Setari Cookie-uri

Descopera mesajul pe care Universul l-a pregatit pentru tine pentru finalul anului 2022 in functie de zodia in care te-ai nascut

Ultima perioada a anului 2022 este cu energie intensa in Univers. Cosmosul lucreaza alaturi de noi pentru binele nostru. Acolo unde noi nu avem putere suficienta, divinitatea vine si ajuta vindecand, salvand si incurajand. Acum intelegem ca, indiferent de situatie, nu suntem singuri in aceasta lume infinita. Cineva este intotdeauna alaturi de noi si nu permite existenta raului in vietile noastre. 

Descopera mesajul pe care Universul il are pregatit pentru tine pentru finalul anului 2022 in functie de semnul zodiacal in care te-ai nascut:

Horoscop Berbec

Nu lasa pe nimeni sa iti spuna ca nu poti face ceva... pentru ca adevarul este ca oamenii nu stiu ce se afla in inima si in sufletul tau. Lasa-te condus de intuitie si lupta cu toate fortele pentru ceea ce iti doresti. Visurile tale pot deveni realitate.

Horoscop Taur

Priveste inapoi la ce ai realizat in acest an si invata sa apreciezi ceea ce ai. Accepta-ti trecutul, invata-ti lectiile si mandreste-te cu ceea ce esti. Bucura-te de viata pe care o traiesti aici si acum si fii recunoscatare pentru fericirea pe care o simte inima ta.

Horoscop Gemeni

Invata sa fii blanda cu tine. Ai tendinta de a te mustra atunci cand lucrurile nu merg cum iti doresti tu sau cand iei deciziile gresite. Insa iata cum sta situatia: nimeni nu are toate raspunsurile si nimeni nu este perfect. Tot ce poti face este sa inveti sa te apreciezi mai mult, sa inveti din greseli si sa iti continui drumul in aceasta viata incredibila.

Citește și:

Horoscop Rac

Lasa trecutul in spate. Viata nu mai este asa cum era inainte. Ai crescut, ai invatat, te-ai schimbat... iar lucrurile pe care ti le doreai odata nu mai sunt cele care trebuie sa fie acum. Accepta ce ti s-a intamplat, iarta cu tot sufletul si mergi mai departe pentru a putea gasi liniste in prezentul tau.

Horoscop Leu

Nu permite nimanui sa iti spuna cine esti. Nu permite nimanui sa te modeleze. Nu permite nimanui sa preia fraiele vietii tale. Nu trebuie sa renunti la cine esti pentru absolut nimeni in aceasta lume. Da-ti seama de valoarea ta si fa putina ordine in relatia cu oamenii din jur.

Horoscop Fecioara

Sa nu fii niciodata atat de implicata in ceea ce simti ca trebuie sa faci incat sa uiti sa traiesti in momentul de acum. Viata este plina de responsabilitati, insa nu te pierde in acestea si invata sa profiti de oportunitatile ce iti apar. Acorda mai multa atentie lucrurilor care te fac fericita.

Citește și:

Horoscop Balanta

Ai incredere in tine. Ai incredere ca vremurile grele trec. Ai incredere ca lucrurile frumoase se intampla pentru tine. Ai incredere ca totul va fi bine. Ai incredere in puterea Universului si in destinul ce iti este dat.

Hoorscop Scorpion

Nu-ti fie teama sa risti... daca acel lucru te face fericita. Nu este intotdeauna usor sa iesi din zona de confort si sa faci o schimbare. Insa in viata este necesar sa fii curajoasa si sa incerci ce simti ca este mai bine pentru tine. Nu te speria, indrazneste!

Horoscop Sagetator

Accepta viata pe care o traiesti acum si bucura-te de ea cu tot sufletul tau. Iarta trecutul, inchide capitolele dureroase si nu te mai speria in ceea ce priveste viitorul. Momentul de acum este singurul care exista si care conteaza cu adevarat.

Horoscop Capricorn

Poate ca nu vei avea intotdeauna resursele pe care ti le doresti, insa ai puterea de a iti face viata exact asa cum vrei sa fie. Crede in puterea din sufletul tau, crede in tine si, indiferent de situatie, lupta pentru visurile tale. Nu te da batuta.

Citește și:

Horoscop Varsator

Fa un pas inapoi si priveste putin calatoria avuta in ultimul an. S-au intamplat atat de multe, ai invatat atat de multe lectii, te-ai dezvoltat incredibil de mult. Esti un alt om. Fii recunoscatoare pentru ceea ce ai trait si mergi mai departe cu viata ta.

Horoscop Pesti

Cand lucrurile devin mult prea grele, sper ca stii ca este in regula sa iei o pauza, sa te retragi in lumea ta, sa te prioritizezi si sa ai grija doar de tine. Nu mai alerga prin viata, nu te mai pierde in detalii.

foto main StunningArt, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc