Setari Cookie-uri

Echinocțiul de primăvară aduce putere în viețile noastre. Fericirea ne inundă inimile, în timp ce liniștea ne vindecă sufletele

Pe 20 martie începe sezonul Berbecului pentru anul 2023, marcând astfel începutul unui nou an astrologic și al echinocțiului de primăvară. Aceste energii aduc cu ele renaștere, reînnoire și un nou capitol al călătoriei noastre.

Sufletele noastre sunt vindecate complet în această perioadă plină de încărcătură energetică aproape magică. Renaștem din suferință așa cum natura renaște primăvara. Cosmosul ne aduce puterea de care avem nevoie pentru a merge mai departe pe drumul vieții - un nou capitol, o nouă șansă la fericire. Fericirea ne inundă inimile, în timp ce liniștea ne vindecă sufletele.

Suntem aici, pregătiți trup, suflet și minte pentru un nou capitol al vieții noastre. Echinocțiul de primăvară ne îndeamnă să închidem capitolul geros și întunecat al iernii și să ne trezim sufletele la viață. Ieșim din hibernare, ne întindem aripile și învățăm să zburăm cât mai sus, bucurându-ne de toată căldura din jurul nostru, de magia care se întâmplă, de culorile vesele care ne inundă simțurile.

Citește și:

Ziua de 20 martie este o zi cu o energie incredibil de puternică în Cosmos: avem parte de două evenimente astrologice uriașe - Soarele își încheie ciclul prin semnele zodiacale și o ia de la capăt cu Berbec, primul semn din zodiacul european, dând startul unui nou început. De asemenea, tot pe 20 martie are loc și echinocțiul de primăvară 2022.

Ce înseamnă echinocțiu de primăvară?

Echinocțiul de primăvară este un moment important care marchează dată la care începe primăvara astronomică. Astăzi ziua este egală cu noaptea și de acum înainte ziua începe să crească, în timp ce noaptea va scădea. Dacă în emisfera nordică începe primăvara, în emisfera sudică începe toamna.

Ce aduce echinocțiul de primăvară?

Citește și:

Pe 20 martie începe sezonul Berbecului pentru anul 2023, marcând astfel începutul unui nou an astrologic și al echinocțiului de primăvară. Aceste energii aduc cu ele renaștere, reînnoire și un nou capitol al călătoriei noastre.

Până acum nu prea ne-am bucurat de puterea Soarelui deoarece a fost umbrită de gerul iernii. Însă, cum din această zi Soarele devine din ce în ce mai puternic, energia lui aduce curățare spirituală, îndemnând la o eliberare profundă de tot ce înseamnă trecut. Cosmosul ne reamintește de importanța iubirii de sine, a dezvoltării personale, a luptei pentru visuri frumoase și împliniri sufletești.

Energia din jurul nostru este aproape molipsitoare și ar fi bine să profităm de ea. Universul face o schimbare uriașă de la iarnă la primăvară, inspirându-ne pe noi toți să găsim în noi dorința de creștere și de transformare. Ne simțim motivați să începem noi proiecte, să urmărim pasiuni interesante și să acceptăm provocări pe care până acum nu le-am fi băgat în seamă.

Citește și:

În plus, sezonul Berbecului ne va aduce și mult curaj, determinându-ne să ne ocupăm de viața noastră mai mult ca oricând și să facem schimbări pozitive astfel încât să trăim după bunul nostru plac. Nu trebuie să ne mai lăsăm influențați de nimeni, puterea este în mâinile noastre. Ne eliberăm de tot ce a fost, trăim cu bucurie pentru ceea ce este și privim cu entuziasm și motivație către tot ce va fi.

foto main orin, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc