Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei în Ianuarie 2023 pentru fiecare zodie în parte

Prima lună din an vine cu energii puternice și influențe astrale deosebite, astfel că fiecare zodie se va bucura de experiențe noi, intense și cu un efect pozitiv asupra vieții. Vă invităm să aflați care sunt previziunile astrale privind viața amoroasă a fiecărei zodii în parte.

Horoscopul dragostei în ianuarie 2023: zodia Berbec

În ceea ce privește dragostea și relațiile, luna ianuarie 2023 va fi foarte efervescentă pentru tine. În relația de dragoste simți că mai ai unele lucruri de spus și de rezolvat și că sărbătorile pe de o parte ți-au adus foarte multe bucurii, dar pe de altă parte au scos în evidență vulnerabilitățile relației tale și consideri că este timpul să iei atitudine și să nu te complaci într-o situație care nu se poate rezolva de la sine. Așadar este posibil să deschizi unele discuții mai sensibile cu partenerul de viață și să existe ușoare tensiuni în relația de cuplu, dar rezultatul final va fi unul bun.

Nativii singuri se vor concentra mai mult pe muncă și pe planurile de dezvoltare personală, astfel că relațiile vor ocupa un plan secund pentru ei. Chiar și așa, există totuși șansa să întâlnească o persoană interesantă și să înceapă o relație, după norocul fiecăruia.

Citește și:

Horoscopul dragostei în ianuarie 2023: zodia Taur

Nativii Taur vor avea o relație de cuplu armonioasă dacă învață ăa argumentele în contradictoriu trebuie aduse cu blândețe și că nu este obligatoriu ca partenerul de viață să aibă întotdeauna aceeași opinie cu a lor. Cu alte cuvinte, Taurii care acceptă că anumite valori ale persoanei iubite pot fi diferite de ale lor pot să găsească echilibrul în relația de cuplu și să ajute în menținerea armoniei. În caz contrar este posibil să existe o serie de certuri.

Taurii singuri pot avea șansa să întâlnească o persoană de care să se îndrăgostească abia spre sfârșitul lunii ianuarie, asta dacă nu cumva sărbătorile din această iarnă le-au adus deja în cale o persoană interesantă.

Citește și:

Horoscopul dragostei în ianuarie 2023: zodia Gemeni

Chiar dacă sărbătorile de iarnă au trecut și concediul a luat sfârșit, în inima nativilor gemeni este încă vacanță. Așadar se vor concentra pe relația de cuplu, pe crearea unor momente frumoase, pe surprize pentru persoana iubită și chiar pentru mici călătorii, escapade din rutina zilnică. Efectul este unul foarte bun pentru relația lor de cuplu și vor reuși să alunge rutina din relație și să reînvie flacăra pasiunii.

Gemenii singuri vor întâlni multe persoane și este posibil să le iasă în cale sufletul lor pereche. Anul 2023 este propice dragostei pentru nativii Gemeni, așadar șansa de a iubi poate să răsară în orice moment al acestui an.

horoscopul dragostei ianuarie 2023 Foto: Roman Samborskyi/ shutterstock.com

Citește și:

Horoscopul dragostei în ianuarie 2023: zodia Rac

În ceea ce privește relația de iubire și dragostea în general, luna ianuarie 2023 va fi plină de responsabilități pentru nativii Rac. Nu spunem că nu vor exista și momente romantice, dar acești nativi se pot simți copleșiți de evenimentele a căror evoluție ori rezolvare depinde foarte mult de atitudinea, reacțiile și deciziile nativului Rac. Prin urmare Racii vor trebui să dea dovadă de maturitate și tact, de diplomație și putere de acțiune pentru a trece hopurile relaționale.

Nativii Rac singuri nu se vor aventura într-o relație în luna ianuarie 2023 sau dacă o vor face, vor simți că își asumă anumite riscuri. Cu toate acestea, astrele le aduc noroc și putere de comunicare, așadar sfatul universului este ca aceștia să se lase purtați de intuiție.

Citește și:

Horoscopul dragostei în ianuarie 2023: zodia Leu

Nativii Leu încep anul 2023 cu forțe proaspete, cu energie debordantă, ca și când ar fi renăscut precum pasărea Phoenix și acum au o viziune clară asupra viitorului apropiat și au puterea de a acționa în direcția în care vor. Relația de cuplu va continua trendul romantic din timpul sărbătorilor de iarnă care tocmai au trecut, astfel că Leii se vor bucura de prezența persoanei iubite, de cine romantice, de nopți năbădăioase și de multe momente frumoase care le vor întări relația de iubire și le vor aprofunda legătura cu persoana dragă.

Leii singuri vor ieși ușor în evidență și le va fi facil să atragă atenția persoanelor din jur, astfel că nu este de mirare că vor fi curtați și admirați. Rămâne la alegerea leului dacă va face un pas mai departe și va decide să înceapă o relație.

Citește și:

Horoscopul dragostei în ianuarie 2023: zodia Fecioară

Nativii Fecioară vor simți nevoia să recupereze după unele excese făcute în timpul sărbătorilor de iarnă, astfel că se vor ocupa mai mult de sănătatea lor, de somn, de aspectul fizic. Este posibil să facă mai mult sport, să mănânce mai sănătos, iar toate aceste schimbări cu ecou pozitiv privind calitatea vieții lor se vor reflecta și în relația de cuplu, unde nativii Fecioară vor fi plini de energie și vor avea multe idei noi, de schimbare, care vor alunga rutina din relația de cuplu. Vor alege să călătorească alături de persoana iubită și să aibă tot felul de activități realizabile în doi, astfel că vor reuși să construiască multe momente frumoase și valoroase pentru relația lor de cuplu.

Nativii singuri se pot îndrăgosti de o persoană opusă lor, o persoană care are acele calități la care nativul Fecioară râvnește. Este important ca Fecioarele să reușească să facă diferența între atracție și iubire, pentru că unii dintre ei se pot aventura în relații karmice. Citește continuarea în pagina 2 >>

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc