Setari Cookie-uri

3 Semne zodiacale care își arată iubirea prin acțiuni, nu prin cuvinte

Cuvintele sunt frumoase, însă acțiunile sunt cele care contează cu adevărat. Dacă ai un astfel de partener alături de tine, ține de el pentru că este prețios. 

Unele zodii vorbesc frumos despre ceea ce simt. Ele au mereu cuvintele la ele și știu să te facă să te simți minunat. Însă sunt alte zodii care sunt puțin mai timide când vine vorba de emoțiile lor. Ele își arată sentimentele prin acțiuni, nu prin vorbe. Iată care sunt acestea:

Fecioară

O persoană născută în zodia Fecioară va face tot ce poate pentru a își ajuta partenerul de cuplu - ea va fi acolo necondiționat, la bine și la rău. În momentul în care persoana iubită trece printr-o perioadă mai dificilă, Fecioara va încerca să o ajute să își rezolve problemele și să o facă să se simtă din nou mai bine. Deși s-ar putea să nu spună acele două cuvinte frumoase în mod constant, își va arăta foarte des dragostea din inima sa prin acțiuni.

Citește și:

Partenerul de cuplu nu se va întreba niciodata dacă Fecioarei îi pasă de el... pentru că aceasta nu va permite să aibă astfel de gânduri. O Fecioară va face tot ce îi stă în putință pentru a își vedea iubitul fericit cu adevărat. Ea nu se culcă pe o ureche, ci din contră - muncește zi de zi, clipă de clipă, la relația de cuplu.

Nu va spune acele cuvinte cu voce tare, însă se va asigura că persoana cu care este se simte iubită răsfățând-o și având grijă de ea.

Vărsător

O persoană născută în zodia Vărsător poate părea rece și detașată emoțional. Motivul pentru care se întâmplă asta? Nu este sinceră cu privire la sentimentele din sufletul tău. Nu este genul care să îi reamintească de fiecare dată partenerului de cuplu că îl iubește, spunându-i vorbe dulci - însă este genul care să își amintească lucruri mărunte, detalii neașteptate pe care aceasta le-a spus în urmă cu mult timp (și, astfel, îi demonstrează că este atentă și că o interesează persoana cu care este).

Citește și:

Este posibil ca acest semn zodiacal să nu facă gesturi romantice mărețe pe care le vezi în filmele de dragoste de la Hollywood, însă va încerca din răsputeri să fie cel mai bun partener. El va căuta în mod constant să fie mai bun astfel încât să te bucuri de cea mai bună versiune posibilă a lui, și să fie mai atent cu tine astfel încât să nu te întrebi niciodată dacă te mai iubește.

Rac

O persoană născută în zodia Rac este făcută pentru a iubi și a avea grijă de persoana la care ține. Îi place să ofere dragoste și să ajute necondiționat, să își arate afecțiunea prin acțiuni. Inima ei este prea mare doar pentru a spune cuvinte frumoase, ea vrea să îi arate partenerului de cuplu că înseamnă totul pentru ea punându-l întotdeauna pe primul loc.

Citește și:

În momentul în care Racul se îndrăgostește, își va surprinde persoana iubită cu cadouri incredibile și o va ajuta în orice problemă. Va fi acolo trup și suflet. Necondiționat. La bine, dar mai ales la greu. El își va arăta dragoste prin acțiuni pentru că nu va dori niciodată să pui la îndoială ceea ce simte în sufletul sau. Nu își va dori ca partenerul săse simtă singur sau neînțeles, așa că este dispus să depună mult efort în relație astfel încât totul să fie minunat între ei.

foto main LightField Studios, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc