Setari Cookie-uri

Cele 10 Legi Astrale ale Vărsătorului: conectează-te la vibrațiile Universului și lumea va fi a ta

Fiecare zodie se află sub anumite influențe, fiecare nativ se naște sub o serie de Legi Astrale care îl definesc, șoapte ale Universului care îi ghidează karma și personalitatea. Te invităm să descoperi care sunt cele 10 Legi Astrale ale Vărsătorului, una dintre cele mai nonconformiste și imprevizibile zodii din întreg horoscopul.

Cele 10 Legi Astrale ale Vărsătorului: nu-ți înfrâna niciodată curiozitatea și dorința de cunoaștere, oricâtă treaba ai avea

Vărsătorii au o mare capacitate de muncă, chiar dacă nu am putea spune că au și perseverență. În ritmul lor propriu și deloc obișnuit, Vărsătorii reușesc mereu să aibă rezultate foarte bune în tot ceea ce întreprind, chiar dacă uneori par complet dezorganizați.

În haosul lor există o ordine greu de înțeles de către alții!

Tocmai de aceea Vărsătorii riscă să se aventureze prea mult în unele proiecte și să nu mai aibă timp liber, timp pentru ei, timp pentru nevoile lor. Și o nevoie de bază pentru Vărsător este hrănirea curiozității sale, dorința de cunoaștere, de explorare.

Această dorință se poate manifesta prin artă (muzică, dans, pictură etc.), se poate manifestă prin călătorii, lectură, cunoașterea altor oameni și extinderea cercului social etc.

Citește și:

Fără a-și hrăni această nevoie mentală și spirituală, Vărsătorii își vor pierde sensul, scopul, pot deveni monotoni, trișți, chiar depresivi.

Vărsătorii au nevoie de "nou" în viața lor, fie că este vorba despre procese de învățare și experimentare, fie că e vorba de artă, oameni, locuri necunoscute încă.

Cele 10 Legi Astrale ale Vărsătorului: urmează-ți intuiția

Pentru Vărsători, părerea celorlalți este importantă și uneori se pot lăsa influențați, chiar manipulați de vorbele celorlalți. Mai ales când au de dat un răspuns sau au de luat o decizie, apoi regretă că nu și-au ascultat propriul instinct, propria părere.

Sfatul Universului este ca Vărsătorii să își asculte cu adevărat intuiția, chiar și atunci când par singurii contra curentului.

Citește și:

Cele 10 Legi Astrale ale Vărsătorului: iubești libertatea, dar ai grijă de urmele pe care le lași în jur

Vărsătorii au nevoie de libertate pentru a fi ei înșiși, pentru a se exprima, pentru a crea. Uneori își iau pur și simplu această libertate, dar trebuie să aibă grijă să nu îi rănească pe ceilalți. Pot părea autoritari sau indiferenți, deși în sinea lor nu sunt așa, pur și simplu au nevoie de spațiul lor. Poate o comunicare mai bună va fi de ajutor.

Cele 10 Legi Astrale ale Vărsătorului: da-ți timp să creezi

Vărsătorul are nevoie să creeze pentru a-și hrăni sufletul și pentru a ajunge la echilibrul mintal și spiritual.

Așadar, drag nativ Vărsător, fă-ți timp și loc în viața ta pentru a crea, pentru a-ți rezerva un colțișor unde să simți că te poți dezvolta, că prinzi aripi, că meșteșugărești în felul tău. Poate un mic atelier, poate o masă de scris, poate un spațiu închiriat unde să te manifești și să creezi, să îți aduni gândurile, să îți regăsești sensul și scopul în viață.

Citește și:

legi astrale zodie Varsator

Foto: KOBRIN PHOTO/ shutterstock.com

Cele 10 Legi Astrale ale Vărsătorului: va fi greu să-ți găsești drumul. Caută în special ceea ce îți place și te face fericit

Vărsătorii fie au un talent mare, fie au mai multe talente mari. Însă artișții au o sensibilitate aparte și își găsesc mai dificil drumul în viață, adeseori. Pentru că nu pot trăi doar la nivel spiritual, ci și material, au nevoie de bani pentru a se integra și a-și satisface nevoile și dorințele.

Pas cu pas, vor învăța să îmbine plăcutul cu utilul și este important să facă ceva ce le produce o stare de bine în fiecare zi. În felul acesta nu se vor pierde în rutina zilnică și vor reuși ca visul lor să devină munca lor.

Cele 10 Legi Astrale ale Vărsătorului: permisivitatea ta e fără limite, însă trebuie să înveți să nu mai faci compromisuri

Această permisivitate se observă mai ales în relațiile de prietenie sau cele amoroase. Vărsătorii pot ajunge la concluzia că celălat se sprijină pe el sau mai grav, îi parazitează viața, ajungând ca Vărsătorul să poarte majoritatea responsabilităților grele într-o relație.

Citește și:

Poate că sunt permisivi, tocmai pentru că iubesc libertatea și respectă spațiul și nevoile celuilalt, însă pentru a nu ajunge în relații toxice este important să se pună și pe ei pe primul loc. Poate chiar mai des.

Cele 10 Legi Astrale ale Vărsătorului: e în firea ta să îi ajuți pe ceilalți, dar trebuie să îți impui limite

Nativul Vărsător și-ar da și cămașa de pe el pentru a ajuta pe cineva la nevoie. Adesea vom găsi Vărsătorii implicați în diverse procese prin care îi ajută pe alții, de la donații la relații de prietenie prin care cei dun jur primesc ceea ce au nevoie de la acești nativi.

Însă pot pica în plasă, unii pot profita de bunătatea lor, care poate merge până la naivitate.

Vărsătorul trebuie să își seteze limite în acest sens. Iar o limită foarte bună ar fi nu doar să se concentreze pe ajutor, ci mai ales pe cum îl poate ajuta pe celălalt să se descurce singur mai departe.

Citește și:

Cele 10 Legi Astrale ale Vărsătorului: ai grijă la comoditate, poate deveni un veritabil dușman al tău

Varsatorii sunt dinamici și foarte creativi, dar uneori se pot pierde într-o rutină, de exemplu de muncă/familie.

Rutina le stinge flacăra creativitățîi, îi prinde în tentaculele sale și îi conduce către comoditate – un adevărat dușman pentru spiritul liber, curios și explorator al Vărsătorului.

Rutina și comoditatea sunt capcanele vieții lor. Vor deveni terni și se pot confrunta cu depresia sau anxietatea.

Cele 10 Legi Astrale ale Vărsătorului: învață să dozezi timpul și să nu mai spui că faci ceva ce nu poți face în acel termen

Spuneam mai sus că Vărsătorii au rezultate excepționale, dar adesea aleg un ritm prorpiu. Și acest ritm poate fi unul nebun, de exemplu lasă pe ultima sută de metri și muncesc până la epuizare, reușind să facă în ultima zi până la termen ce au făcut alții într-o lună.

Citește și:
  • Vraja Killa Fonic - NECROMANCER
  • Piesa unei iubiri nebune - Anestezic - ADI
  • ADI te duce la Vegas (OST Miami Bici 2)

Rezultatele sunt bune, dar Vărsătorii se pot dovedi epuizați, se confruntă cu anxietate, frustrări, lispa somnului, extenuare și oboseală extremă.

Varsatorii sunt deosebit de capabili, dar dozarea efortului de-a lungul unui termen de timp ar fi ideală pentru rezultate și mai bune și pentru reducerea stresului.

Cele 10 Legi Astrale ale Vărsătorului: creativitatea ta pare infinită, dar între toate aceste direcții haotice, caută să ții măcar una

Unii nativi Vărsător pot avea tendința opusă celei de mai sus, în care vorbeam despre rutină și comoditate. Mai exact se pot aventura în prea multe direcții de viață, ca apoi să se piardă în acest haos și să nu reușească să dezvolte sau să ducă la bun sfârșit nici măcar una.

Sfatul Universului este ca, printre tot ceea ce faci, să ai un proiect de care să te ții cu adevărat, drag nativ Vărsător.

Sursa foto: Oleg Gekman/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc