Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei în Decembrie 2022 pentru fiecare zodie

Horoscopul dragostei în Decembrie 2022 aduce iubirea și iertarea, regăsirea și pacea interioară, bucuria și fericirea pentru majoritatea zodiilor. Vă invităm să citiți previziunile astrale complete pentru fiecare zodie în parte în decembrie 2022.

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie în ultima lună din an

Horoscopul dragostei Decembrie 2022: Berbec

Nativii Berbec încep luna decembrie 2022 cu hotărâre, așadar vor deschide toate discuțiile inconfortabile și sensibile și vor pune cărțile pe masă. Tocmai de aceea este posibil ca în prima parte a lunii să se confrunte cu diverse certuri și disesnsiuni cu partenerul de viață, însă rezultatul este unul cât se poate de bun pentru nativii Berbec: aceștia își vor rezolva cele mai stringente probleme pe care le aveau în cuplu.

Dacă este vorba despre o relație șubredă, foarte probabil Berbecii se vor gândi serios cât vor merge mai departe și cum vor aborda situația în viitorul apropiat. Nu este exclus să se gândească la o despărțire.

Citește și:

Berbecii singuri sunt plini de energie, șarmanți și cuceritori și ies cu ușurință în evidență, reușind să se mențină în centrul atenției. Vor atrage privirile și admirația celorlalți și pot face câteva cuceriri. Nu este exclus să se aventureze într-o relație, asumându-și toate riscurile.

Horoscopul dragostei Decembrie 2022: Taur

Taurii nu prea au răbdare când vine vorba despre relațiile intime. Vor totul sau nimic, iar această atitudine manipulatoare poate crește și mai mutl tensiunile în cuplu, pentru că partenerul poate are nevoie de înțelegere și acceptare și nu de constrângere și forțare în luarea deciziilor.

Așadar, viața amoroasă a Taurilor în decembrie 2022 depinde foarte mult de felul în care aceștia aleg să se poarte: diplomatic pentru o viață liniștită, dar în care au multe de lăsat de la ei sau tranșant, situație în care câștigă dreptatea, dar pierd armonia.

Citește și:

Nativii singuri pot avea pasiuni intense față de posibili parteneri de cuplu, se pot aventura în relații amoroase, dar pot avea și riscul dezamăgirilor. Dacă Taurii își doresc doar să trăiască clipă, atunci le va fi ușor să își asume posibile consecințe.

Horoscopul dragostei Decembrie 2022: Gemeni

Nativii Gemeni sunt romantici și răbdători în decembrie 2022, astfel că vor reuși să restaureze armonia în cuplu. Știu cum să învârtă cuvintele ca să transforme o ceartă într-o discuție constructivă, sunt atenți la nevoile partenerului de viață și, de asemenea, incearcă să îi facă acestuia mici surprize care să mai alunge rutina din cuplu.

Gemenii singuri au șansa astrală să întâlnească o persoană care să le acapareze atenția, alături de care pot construi o relație de dragoste frumoasă și longevivă.

Citește și:

Sărbătorile de iarnă îi surprind pe Gemeni în tr-o atmosfera plină de iubire, de pace sufletească și împlinire.

Horoscopul dragostei Decembrie 2022: Rac

Nativii Rac au nevoie de multă iubire, înțelegere și susținere din partea partenerului de viață, mai ales în prima jumătate a lui Decembrie 2022. Tocmai pentru că și partenerul de viață poate fi pierdut în rutina zilnică, astrologul le recomandă Racilor să încerce să deschidă discuții despre starea lor, despre nevoile pe care le au și să încerce să îi transmită mesajul potrivit partenerului de viață. În funcție de cât de bună este comunicarea în cuplu, Racii se pot bucura de armonie în relație în decembrie 2022.

Nativii celibatari vor avea multe ieșiri, pot cunoaște oameni noi, însă tendința lor este de liniștire, de stat în casă în pat și relaxat, de vizite a oamenilor dragi. Nu se vor grăbi să se avânte într-o relație, decât dacă, să zicem, cunoșteau deja persoana respectivă de ceva timp.

Citește și:

horoscopul dragostei decembrie 2022 Foto: GaudiLab/ shutterstock.com

Horoscopul dragostei Decembrie 2022: Leu

Leii trăiesc în decembrie 2022 ca într-o lună de miere în iubire, bucurându-se de foarte multe momente frumoase alături de partenerul de viață. Vor avea tot felul de activități, mici excursii, vor ști să îi facă surprize foarte plăcute persoanei iubite și vor construi cele mai frumoase amintiri din ultima perioadă.

Am putea spune că trăiesc intens dragostea în relația lor și se bucură de armonie și înțelegere, de romantism în doi.

Leii singuri au șansa să se îndrăgostească nebunește în decembrie 2022 și pot să trăiască intens o relație, cu adrenalină la cote maxime și cu fluturi în stomac.

Horoscopul dragostei Decembrie 2022: Fecioară

Pentru nativii Fecioară, dragostea înflorește în decembrie 2022. Aceștia au pur și simplu noroc în dragoste, vor fi răsfățați de partenerul de viață, vor avea parte de surprize minunate și admirație și se vor simți iubiți cu adevărat.

Citește și:

Astrele aduc noroc și Fecioarelor singure, care au șansa ca în această ultimă lună din an să își găsească sufletul pereche, să se îndrăgostească și să înceapă o relație minunată, din care vor avea multe lecții frumoase de învățat. Citește continuarea în pagina 2 >>

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc