Previziuni astrologice generale în 2023 pentru zodia Scorpion

2023 va fi un an important pentru Scorpioni, cu multe schimbări pozitive și noi evoluții interesante la orizont. Iată câteva dintre lucrurile pe care le poți aștepta cu nerăbdare în anul care vine: Retail jobs

  • Vei putea în sfârșit să lași trecutul în urmă și să mergi mai departe cu viața ta. Acesta este un an grozav pentru a renunța la “bagajele vechi” și a începe o nouă viață.
  • Încrederea și siguranța vor fi sentimente ce îți vor caracteriza starea de spirit, așadar în 2023 este timpul să-ți asumi noi riscuri și să profiți de oportunități;
  • Cariera ta este pregătită să decoleze precum o rachetă, cam aceasta ar fi metafora potrivită pentru a-ți descrie ascensiunea profesională. 2023 este perioada în care îți vei găsi acea funcție sau acest serviciu la care visai sau pur și simplu vei începe o afacere.
  • Viața ta amoroasă se va îmbunătăți în 2023, iar relația ta de cuplu va fi plină de pasiune și romantism, aducându îți sentimente de împlinire și echilibru emoțional.

Așadar, dragă nativ Scorpion, profită la maximum de 2023. Se preconizează a fi un an al schimbărilor pozitive și al noilor începuturi. Îmbrățișează noile oportunități care îți apar în cale și da-ți frâu liber să experimentezi, căci 2023 se anunță un an plin de evenimente pozitive.

horoscop 2023 scorpion Foto: Bairachnyi Dmitry/ shutterstock.com

Horoscop 2023 zodia Scorpion: carieră și bani

2023 este setat să fie un an mare pentru cei născuți sub zodia Scorpion când vine vorba de carieră și finanțe. Iată câteva predicții astrologice la ce să te aștepți:

  • Anul 2023 este probabil unul foarte prosper pentru Scorpioni, atât din punct de vedere al carierei, cât și al finanțelor. Mulți Scorpioni vor experimenta o creștere semnificativă a veniturilor lor, iar unii pot chiar să câștige sume mari de bani în mod neașteptat. Acesta este un an bun pentru Scorpionii să își asume riscuri în afaceri, deoarece există șanse mari de succes. Cu toate acestea, Scorpionii ar trebui să aibă grijă să nu cheltuiască în exces, deoarece ar putea fi tentați să facă acest lucru.
  • Scorpionii vor avea o mulțime de oportunități de a avansa cariera în 2023. Cei care s-au gândit la o schimbare de carieră ar trebui să o facă anul acesta, deoarece probabil că vor găsi succes într-un domeniu nou. Cei care sunt deja într-o poziție bună din punct de vedere profesional ar trebui să profite la maximum de ea și să urmărească o promovare. Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a-și începe propria afacere, deoarece șansele de succes sunt foarte mari.
  • Planeta Pluto va fi într-o poziție foarte favorabilă pentru Scorpion în 2023, ceea ce indică faptul că acesta este un an bun pentru a face planuri și investiții pe termen lung. Acesta este un moment ideal pentru a cumpăra proprietăți sau pentru a face alte investiții financiare care le vor aduce Scorpionilor multe beneficii în viitor. Nativii ar trebui să profite la maximum de această influență planetară pozitivă și să își găsească curajul și motivația de a- și pune visurile în practică

În general, 2023 este un an cu ecou pozitiv pentru Scorpioni, atât în ceea ce privește cariera, cât și finanțele. Vor exista o mulțime de oportunități de avansare și succes, iar Scorpionii sunt încurajați să profite de fiecare oportunitate în parte.

Horoscop 2023 zodia Scorpion: Dragoste, prieteni, familie

După câțiva ani de suișuri și coborâșuri, Scorpionii sunt în sfârșit gata să se stabilizeze și să își găsească drumul lung și sigur în dragoste. Iar odată cu jupiter, planeta norocului, care este mută în luna ianuarie în sectorul relațiilor Scorpionilor, cu siguranță că aceștia vor avea toate șansele să-și găsească fericirea în iubire.

Nativii Scorpion aflați deja într-o relație se vor bucura de influențele pozitive ale lui jupiter, care va schimba dinamica relației cu partenerul de viață. Scorpionii se vor simți mai motivați și mai optimiști, mai plin de speranță în ceea ce privește viitorul lor amoros și vor fi dornici să ducă lucrurile la alt nivel. Indiferent dacă aceasta înseamnă să se logodească, să întemeieze o familie, să se gândească la copii ori poate să schimbe domiciliul.

Nativii singuri nu vor duce lipsă de pretendenți în 2023. Însă cu jupiter în casa relațiilor, acești nativi nu vor căuta doar o aventură, își doresc o relație de iubire adevărată, durabilă, bazată pe respect și maturitate emoțională. Așadar Scorpionii nu se vor grăbi să se arunce în brațele cuiva dacă nu vor premii semnale de siguranță din partea acelei persoane.

Având în vedere că Jupiter și Saturn trec prin a 11-a casă a conexiunilor sociale, Scorpionii se pot aștepta să-și extindă cercul de prieteni. Vor întâlni mulți oameni noi fie prin muncă, școală sau alte activități care îi aduc în contact cu persoane cu care rezonează.

Un aspect frumos al acestor relații este că astrele nu vor scoate în evidență doar creșterea numărului acestora, ci accentul va cădea în special pe calitatea relațiilor de prietenie pe care Scorpionii le vor dezvolta în 2023. Fie vor adânci prieteniile pe care le au deja, fie au norocul să întâlnească oamenii de care aveau nevoie la momentul potrivit.

Prieteniile sau parteneriatele vin însă la pachet și cu o serie de responsabilități, iar cu Uranus care tranzitează casa a 7-a a relațiilor, Scorpionii s-ar putea să fie nevoiți să se confrunte și cu unele drame din când în când, pe care ar fi bine să nu le neglijeze și să încerce să rezolve, pe cât este posibil. Aceste perioade, poate chiar de criză, vor tria prieteniile acestor nativi, care vor rămâne alături doar de acele persoane cu care au construit relații sincere și valoroase. Citește continuarea articolului în pagina 2 >>

Vizionare placuta

123

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: