Setari Cookie-uri

Top 3 cele mai loiale zodii care slujesc iubirea dincolo de cele mai grele încercări ale vieții

Definiția loialității capătă valențe diferite pentru fiecare dintre noi. Dacă prin loialitate unii înțelegem lipsa infidelității, alții consideră că loialitatea înseamnă ca cineva să-ți rămână alături chiar și în momentele mai dificile ale vieții și să te susțină atunci când ai nevoie de un număr de sprijin. Loialitatea vine la pachet cu o serie de calități, dar și cu vulnerabilități pe care zodiile cele mai loiale și le asumă. Vă invităm să aflați care sunt, conform zodiacului european, cei mai loiali nativi în iubire.

Acești nativi sunt sensibili și au mare nevoie de stabilitate în dragoste, de susținere și înțelegere, de acceptare și armonie, tocmai de aceea și ei, la rândul lor, vor împărți aceleași valori sub umbrela loialității în iubire. Acești nativi au puterea de a traversa greutățile vieții alături de persoana pe care o iubesc cu adevărat și aproape niciodată nu se dau bătuți, având o voință de fier și o blândețe care îi ajută să găsească elementele pozitive chiar și în momentele de criză.

Top 3 cele mai loiale zodii din întreg horoscopul

Zodii loiale în iubire: Racul

Poate cel mai mult dintre toate zodiile, Racul are nevoie de un cămin, de un cuib, de un loc în care să își trăiască și să își celebreze iubirea.

Citește și:

În dragoste, Racul acționează pe principiul totul sau nimic. Acest nativ nu va începe o relație doar pentru că este singur și se plictisește, și pentru că într-adevăr găsește fascinantă persoana care i-a trezit interesul. Racul nu își va consuma energia să înșele, pentru că acest nativ nu concepe să își împartă sentimentele.

Sinceritatea sa interioară se traduce și în relațiile pe care le creează. Un Rac nu va mima iubirea pe care o are față de partenerul de viață. Abia dacă această iubire s-a stins, racul poate privi spre alte orizonturi.

Pentru că respectă oamenii și se respectă pe sine, acest nativ alege întotdeauna să iasă mai întâi din relație, ca apoi să își deschidă brațele către o altă persoană.

Citește și:

cele mai loiale zodii Foto: Parilov/ shutterstock.com

Zodii loiale în iubire: Fecioară

Nativii Fecioară, meticuloși și perfecționiști, cu o bună încredere în sine, își găsesc cu greu o persoană cu care să rezoneze și, odată ce au găsit-o, nu își vor complica existența să își împartă timpul, sentimentele și mai ales creativitatea spre a inventa minciuni.

Pentru nativii Fecioară viața este simplă și ordonată, fiecare element din viața lor are un scop sau un rol, iar haosul și imprevizibilul îi sperie încă de la început.

Odată ce au decis să intre într-o relație, acești nativi sunt sinceri și loiali, dedicați și romantici, având grijă să își surprindă persoana iubită cu gesturi de tandrețe, cu mici surprize și complimente frumoase în fiecare zi, căci ei iubesc cu toată ființa și consideră că iubirea vine odată cu sacrificiul, dar și cu fericirea.

Citește și:

Zodii loiale în iubire: Pești

Nativii Pești ar avea toate calitățile ca să înșele fără să fie prinși. Este posibil ca o dată sau de 2 ori în viață chiar să o facă, mai ales în tinerețe, mai mult de dragul de a experimenta. Însă niciodată un nativ Pești nu va înșela atunci când este îndrăgostit cu adevărat.

Nativul Pești își respectă cu adevărat partenerul de viață și are tendința de a observa și valorifica acele calități pe care acesta le are și care diferențiază persoana iubită de ceilalți oameni, acele calități care îi conferă unicitate.

Prin natura lor, Peștii au capacitatea să observe și vulnerabilitățile și defectele unei persoane și detectează cu ușurință minciuna. Aceștia respectă sensibilitățile persoanei dragi, vulnerabilitățile sale și știu să aibă grijă să nu-și rănească partenerul de viață.

Citește și:

Doar atunci când se simt mințiți, trădați ori iubirea se stinge pentru ei, Peștii ar putea fi dispuși să înșele. Altfel nu o vor face niciodată, fiind chiar dispuși să facă sacrificii enorme pentru familia/ relația lor.

Sursa foto articol: George Rudy/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc