Setari Cookie-uri

Horoscop: Cele mai norocoase zile din săptămână, lună sau an pentru zodia Rac

În zilele norocoase ale zodiei avem puterea de a desface nodurile destinului, avem șansa de a depăși cu ușurință hopuri în care ne-am tot blocat în repetate rânduri și putem să ne găsim curajul de a face acele lucruri de al căror eșec ne temem cel mai tare. Putem chiar să ne încercăm și norocul în dragoste, doar nu degeaba se numesc zile norocoase. Vă invităm să aflați care sunt cele mai norocoase zile din săptămână, lună sau an pentru zodia Rac.

Horoscop: Numărul norocos al zodiei Rac

Numărul norocos al zodiei Rac este 7, un număr mistic și adesea asociat cu abilitățile paranormale, supranaturale, înalt spirituale. Acest număr mai este asociat cu introspecția și dezvoltarea personală, dar și cu înțelepciunea, intuiția și profunzimea spirituală, nevoia de a fi singur și a merita.

Persoanele cu numărul norocos 7 sunt adesea considerate ca fiind firi introspecte, misterioase, sensibile și pline de profunzime. Acești oameni sunt adesea foarte intuitivi și dotați cu o înțelepciune aparte privind multiple aspecte ale vieții. Ei au o puternică dorință de a căuta adevărul și de a înțelege aspecte mai profunde ale vieții și ale existenței umane și sunt buni ascultători, putând oferi sfaturi prețioase celor din jur.

Citește și:

Astfel, pentru nativii din zodia Rac, numărul 7 poate fi o sursă de ghidare și inspirație în viața lor, încurajându-i să se concentreze pe dezvoltarea personală și pe conectarea cu partea lor interioară. Este un număr care îi poate ajuta să găsească înțelegere și să rămână loiali valorilor lor spirituale, dar și să își depășească temerile și blocajele emoționale.

Nativii rRc ar putea fi uneori destul de reticenți și pot să nu se deschidă cu ușurință în fața altora. Pot fi foarte selectivi în alegerea persoanelor cu care să își împărtășească gândurile și sentimentele, iar intuiția lor puternică îi ajută să stabilească foarte ușor dacă cineva din jur nu se potrivește valorilor lor. Racii pot simți atmosfera dintr-o încăpere, energia gândurilor pe care cei din jur le au, oricât de ciudat ar suna.

Citește și:

De-a lungul vieții, având ca număr norocos 7, nativii Rac vor manifesta o dorință destul de puternică de a înțelege mai profund aspectele spirituale ale vieții și de a se conecta cu o dimensiune mai mare a existenței. Poate fi vorba de cercetare, de divinitate sau de anumite zone ale spiritualității unde Racii simt că își pot canaliza energiile.

Ce simbolizează Cifra 7 – element Metal

În Feng Shui, cifra 7 este asociată elementului Metal, care simbolizează energia clarității, preciziei, curățeniei și a tăriei/ puterii. Metalul mai este asociat cu determinarea, disciplina, cumpătarea și perfecțiunea, fiind considerat ca purtând o energie pozitivă a strălucirii, a frumuseții și a valorii. Totodată elementul Metal mai poartă și energia negativă a rigidității, a tristeții și a separării.

Citește și:

Cifra 7 în filosofia Feng Shui este considerată una dintre cele mai puternice și mai norocoase, fiind asociată cu energia divină și cu înțelepciunea, cu creșterea și dezvoltarea spirituală.

Cifra 7 aduce armonie și echilibru, dar mai ales capacitatea de a armoniza și echilibra energiile Yin și Yang. Această cifră facilitează dezvoltarea spirituală și personală și stimulează intuiția, precum și conectarea cu energia divină și atingerea unui nivel superior de conștiință.

horoscop zile norocoase zodia rac

Foto by Dzhulbee/ shutterstock.com

Horoscop: Zilele norocoase la întâlniri ale nativilor Rac

În ceea ce privește întâlnirile amoroase sau de afaceri, nativii Rac pot avea norocul să întâlnească oameni valoroși pentru ei în special în zilele de 2, 7 și 9 ale lunii.

Citește și:

Horoscop: Ziua din săptămână norocoasă pentru nativii Rac

Ziua norocoasă din săptămână pentru nativii rac este cea de Luni, fiind asociată cu simbolistica emoțiilor, sensibilității, familiei și căminului. Luni este o zi perfectă pentru a vă conecta cu aceste aspecte ale vieții și pentru a acorda o atenție deosebită nevoilor emoționale și spirituale. În plus, luni este o zi excelentă pentru a petrece timp cu familia și prietenii apropiați, pentru a vă relaxa acasă și pentru a vă crea un mediu plăcut și reconfortant.

În astrologie, semnul Racului este guvernat de Luna, ceea ce înseamnă că nativii Rac sunt influențați de energia acestei planete.
Luna este asociată cu simboluri ale feminității, ale maternității și nutriției, iar ziua de luni este considerată ziua cea mai potrivită pentru a vă conecta cu aceste energii. De asemenea, Luna este asociată cu emoțiile și intuiția, ceea ce face ca ziua de luni să fie favorabilă pentru dezvoltarea acestor aspecte ale personalității Racului.

Citește și:

În Feng Shui, Luna este asociată cu elementul Apă, care reprezintă fluxul, adaptabilitatea și abundența. Așadar, nativii Rac pot să își maximizeze norocul prin activarea energiilor Apă din casa lor sau de la locul de muncă în ziua de luni.

Atenție însă, Luna este strâns legată de energiile primei zile din săptămână și nu este reprezentarea generală a nativilor Rac, elementul lor determinant din Feng Shui rămânând Metalul.

Horoscop: Numărul Căii Vieții și zilele norocoase în funcție de ziua, luna și anul în acre te-ai născut

În numerologia personalizată, ziua nașterii poartă o valoare deosebit de importantă asupra fiecărei persoane în parte, fiind totodată strâns legată cu zodia în care aceasta s-a născut. Astfel putem găsi o serie de zile norocoase asociate momentului nașterii, care sunt reprezentate de Numărul Căii Vieții și al Destinului.

Citește și:

Să luăm un exemplu concret: un nativ născut pe 4 iulie 1993.

Numerele Căii Vieții și Destinului pot fi determinate după cum urmează:

  • Iulie este a saptea lună a anului, deci numărul ei este 7.

  • Ziua nașterii este 4.

  • Anul nașterii este 1993, astfel că 1 + 9 + 9 + 3 =22; reduceți în continuare 2 + 2 pentru a ajunge la o singură cifră: 4.

  • Numărul destinului însumează toate datele nașterii: 4+7+1+9+9+3= 33 (care este si Numar Maestru si care, în general, nu se reduce), dar poate fi redus la 3+3=6.

Obținem astfel zilele de 4, 6 și 7 ca fiind norocoase în mod particular pentru persoana născută în data de 4 iulie 1993.

Horoscop: Zile norocoase pentru zodia Rac, pentru fiecare lună a anului

De-a lungul întregului an, multe zile norocoase se succed în fiecare lună.

În funcție de lunile anului, aceste zile norocoase sunt astfel:

Zilele norocoase ale zodiei Rac în luna Ianuarie: 3, 9, 11, 13, 16, 29

Zilele norocoase ale zodiei Rac în luna Februarie: 7, 8, 13, 14, 22, 27.

Zilele norocoase ale zodiei Rac în luna Martie: 5, 7, 12, 20, 21, 25

Zilele norocoase ale zodiei Rac în luna Aprilie: 2, 7, 8, 12, 13, 29.

Zilele norocoase ale zodiei Rac în luna Mai: 1, 5, 10, 11, 18, 19.

Zilele norocoase ale zodiei Rac în luna Iunie: 2, 7, 10, 15, 24, 28.

Zilele norocoase ale zodiei Rac în luna Iulie: 3, 4, 7, 20, 22, 25.

Zilele norocoase ale zodiei Rac în luna August: 5, 8, 9, 21, 22, 30.

Zilele norocoase ale zodiei Rac în luna Septembrie: 5, 12, 13, 19, 27, 28.

Zilele norocoase ale zodiei Rac în luna Octombrie: 1, 3, 11, 15, 16, 30.

Zilele norocoase ale zodiei Rac în luna Noiembrie: 6, 7, 16, 17, 27, 30.

Zilele norocoase ale zodiei Rac în luna Decembrie: 4, 9, 13, 24, 30, 31.

Sursa foto articol: ladyphoto/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc