Horoscop chinezesc 2023: zodia Șobolan (1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

Nativii Șobolan se vor remarca încă de la începutul anului în planul carierei. Aceștia vor ști să comunice eficient cu cei din jur, vor avea cuvintele potrivite la momentul potrivit, vor ști să răspundă cu umor și cu diplomație în situațiile tensionate, astfel că le este ușor să creeze contacte cu cei din jur și să se facă remarcați în fața acestora. Retail jobs

Mai mult decât atât, nativii Șobolan se bucură de o creativitate puternică în 2023 și vor avea capacitatea de a găsi rapid soluții inovatoare pentru problemele și obstacolele cu care se întâlnesc. Nu este de mirare dacă unele persoane din jur îi vor privi ca pe un model și vor reuși să câștige încrederea chiar și celor mai pretențioși parteneri de muncă sau șefi.

Cei care doresc să avanseze în afaceri vor avea multe oportunități în 2023 și vor avea ocazia să întâlnească parteneri alături de care să ajungă pe culmile succesului.

Pentru cei care preferă să rămână angajați, ar avea șansa să își schimbe locul de muncă cu unul mai bun sau să fie promovați în funcție ori să primească un proiect care să le aducă atât câștiguri financiare, cât și satisfacție.

Nativii Șobolan primesc și noroc în dragoste, motiv pentru care unii nativi își pot întâlni sufletul pereche în 2023. Cei aflați deja într-o relație de cuplu se pot bucura de momente frumoase alături de persoana iubită, de armonie și înțelegere, poate chiar de un pas mai departe în relația pe care o au (cum ar fi căsătoria sau mutarea împreună, plănuirea unui copil și așa mai departe).

Horoscop chinezesc 2023

Horoscop chinezesc 2023: zodia Bivol (1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)

Pentru nativii Bivol a venit momentul ca în 2023 să bifeze anumite obiective importante din viața lor și indiferent dacă se vor simți sau nu pregătiți, viața îi împinge înainte și îi forțează cumva să facă următorii pași.

Cu toate acestea, nativii Bivol sunt în general oameni foarte determinați și foarte stabili în ceea ce privește urmărirea scopurilor lor. Sunt perseverenți și foarte muncitori, sunt curajoși și responsabili, astfel că nu vor rata oportunitatea pe care Universul le-o pune pe tavă și anume aceea de a avea șansa să atingă aceste obiective destul de valoroase pentru ei. Așadar vor munci, își vor asuma responsabilitatea, își vor reorganiza timpul și resursele și vor merge cu toate pânzele înainte către direcția pe care și-o doresc.

Drumul nu va fi neapărat ușor, pentru că Bivolii vor întâlni destul de multe obstacole, uneori se pot simți chiar ca într-un test în care orice ar încerca să facă, parcă li se pun bețe în roate. Dar Bivolii nu își pierd determinarea, nici motivația, așadar 2023 va fi un an de succes pentru acești nativi, chiar dacă ei la nivel personal îl vor percepe ca o perioadă destul de dificilă.

În plan sentimental nativii Bivol se pot bucura de stabilitate și armonie în relația de cuplu și pot chiar să pună bazele unei noi etape alături de partenerul de viață. Poate se gândesc la un copil, poate își fac planuri să plece din țară ori să se mute într-o altă locație. Cert este că aceste planuri în doi vor avea un ecou important și pe termen lung în viața lor și va fi de bun augur.

Nativii singuri încep în acest an o relație stabilă, care să le aducă împlinire emoțională și satisfacția de care aveau nevoie în plan personal.

Horoscop chinezesc 2023

Horoscop chinezesc 2023: zodia Tigru (1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)

Pentru nativii Tigru anul 2023 se anunță a fi unul mai bun, mai blând și mai echilibrat. Acești nativi au muncit destul de mult în ultimii ani pentru a se bucura de stabilitate, de armonie în viața lor sau de anumite resurse care să le permită traiul pe care și-l doresc. Iar în 2023 vor culege roadele muncii lor. Cu cât au fost mai harnici, cu atât au mai multe de cules.

Nativii Tigru comunică bine cu cei din jur și reușesc să îmbunătățească foarte multe relații, atât cele colegiale sau cu partenerii de afaceri, cât și relația de cuplu. Astfel că se pot bucura de stabilitate sau avansare la locul de muncă sau în afaceri, se pot bucura de o viață socială bogată și de romantism relație.

Că tot am adus vorba despre relația de cuplu, nativii Tigru vor avea nevoie de tot suportul pe care partenerul de viață îl pot aduce. Au nevoie să se simtă iubiți, înțeleși, acceptați, încurajați, pentru că de multe ori sursa de putere a nativului Tigru se află acasă.

Nativii singuri pot avea mai multe încercări în acest an de a construi relația pe care și-o doresc, iar vestea bună este că Universul le aduce noroc în dragoste și vor avea șansa să întâlnească acea persoană alături de care să construiască relația de care au nevoie.

Horoscop chinezesc 2023

Horoscop chinezesc 2023: zodia Iepure (1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011)

Pentru nativii Iepure am putea spune că viața le-o ia înainte. Foarte multe aspecte pozitive se întrevăd în 2023, în special când vorbim de rezultate palpabile în mai multe domenii de viață ale acestor nativi.

Partea mai puțin comodă este că nativii Iepure nu sunt încă pregătiți să facă toate aceste lucruri și să fie puși în fața acestor situații. Însă viața îi împinge înainte și se vor vedea nevoiți să ia decizii, să plănuiască anumite activități, să se maturizeze în zonele unde ar fi vrut să mai copilărească. Vor ieși din bula lor de confort pentru a putea construi succesul personal, chiar dacă nu li se pare chiar comod acest proces.

În plan amoros vor avea parte de aventuri, de suișuri și coborâșuri, de o efervescență aparte care nu-i lasă deloc să se plictisească sau să guste rutina. Se vor bucura de multe momente frumoase alături de partenerul de viață, de călătorii, de clipe romantice și de dovezi de iubire.

Nativii singuri au cea mai mare șansă de a întâlni sufletul pereche în a 2-a parte a anului 2023.

Horoscop chinezesc 2023

Horoscop chinezesc 2023: zodia Dragon (1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Pentru acești nativi anul 2023 va fi ca o perioadă de maraton în domeniul carierei. Nativii Dragon primesc pe tavă de la Univers cam tot ceea ce au nevoie pentru a reuși sa avanseze la locul de muncă sau în afaceri.

La orice ușă vor bate, aceasta se va deschide, când vor avea nevoie de un sfat îl vor primi, când vor avea nevoie de o mână de ajutor o vor găsi întinsă. Trebuie doar să meargă în direcția în care își doresc și să încerce să treacă peste obstacolele pe care le întâlnesc, căci totul le va fi favorabil.

Unii nativi pot avansa la locul de muncă, alții pot urma anumite cursuri de perfecționare care să-i ajute în carieră pe termen lung. Pot deschide o afacere sau pot găsi partenerii potriviți ca afacerea pe care o au deja să devină mult mai prosperă.

Nativii Dragon se bucură de creativitate și de o intuiție financiară fabuloasă în 2023. Parcă știu ce trebuie să facă pentru a câștiga mai mulți bani, indiferent de ce spune gura lumii.

Nativii Dragon se pot bucura de succes și în ceea ce privește planul dragostei, căci astrele le aduc noroc și îi ajută să construiască momente romantice de neuitat.

Este posibil ca unii dintre nativii Dragon să se orienteze în 2023 și spre alte domenii ale dezvoltării personale, cum ar fi imaginea fizică, sănătatea sau abordarea unui stil de viață cât mai sănătos, urmare a unor hobby-uri care îi ajută să se relaxeze și să se regăsească din anumite puncte de vedere. Unii nativi Dragon pot descoperi că au noi talente în 2023.

Horoscop chinezesc 2023

Horoscop chinezesc 2023: zodia Șarpe (1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Nativii Șarpe vor reuși să facă un slalom extraordinar printre toate oportunitățile și riscurile pe care le întâlnesc în 2023, astfel încât să obțină eficiența cea mai mare în ceea ce privește succesul. Iar când vorbim de succes pentru nativii Șarpe, nu ne referim doar la planul carierei și cel financiar, ci și la relații, sănătate și viață personală.

După unii astrologi, nativii Șarpe se numără printre cei mai norocoși din zodiacul chinezesc în anul 2023. Universul le oferă cele mai mari șanse acolo unde au cele mai mari nevoi.

Așadar, dacă nativul șarpe are nevoie de mai multe finanțe pentru a se echilibra, Universul le va oferi oportunități: un job nou, avansarea în funcție, noi parteneriate de afaceri etc.

Dacă vor avea nevoie de iubire și stabilitate emoțională, atunci nativii Șarpe vor primi noroc în dragoste: fie reușesc să își refacă relația de cuplu actuală și să reînvie flacăra iubirii, fie vor avea șanse mari de a și întâlni sufletul pereche în 2023.

Dacă au nevoie de sănătate, vor găsi terapeuții potriviți. Dacă au nevoie să-și îmbunătățească imaginea, vor primi cele mai bune sfaturi. Dacă vor să se dezvolte spiritual, vor găsi ghidul potrivit sau vor citi cărțile potrivite.

Tocmai de aceea preconizăm că anul 2023 va fi unul frumos și plin de reușite pentru nativii Șarpe.

Horoscop chinezesc 2023

Horoscop chinezesc 2023: zodia Cal (1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

În anul 2023 energia Calului este dominantă în viața acestora. Imaginați-vă în cal care are de parcurs un drum lung pentru a-și atinge scopul. Poate să galopeze ca apoi să obosească și să aibă perioade de relaxare și de odihnă sau poate să-și găsească un ritm propriu astfel încât mai tot drumul să-l alerge.

Nu am putea spune care va ajunge mai repede, primul sau al 2-lea cal. Dar este important de spus că fiecare nativ din această zodie trebuie să-și urmărească intuiția și să-și stabilească ritmul său în care se simte bine. Fie alege să galopeze și să alterneze momentele de salturi în viață cu cele de odihnă și relaxare sau de platou, fie alege să aibă o ascensiune continuă, fără spike-uri, dar care să-i ofere poate o mai bună organizare și perspective mai evidente.

Cam așa am descrie anul 2023 pentru această zodie: este important ca fiecare să-și găsească propriul stil de a merge mai departe, acel mod personal de a rezolva lucrurile și a depășit problemele astfel încât să se simtă bine cu alegerile pe care le face, cu ritmul pe care îl alege. Altfel, adaptarea la ceva nou s-ar putea să-i obosească peste măsură și să le compromită șansa de succes.

Unii nativi Cal ar avea nevoie să avanseze în carieră sau poate că în 2023 își doresc o relație amoroasă care să le echilibreze nevoile emoționale. Indiferent de scopurile fiecăruia, este important să-și asculte intuiția și șoapta sufletului.

Horoscop chinezesc 2023

Horoscop chinezesc 2023: zodia Capră (:1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Nativii Capră au șansa în 2023 să se facă remarcați în majoritatea domeniilor vieții. Putem spune că vor nota succes după succes, indiferent că vorbim de bani, de ascensiunea în carieră, de dezvoltare personală sau de dragoste.

Energia nativilor Capră este debordantă în acest an, iar creativitatea lor puternică îi ajută să sfințească locul, cum ar spune românul, adică să creeze capodopere pentru viața lor din ruine, din nimic. Capacitatea lor de a se ridica de la zero este fabuloasă în 2023, astfel recomandarea Universului este ca acești nativi să nu se demoralizeze, să nu dea înapoi, ci să-și urmeze visurile orice ar fi, căci drumurile se vor deschide în fața lor.

Nativii Capră vor avea succes și în dragoste. Multe cupluri își poate repara fisurile și se pot bucura de momente romantice în doi, iar nativii singuri au șanse foarte mari să-și întâlnească sufletul pereche în 2023. Important este să fie tot timpul pregătiți și cu sufletul deschis, căci nu se știe de unde vine norocul.

Horoscop chinezesc 2023

Horoscop chinezesc 2023: zodia Maimuță (1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Acești nativi sunt caracterizați prin inteligență și curiozitate, prin blândețe și altruism, prin capacitate de observare și adaptare, prin comunicare și putere de lucru în echipă. Am putea spune că nativii Maimuță au cam toate resursele pentru a se integra natural într-un an al căror energii cer echilibru, iubire, vindecare, stabilitate și maturitate.

Așadar anul 2023 va fi unul destul de favorabil pentru nativii Maimuță. Aceștia vor ști să fructifice mai toate oportunitățile care le ies în cale, reușind să câștige mai mulți bani, să se facă remarcați în carieră și totodată să se bucure de o viață personală și amoroasă bogată.

În cuplu pot construi foarte multe momente frumoase, de neuitat, care să le aprofundeze relația cu partenerul de viață și să le aducă un plus de susținere, de armonie, de bucurie și fericire. Nativii singuri au șanse mari să construiască o relație de durată în acest an, în care să se regăsească și care să reprezinte pentru ei cam tot ceea ce aveau nevoie în plan emoțional.

Evident că nativii Maimuță pot avea succes și în planul carierei, fără să depună prea mult efort. Pur și simplu se pot simți ca și favorizați ai zodiacului, numărându-se printre cei mai norocoși nativi ai acestui an, alături de zodia Șarpe.

Horoscop chinezesc 2023

Horoscop chinezesc 2023: zodia Cocoș (1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029)

Diplomați, hotărâți și protectivi, care mai mereu dețin controlul situațiilor haotice și care totodată au puterea de a se face remarcați cu ușurință orice mediu, nativii Cocoș vor străbate anul 2023 cu destul de multă ușurință.

Imprevizibilul nu va reuși să îi surprindă, căci acești nativi par să știe mereu ce este de făcut. Sunt pregătiți pentru orice și hotărâți să își urmeze visurile în 2023, astfel că vor avea o mare capacitate de adaptare la nou și vor reuși să stea pe val, oricât de mare va fi acesta. Chiar dacă sunt iubitori ai controlului, în 2023 nu-l vor avea, dar nici nu pare să le pese prea tare, care vor găsi alte căi de reușită în ceea ce și-au propus.

Este posibil ca, uneori, nativii să se simtă puțin copleșiți și obosiți de ritmul pe care trebuie să-l mențină în 2023, dar cu toate acestea bucuria realizărilor pe care le vor avea va depăși cu mult efortul. Acești nativi pot să avanseze spectaculos în carieră și au șansa de a-și crește finanțele în 2023.

Au noroc și în dragoste și vor reuși să depășească cu ușurință momentele tensionate din cuplu. Vor ști ce să spună și cum să își aline partenerul de viață și vor reuși să aducă armonia în relația pe care o au.

Nativii singuri au mai mari șanse de a începe o relație în a 2-a jumătate a lui 2023.

Horoscop chinezesc 2023

Horoscop chinezesc 2023: zodia Câine (1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)

Anul 2023 poate fi resimțit destul de haotic pentru nativii din zodia Câine, tocmai de aceea este foarte important ca aceștia să își organizeze foarte bine timpul și resursele. Nu ar strica o agendă personală sau câteva aplicații în telefonul mobil care să îi ajute să își gestioneze mai bine timpul, banii și alte resurse. Este foarte importantă și prioritizarea acestora, astfel încât nativii Câine să știe cât mai clar ce au de făcut în viitorul apropiat.

De ce spunem aceasta? Pentru că acești nativi vor primi destul de multe oportunități în 2023, dar acestea au tendința de a veni în gramadă, toate odată. Astfel că nativii Câine se pot implica în mai multe activități în același timp, ca apoi să constate că nu vor reuși să le ducă la bun sfârșit. Pe lângă întreaga agitație pe care o simt și munca intens depusă, nativii Câine nici nu vor avea rezultatele dorite, dar se vor simți și foarte obosiți și răvășiți.

Tocmai de aceea organizarea și prioritizarea obiectivelor și resurselor este foarte importantă în 2023, ca acești nativi să evite pe de o parte eșecul, iar pe de altă parte suprasolicitarea.

Desigur că această efervescență va avea ecou și în relația de cuplu, căci și acolo pot să își asume mai multe responsabilități pe care să nu le ducă la bun sfârșit, ceea ce îl va irita teribil pe partenerul de viață. Iată că sunt motive pentru certuri și situații tensionate, tocmai de aceea este bine ca zodia Câine să evite astfel de situații și să fie foarte atenți la ce își asumă și când își asumă.

În ceea ce îi privește pe celibatari, aceștia vor dori să se implice într-una sau mai multe relații, însă este bine să-și organizeze timpul personal pentru a nu părea neserioși în fața posibililor parteneri.

Horoscop chinezesc 2023

Horoscop chinezesc 2023: zodia Porc (1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 201)

Nativii Porc primesc o energie debordantă în 2023, care le va hiperboliza spiritul lor competitiv și așa mare prin natura zodiei. Așadar anul 2023 va fi ca un maraton în toate domeniile vieții pentru acești nativi și oricât de competitiv și contracronometru ar suna, ei se vor simți fantastic în această cursă.

Prin urmare, acești nativi vor reuși să aibă rezultate remarcabile la locul de muncă sau în afaceri, dar și în dragoste. Vor fi ca un magnet pentru cei din jur, mereu admirați, mereu în centrul atenției, astfel că nu le va fi greu să stârnească invidie sau să fie văzuți ca un model de cei din jur.

Horoscop chinezesc 2023: zodia Porc (1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 201) 

Unii nativi Porc pot deveni lideri apreciați și pot genera mișcări și curente cu ecou important pentru societatea lor sau micromediul în care trăiesc și activează. Alți nativi pot să înmagazineze la nivel personal succesul de care se vor bucura în 2023.

În relația de cuplu acești nativi pot să noteze anumite schimbări majore, cu efect pozitiv pentru ei. Fie întăresc relația de cuplu pe care o au deja, fie se despart ca apoi să întâlnească sufletul pereche. Este evident că și nativii singuri vor avea noroc în dragoste și vor avea posibilitatea să construiască multe momente romantice de neuitat, care să le umple sufletul de iubire, de împlinire și bucurie.

Sursa foto articol: Siam Vector, Tartila/ shutterstock.com

Vizionare placuta

123

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: