Setari Cookie-uri

Horoscop: Cele mai norocoase zile din săptămână, lună sau an pentru zodia Gemeni

Gemenii sunt considerați nativi norocoși în zodiac, iar dincolo de norocul astral general pe care aceștia îl primesc se pot bucura și de o serie de zile care sunt favorabile finanțelor, dragostei sau succesului. Iată care sunt cele mai norocoase zile din săptămână lună sau an pentru zodia Gemeni.

Horoscop: Numărul norocos al zodiei Gemeni

Fiecărei zodii îi este atribuit un anumit număr norocos în numerologie, iar pentru Gemeni acesta este 5.

Numărul 5 este asociat cu schimbarea, libertatea, aventura și adaptabilitatea.

Nativii Gemeni prezintă acest număr norocos și sunt considerați ca având o personalitate dinamică și energică, fiind firi curioase și care își doresc să exploreze lumea din jurul lor.

Numărul 5 oferă nativilor Gemeni dorința de libertate și independență, astfel că aceștia se pot descurca cu ușurință în situații care necesită luarea deciziilor rapide sau o logică rapidă. Practic numărul 5 îi ajută pe nativii Gemeni să devină oameni ai momentului, hotărâți și determinați, dar totodată înțelepți și independenți.

Citește și:

Numărul 5 mai este asociat și cu inteligența și creativitatea, ingeniozitatea. Astfel Gemenii sunt persoane foarte talentate și creative, cu o imaginație bogată și cu un dezvoltat simț al umorului.

În ceea ce privește cariera și banii, numărul 5 este asociat cu schimbarea și adaptabilitatea. Gemenii au acest număr norocos astfel că pot fi foarte pricepuți în a gestiona afacerile și finanțele, reușind să comunice eficient, dar totodată să ia decizii înțelepte și rapide și să câștige încrederea cât mai multor parteneri de afaceri și colaboratori. Firi creative, Gemenii vor găsi mai mereu soluții ingenioase pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă.

Să nu uităm că numărul 5 mai simbolizează și dorința de aventură și libertate, astfel că Gemenii iubesc să cunoască locuri noi și mulți oameni, le plac călătoriile și chiar pot alege joburi care să le permită deplasarea în mai multe locuri.

Citește și:

horoscop zile norocoase zodia gemeni Foto: Warm_Tail/ shutterstock.com

Ce simbolizează Cifra 5 – element Pamant

În cadrul filosofiei Feng Shui, cifra 5 este asociată elementului Pământ. 5 este considerat un număr norocos, cu energie pozitivă și vitală și puternic ancorată în spațiu și în prezent.

Cifra 5 este asociată cu corpul uman, care are 5 extremități: 2 picioare, 2 mâini și capul. Este considerată un simbol al umanității și al potențialului uman de a se dezvolta, de a evolua și de a atinge performanța.

5 mai este un număr asociat cu armonia și echilibrul și se spune că cei care au ca simbol acest număr pot aduce echilibrul în spațiul în care trăiesc sau își dezvoltă activitatea și pot ajuta la armonizarea energiilor dintr-un spațiu. Sunt oameni care au o imensă putere de a conecta lucrurile, energiile, ideile, ființele.

Citește și:

Acest număr mai poate aduce schimbare, transformare, fiind o cifră cu puternică energie dinamică, astfel că nativii Gemeni nu prea au parte de rutină, ci mai degrabă de noi și noi experiențe și lecții de viață.

Dar odată cu experiențele vine și bogăția, simbolizată și ea de către cifra 5. Un număr norocos în ceea ce privește atragerea succesului financiar și a prosperității în viață.

Un alt simbol al cifrei 5 și iată cât de multe elemente cuprinde acest număr intens și valoros în numerologie - este reprezentat de creativitate și inspirație. Se spune că 5 poate stimula creativitatea, inovația și ingeniozitatea în general, caracteristici sau calități, mai bine spus, de care zodia Gemeni se bucură din plin.

Horoscop: Zilele norocoase la întâlniri ale Gemenilor

Se consideră că cele mai norocoase zile pentru întâlniri și includem aici și pe cele amoroase sunt cele de 9, 18 20 și 23.

Citește și:

horoscop zile norocoase zodia gemeni Foto: IVASHstudio/ shutterstock.com

Horoscop: Ziua din săptămână norocoasă pentru nativii Gemeni

Fiecare zodie este asociată cu un anumit set de planete care pot influența anumite aspecte ale vieții unei persoane, precum și cu anumite perioade de timp care pot fi mai favorabile pentru această zodie. De exemplu, planeta care guvernează zodia Gemeni este Mercur.

În astrologia vedică, care este mai complexă decât astrologia occidentală, zodia Gemeni este asociată cu ziua de miercuri, care este considerată o zi favorabilă pentru a face schimbări și pentru a începe noi proiecte. Această zi este guvernată de planeta Mercur, care este asociată cu comunicarea, gândirea rapidă și inteligența. Prin urmare, miercuri poate fi o zi favorabilă pentru persoanele născute sub semnul Gemeni pentru a-și valorifica aceste calități și pentru a-și atinge obiectivele.

Citește și:

Horoscop: Numărul Căii Vieții și zilele norocoase în funcție de ziua, luna și anul în acre te-ai născut

Putem calcula Numărul Destinului și Numărul Caii Vieții pentru a ne “personaliza” norocul, mai exact pentru a identifica acele zile specifice fiecăruia dintre noi și care se află în strânsă relație cu data nașterii.

De exemplu: un nativ născut pe 28 aprilie 1986. Numerele Căii Vieții și destinului ar fi determinate după cum urmează:

  • Aprilie este a patra lună a anului, deci numărul ei este 4.
  • Ziua nașterii este 28, iar 2+8=10, iar 1+0=1
  • Anul nașterii este 1986, astfel că 1 + 9 + 8 + 6 =24; reduceți în continuare 2 + 4 pentru a ajunge la o singură cifră: 6. O zi norocoasă pentru acest nativ va fi legată și de energia lui 6.
  • Numărul destinului însumează toate datele nașterii: 2+8+4+1+9+8+6=38, iar 3+8=11 (care este si Numar Maestru si care, în general, nu se reduce), dar poate fi redus la 1+1=2.

Horoscop: Zile norocoase pentru zodia Gemeni, pentru fiecare lună a anului

De-a lungul întregului an, multe zile norocoase se succed în fiecare lună.

Citește și:

În funcție de lunile anului, aceste zile norocoase sunt astfel:

Zilele norocoase ale zodiei Gemeni în luna Ianuarie: 1, 9, 19, 20, 27, 28.

Zilele norocoase ale zodiei Gemeni în luna Februarie: 5, 6, 11, 21, 23, 25.

Zilele norocoase ale zodiei Gemeni în luna Martie: 6, 9, 15, 20, 30, 31.

Zilele norocoase ale zodiei Gemeni în luna Aprilie: 1, 5, 7, 16, 17, 24.

Zilele norocoase ale zodiei Gemeni în luna Mai: 3, 6, 7, 17, 24, 25.

Zilele norocoase ale zodiei Gemeni în luna Iunie: 3, 7, 9, 13, 25, 26.

Zilele norocoase ale zodiei Gemeni în luna Iulie: 2, 9, 10, 19, 23, 29.

Zilele norocoase ale zodiei Gemeni în luna August: 7, 14, 21, 24, 25, 27.

Zilele norocoase ale zodiei Gemeni în luna Septembrie: 3, 11, 12, 17, 21, 26.

Zilele norocoase ale zodiei Gemeni în luna Octombrie: 1, 9, 17, 19, 23, 28.

Zilele norocoase ale zodiei Gemeni în luna Noiembrie: 5, 9, 15, 23, 24, 30.

Zilele norocoase ale zodiei Gemeni în luna Decembrie: 1, 7, 11, 12, 21, 25.

Sursa foto articol: Kosinskaya Tatyana/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc