Setari Cookie-uri

Horoscopul Speranței: Marele Benefic a ieșit din retrograd pentru a ne vindeca sufletele

Jupiter a ieșit din retrograd în Pești. Iată cum îți influențează zodia!

Marele Benefic, Jupiter, e aproape de capătul călătoriei sale în emotiva zodie a Peștilor și și-a început mersul direct în acest semn. Drumul planetei prin constelații e lung, astfel încât va mai poposi în zodia sensibilității peste 12 ani.

Mersul său retrograd în Pești a dus la multe răsturnări de situație și la multe inimi frânte. Cu toate acestea, Jupiter nu este numit degeaba Marele Benefic. Influența lui bună se face simțită pe plan mediu sau îndelungat, chiar dacă binecuvântările lui vin uneori împachetate și în suferință.

Planeta va mai zăbovi în enegia caldă a Peștilor până pe 20 decembrie 2022. Acest lucru înseamnă că în următoarele 3 săptămâni, inimile noastre își vor găsi alinarea, chiar dacă aceasta nu va veni în forma pe care o așteptam.

Citește și:

Citește HOROSCOP 2023 pentru toate zodiile

Horoscop Berbec

A venit momentul să privești în interiorul tău și să îți dai voie să te ierți. Ești om și greșelile sunt firești pentru toată lumea, chiar dacă nu ți-e tocmai comod să accepți acest lucru despre propria persoană. Iartă-te și toate celelalte lucruri se vor alinia de la sine. Fii un pic mai blândă cu tine, măcar în următoarea perioadă.

Horoscop Taur

Ai de făcut o alegere de inimă. Dacă în sufletul tău s-a strecurat cea mai mică urmă de îndoială cu privire la persoana cu care trăiești o poveste de dragoste, poate că a sosit momentul să faci loc pentru ceva nou în viața ta. Nu e ușor să o iei de la început, dar pe termen lung, vei vedea că a meritat efortul.

Horoscop Gemeni

Trebuie să te oprești din iureșul în care ai trăit în ultima perioadă. Profită de luna decembrie ca să îți liniștești un pic mintea și sufletul. Te-ai pierdut într-un haos general care îți epuizează resursele, în special emoționale, și a venit momentul să te dai la o parte din calea acestei tornade.

Citește și:

Horoscop Rac

Ești o persoană plină de empatie și din cauza acestui lucru, te împovărezi uneori cu greutăți și dureri care nu sunt ale tale. Trebuie să înțelegi faptul că nu îi va ușura povara celui drag dacă i te alături în suferință. Dacă vrei să le oferi sprijin celor dragi, ai grijă întâi de resursele tale emoționale. Nimeni nu poate să bea apă dintr-o fântână seacă.

Horoscop Leu

Ai în față trei săptămâni pline de oportunități pe toate planurile,dar trebuie să ieși din zona ta de confort ca să poți profita de ele. E foarte posibil să fii nevoit să începi anumite activități de la zero, dar dacă nu lași orgoliul să îți stea în cale, vei avea doar de câștigat.

Horoscop Fecioară

În mod tipic pentru zodia ta, Marele Benefic va acționa pentru tine pe planuri foarte concrete, palpabile și măsurabile. Prin urmare, e foarte posibil să îți scoată oportunități de ordin financiar în cale, iar prin intermediul lor să repari neajunsurile din viața de zi cu zi care îți provoacă frustrări și nemulțumiri.

Citește și:

Horoscop Balanță

Jupiter direct în Pești îți va da ocazia să te privești în oglindă cu sinceritate și să faci o listă cu plusuri și minusuri din viața ta. Din acest moment va începe călătoria către cea mai bună și cea mai fericită versiune a ta. Trebuie doar să ai curajul să fii foarte sinceră cu tine.

Horoscop Scorpion

În general, zodia ta este recunoscută ca fiind misterioasă, senzuală și nu neapărat statornică. În această perioadă, vei primi curajul să te deschizi mai mult în fața oamenilor dragi, iar aceștia vor găsi o neașteptată profunzime emoțională în spatele vălului de mister în care te înconjori de obicei. Vei observa că pe măsură ce îți deschizi sufletul, fiecare piesă care lipsea din puzzle se va așeza la locul ei.

Citește și:

Horoscop Săgetător

Profită de următoarea perioadă pentru a-ți pune ordine în suflet. Ai putea fi tentată să fugi de propriile gânduri și să te avânți în plăceri de moment, dar nu vei rezolva nimic așa. Prin urmare, ia taurul proverbial de coarne și dă-și voie să simți fără frică tot ce a pregătit Universul pentru tine în această perioadă.

Horoscop Capricorn

Mersul direct al lui Jupiter în Peștii emoționali nu ți-e foarte confortabil. Marele Benefic te va pune față în față cu cea mai vulnerabilă versiune a ta. E momentul să dai dovadă de răbdare față de propria persoană și să nu mai pui singură presiune asupra ta.

Horoscop Vărsător

Tranzitul lui Jupiter te va pune într-o poziție interesantă. E foarte posibil să ai de ales între două potențile planuri de viitor, dintre care unul va fi mai riscant, dar mai tentant.Nu te grăbi să faci alegerea finală. Ascultă ce îți spune intuiția de femeie, nu fluturașii din stomac.

Citește și:

Horoscop Pești

Intrarea lui Jupiter în mers direct prin zodia ta va aduce vindecarea rănilor sufletești. Uneori acest lucru înseamnă inclusiv să lași să plece oameni din viața ta, dar absența lor va face spațiu pentru binecuvântări nebănuite.

Foto mountain beetle / Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Decembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc