Previziuni astrologice generale în 2023 pentru zodia Pești

Se anunță un an interesant și plin de evenimente importante, cu greutate, marcante pentru nativii Pești. Retail jobs

Saturn va intra în zodia Pești începând cu primăvara lui 2023. Influențele acestei planete sunt serioase și practice, astfel că vor dori rezultate de la nativii Pești.

Dacă până acum s-au mai răsfățat, au avut idei, însă nu și-au dus toate planurile la bun sfârșit, ei bine Saturn va cere rezultate, eficiență, spirit practic și vor fi tot felul de situații care să îi oblige pe nativii Pești să se maturizeze emoțional și financiar.

Saturn poate să inducă și momente de criză, pentru a obține de la Pești ceea ce își dorește.

Așadar, anul 2023 poate veni cu schimbări majore și radicale în viața acestor nativi. Dacă nu aveau locul de muncă potrivit, vor fi îndrumați astral să ajungă pe postul unde se vor simți împliniți.

Alți nativi pot deschide o afacere, mai ales dacă au gândit ceva în anul 2022, în perioada primăverii și a verii.

Saturn le poate cere Peștilor să își utilizeze resursele. De exemplu le poate cere să construiască ceva, să investească și să înmulțească banii. Poate le va cere un job nou, oricum îi va scoate din confort și îi va determina să facă eforturi de maturizare în anumite domenii ale vieții lor.

horoscop 2023 pesti Foto: Anneka/ shutterstock.com

Horoscop 2023 zodia Pești: carieră și bani

Poate că cele mai mari schimbări impuse de Saturn, care va rămâne în zodia Pești timp de 2 ani, vor avea loc în domeniul carierei și al banilor.

Dacă Peștii au inițiat anumite activități care urmau să le aducă bani în perioada primăverii și verii lui 2022, dar nu au reușit să le finalizeze, în 2023 se vor vedea nevoiți să o facă.

De asemenea, schimbările astrale care vor avea loc în zodia Pești îi vor determina pe acești nativi să facă schimbări majore în acest sector al vieții lor.

Aceștia pot fi puși în fața unor crize (necesitatea unui număr mare de bani pentru a rezolva o problema iscată recent, concedierea și forțarea de a-și găsi un alt loc de muncă etc.), cert este că trebuie să facă față acestor noi situații doar făcând unele schimbări majore în viața lor.

Scoaterea din confort și din ritmul în care Peștii s-au obișnuit până acum nu va fi resimțită ca o plăcere, însă nativii își vor găsi determinarea de a merge mai departe.

Dacă au fost întreținuți de alții, acum este timpul să devină independenți. Dacă s-au complăcut într-un job mediocru, dar ei puteau mai mult, acum astrele îi vor împinge să facă pasul mai departe.

Dacă dețin anumite bunuri și le-au lăsat în paragină, anul acesta va trebui să se ocupe de ele și să le facă să producă bani. De exemplu un apartament moștenit și lăsat abandonat, cu ideea că îl vor renova cândva - în 2023 se vor vedea nevoiți să treacă la treabă și chiar să finalizeze ceea ce încep.

Sau poate au un teren – în 2023 trebuie fie să finalizeze o succesiune, acte, să îl dea în folosință etc.

Astrele vor exercita presiuni și în sens invers în ceea ce privește planul material – Peștii trebuie să se debaraseze de tot ceea ce nu folosesc și să dea mai departe, ca acele bunuri să circule, să nu mai rămână blocate. Acest aspect astral, chiar dacă incomod, le va aduce Peștilor multe benficii, pentru că nativii vor reuși astfel să ruleze mai bine banii și să facă loc în viața lor pentru alte bunuri noi, investindu-și de această dată țintit resursele și nu haotic, cum au făcut-o în ultimii ani.

În 2023 Peștii trebuie să aibă o perspectivă financiară, scopuri bine determinate și planuri, pentru a traversa această perioadă atât de provocatoare din viața lor.

Horoscop 2023 zodia Pești: Dragoste, prieteni, familie

În plnul dragostei ritmul este mai liniștit și mai armonios pentru nativii Pești, chiar dacă vor avea mai multe responsabilități de dus pe umerii lor.

Peștii vor primi suportul de care au nevoie de la partenerul de viață în special, dar și de la familie, iar cele mai frumoase și emoționante momente le vor primi în dar doar pe calea iubirii.

În 2023 este posibil ca unii nativi să facă un pas important în ceea ce privește relația de cuplu. Poate fac o mutare în carieră cu ecou asupra vieții în doi, poate primesc un ajutor mare din partea familiei și reușesc să canalizeze foarte eficient noile resurse. Unii nativi se pot bucura de venirea pe lume a unui copil, alții se hotărăsc să se căsătorească.

Putem spune că și în ceea ce privește dragostea Peștii vor face pași mari în 2023, doar că în acest sector nu vor simți atât de mult presiunea, ci mai degrabă bucuria.

Da, vor avea multe de făcut, timpul va trece repede, se vor simți contracronometru, dar vor pune iubirea pe primul loc și la final de an vor număra multe aminitiri minunate, care le vor umple sufletul de bucurie și împlinire.

Peștii celibatari vor avea șansa să își întâlnească sufletul pereche în 2023, să găsească acea persoană alături de care să construiască o relație de iubire sănătoasă, frumoasă, matură, fructuoasă. Cele mai mari șanse de a-și întâlni marea dragoste sunt în lunile primăverii, verii și toamnei.

Peștii vor avea abilități de comunicare excelente, vor ști ce să spună, cum să spună, vor avea curaj să exprime ce simt și emanând personalitatea lor sinceră, vor atrage în jurul lor ceea ce au nevoie.

Foto articol: Africa Studio/ shutterstock.com

Vizionare placuta

123

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: