Setari Cookie-uri

Horoscop martie 2023. Prima lună a primăverii aduce puterea unui nou început

Martie este a treia luna a anului și prima lună a primăverii. Iată ce ne-au rezervat astrele în funcție de zodia în care ne-am născut: 

Bun venit, martie! Bun venit, primăvară! Schimbarea se întâmplă acum! Începem un nou capitol mai frumos ca toate de până acum pentru că Universul este de partea noastră. Natura se trezește la viață și aduce cu ea valuri de speranță, de transformare, de dorință de a evolua. Ne luăm înapoi puterea și lucrăm la noi pentru a manifesta o viață ca în povești. Liniștea se instalează în prezentul nostru, iar speranța la un viitor mai bun ne ajută să luptăm pentru ceea ce ne dorim.

Martie este a treia luna a anului și prima lună a primăverii. Iată ce ne-au rezervat astrele în funcție de zodia în care ne-am născut:

Horoscop Martie 2023: Zodia Berbec

Martie este una dintre cele mai frumoase luni pentru tine în ceea ce privește schimbările personale. Universul te ajută să mergi pe drumuri minunate, în care vei reuși să crești mai mult ca oricând; te bucuri de această călătorie cu tot sufletul tău deoarece te determină să ieși de multe ori din zona ta de confort, să experimentezi și să simți că trăiești cu adevărat. În perioada în care ai de luat decizii importante, astrele te sfătuiesc să îți asculți intuiția pentru că tu știi cel mai bine de ce ai nevoie pentru a fi cu adevărat fericită.

Citește și:

Horoscop Martie 2023: Zodia Taur

Ești pregătită pentru o lună absolut minunată, draga mea născută în zodia Taur? În februarie ai ieșit mult din zona de confort și ai explorat profunzimea și intensitatea laturii tale creative. În martie ești dornică să evoluezi și să te bucuri de toate beneficiile muncii tale. Nu te lăsa absorbită de sfaturile pe care le primești de la oamenii din jurul tău; din contră, concentrează-te pe puterea ta interioară și permite-i sufletului să te îndrume către ceea ce îți este destinat.

Horoscop Martie 2023: Zodia Gemeni

Luna martie vine cu schimbări foarte frumoase pentru tine. Ești acolo unde trebuie să fii și, în sfârșit, înțelegi că toate lucrurile care s-au întâmplat până acum te-au ajutat să crești și să evoluezi din toate punctele de vedere. Îți accepți propriul destin și îți îmbrățișezi drumul în viață pentru că, în sfârșit, simți că ești în conexiune cu sufletul tău. Universul îți este alături și te sprijină în toate modificările pe care vrei să le faci.

Citește și:

Horoscop Martie 2023: Zodia Rac

Luna martie îți permite să visezi mai mult că oricând. Universul semnalează teme precum eliberarea de trecut, schimbarea și evoluția spirituală. Această perioadă este minunată pentru a îți elibera sufletul de toată durerea pe care ai acumulat-o. Este momentul să îți înfrunți temerile și să îți asumi responsaiblitatea pentru direcția vieții tale. Ai încredere în ceea ce simți și permite-ți să faci ce este mai bine pentru tine.

Horoscop Martie 2023: Zodia Leu

Ești pregătită pentru o lună cu adevărat interesantă? Angajamentul și disciplina sunt cheia pentru a avea parte de cele mai frumoase săptămâni din acest an. Universul te determină să ieși din zona de confort și să încerci lucruri noi și interesante; deși totul pare ciudat, ai încredere în ce îți rezervă Cosmosul. Ești acolo unde trebuie să fii și totul va avea sens în scurt timp.

Citește și:

Horoscop Martie 2023: Zodia Fecioară

În martie înveți să ai grijă de tine. Alegi să te pui pe primul loc și încerci o nouă abordare în relațiile cu oamenii din jurul tău, impunând reguli sănătoase. Hotărăști să te odihnești mai mult, să îți prioritizezi dorințele și pasiunile și să te concentrezi pe ce simți că este cu adevărat important pentru ține. În sfârșit înțelegi cât de importantă este grija de sine. Pe plan profesional, lucrurile se schimbă și aduc cu ele beneficii pentru tine.

Horoscop Martie 2023: Zodia Balanță

Dacă în februarie ai încercat să plantezi semințe pentru a avea succes în lunile următoare, iată că martie este aici pentru a îți arăta ce înseamnă să te bucuri de beneficiile muncii tale. Deja începi să vezi primele rezultate... și sunt mult mai frumoase decât credeai tu. Acestea îți dau speranță și multă putere pentru a lupta cu toată inima pentru visurile tale. Ești dornică să îți schimbi viața în 2023.

Citește și:

Horoscop Martie 2023: Zodia Scorpion

Luna martie vine cu o senzație de completare și de acceptare. Ceea ce ai trăit te-a învățat enorm de multe lucruri importante. Acum alegi să iei acele lecții și să le pui în aplicare pentru a îți transforma viitorul. Ai încredere în tine și te aventurezi în necunoscut, ieșind mult din zona de confort. Ești pregătită pentru toate provocările pe care Universul ți le scoate în cale.

Horoscop Martie 2023: Zodia Săgetător

Ești pregătită pentru o lună cu adevărat specială? Martie este aici pentru a te ajută să crești. Luna trecută te-ai bucurat de confortul rutinii, acum este momentul să ieși din carapacea ta, să îți întinzi aripile și să zbori cât mai sus. Universul este de partea ta și te sprijină în orice decizie iei. Indiferent de obstacolele pe care le întâmpini, să nu te dai niciodată bătută.

Citește și:

Horoscop Martie 2023: Zodia Capricorn

Martie vine cu multe surprize frumoase pentru tine. Ai acces la tot ce înseamnă schimbare și transformare. Creativitatea este în plină floare și ar fi bine să profiți de aceste momente deoarece reușești înaintezi cu pași repezi către un destin cu adevărat special. Energia Cosmosului îți aduce tot ce ai nevoie pentru a lua deciziile pe care trebuie să le iei în viitorul apropiat.

Horoscop Martie 2023: Zodia Vărsător

Nu uita că bucuria este în lucruri mărunte. Luna martie te aduce cu picioarele pe pământ și te învață să fii recunoscătoare pentru viața pe care o trăiești. Înveți să apreciezi momentul prezent și să fii fericită cu ceea ce ai aici și acum. Totul în jurul tău este magic, iar sufletul îți este mai liniștit ca niciodată pentru că, în sfârșit, te oprești din alergat și alegi să te bucuri de călătorie.

Citește și:

Horoscop Martie 2023: Zodia Pești

Energia primăverii se instalează încet în prezentul tău pe măsură ce Universul te îndeamnă să dai un mic reset vieții tale. Îți încarci bateriile pentru aventurile care urmează să îți bucure inima. Soarele continuă să strălucească puternic pentru tine, ajutându-te să lucrezi mai mult ca oricând la relațiile pe care le ai cu oamenii apropiați. În sfârșit, reușești să creezi legături profunde cu cei la care ții cu adevărat.

foto main Ironika, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc