ceva cu un bărbat Taur, ar trebui să ai răbdare. Nu te aștepta să fie că o carte deschisă în fața ta pentru că îi este greu să aibă încredere în oameni. Calea către inima unui Taur este cu răbdare și prin comunicare sinceră.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Bărbații Gemeni își doresc să aibă alături o persoană cu o energie contagioasă. Sunt întotdeauna cu chef de viață, dornici să experimenteze și să se aventureze în necunoscut. Dacă vrei să se îndrăgostească de tine, trebuie să fii la fel ca ei - haioși, distractivi și fermecători.

Horoscop Rac

Bărbații Rac se îndrăgostesc, de obicei, de o persoană în care pot vedea un partener de viață. Sunt foarte grijulii dar, cel mai probabil nu vor face niciodată prima mișcare decât dacă le arăți că nu îi vei respinge. Dacă vrei ca un Rac să se îndrăgostească de tine, demonstrează-i că ești acolo pentru el, că nu pleci nicăieri și că îi oferi inima ta necondiționat.

Horoscop Leu

Bărbații Leu iubesc să fie lăudați. Se topesc atunci când îi complimentezi și au nevoie de afecțiune ca de aer. Dacă vrei ca un bărbat Leu să se îndrăgostească de tine, arată-i cât de mult înseamnă el pentru tine zi de zi, clipă de clipă. El nu trebuie să fie centrul lumii tale, însă vrea să știe că este o parte uriașă din viața ta.

Citește și:

Horoscop Fecioară

Bărbații Fecioară au nevoie de ceva timp pentru a se așeza la casa lor. Ei nu sar în relațîi serioase foarte ușor, ci trebuie să analizeze fiecare detaliu și să își dea seama dacă femeia cu care se întâlnesc este potrivită pentru ei. Dacă vrei ca un bărbat Fecioară să se îndrăgostească de tine, atunci înzestrează-te cu multă răbdare. Îi este atât de teamă să nu fie rănit încât poate ajunge să lase niște oameni minunați să plece din viața lor din această cauză.

Horoscop Balanță

Bărbații Balanță apreciază încrederea și sinceritatea. Dacă vrei ca un bărbat Balanță să se îndrăgostească de tine, comportă-te ca și cum simți că ai putea cuceri întreaga lume. Ai încredere în tine și demonstrează acest lucru în fiecare moment în care ești alături de el astfel încât să îi câștigi încrederea și, mai târziu, și inima.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Bărbații Scorpion iubesc joacă. Sunt foarte competitivi și văd întâlnirile că pe un concurs. Sună ciudat, însă jocurile sunt interesante pentru ei. Dacă vrei că un bărbat Scorpion să se îndrăgostească de tine, atunci trebuie să intri în joc și să îi demonstrezi că te pricepi mult mai bine decât el.

Horoscop Săgetător

Bărbații Săgetător sunt adevărați exploratori. Întotdeauna pun întrebări și sunt în căutare de răspunsuri. Dacă vrei ca un bărbat Săgetător să se îndrăgostească de tine, oferă-i spațiul de care are nevoie pentru a se bucura de viață. Fă asta și cu siguranță se va întoarce la tine.

Horoscop Capricorn

Bărbații Capricorn sunt firi serioase și hotărâte în viață. Când își pun mintea la ceva, nu vor avea liniște până când nu vor reuși. Ei nu acordă prioritate dragostei pentru că viața profesională este de obicei pe primul loc. Dacă vrei ca un bărbat Capricorn să se îndrăgostească de tine, sprijină-l în ambițiile sale.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Bărbații Horoscop sunt gânditori profunzi, ceea ce înseamnă că adesea se pierd în visurile lor. Dacă vrei ca un bărbat Vărsător să se îndrăgostească de tine, stimulează-l intelectual. Acesta se îndrăgostește treptat pentru că își oferă timpul necesar pentru a descoperi și a afla cine este cu adevărat persoana de lângă el.

Horoscop Pești

Dacă vrei ca un bărbat născut în zodia Pești să se îndrăgostească de tine, permite-i să fie romantic. El este romanticul suprem al zodiacului și îi place la nebunie să te facă să te simți specială. Ce ai tu de făcut? Bucură-te de toate surprizele pe care ți le pregătește.

foto main Breslavtsev Oleg, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc