Setari Cookie-uri

Horoscop: Cele mai norocoase zile din săptămână, lună sau an pentru zodia Leu

Unii spun că fiecare se naște cu norocul său, alții zic că norocul și-l face fiecare. Poate că norocul este... undeva la mijloc între cele două teorii. Ca și în astrologie: astrele dispun, dar noi suntem cei care acționăm. Vă propunem, așadar, să descoperiți care sunt simbolurile, numerele și zilele norocoase din punct de vedere astrologic și numerologic pentru nativii Leu – acele perioade în care acești nativi ar trebui să acționeze cu încredere și să își urmeze visurile.

Horoscop: Numărul norocos al zodiei Leu

Numarul norocos al zodiei Leu este 4.

În numerologie, cifra 4 este asociată cu stabilitatea, siguranța, munca asiduă, disciplina, organizarea și realismul.

Simbolistica acestei cifre în numerologie se bazează pe înțelegerea faptului că numărul 4 este compus, evident, din patru unități egale și poate fi reprezentat prin patrulater sau pătrat. Această formă geometrică sugerează ordinea, stabilitatea și echilibrul.

Cifra 4 este adesea asociată cu o energie stabilă și sigură, care poate fi folosită pentru a construi baze solide în diverse domenii ale vieții. De exemplu, cifra 4 poate simboliza construirea unei case, a unei afaceri sau a unei relații de lungă durată.

Cifra 4 se asociază, de asemenea, cu ideea de muncă și disciplină. Persoanele care au o influență puternică a cifrei 4 în numerologie sunt adesea recunoscute pentru realizările lor și pentru capacitatea de a rămâne perseverenți, determinați și concentrați pe obiectivele lor pe termen lung. Aceste persoane sunt adesea văzute ca fiind realiste și practice, putând fi bune în domenii care necesită o abordare logică și metodică.

Citește și:

Pe de altă parte, cifra 4 poate avea și o latură mai puțin pozitivă. Persoanele care sunt dominante de numărul 4 pot fi adesea văzute ca fiind inflexibile. De asemenea, pot fi predispuse la obsesii și la atenție excesivă pentru detalii.

Această cifră aduce influențe pentru a construi baze solide în diverse domenii ale vieții, dar poate necesita un echilibru cu alte cifre pentru a evita atitudinile rigide și inflexibile.

Alte numere norocoase pentru nativii leu sunt si 1, 5 sau 9.

zilele norocoase ale zodiei leu Foto: Matva/ shutterstock.com

Ce simbolizează Cifra 4 – element LEMN

În Feng Shui, cifra 4 este adesea asociată cu elementul lemn și reprezintă energia stabilității, ordinei și structurii.

Această cifră este deosebit de importantă în Feng Shui, reprezentând energia fundamentului și a unei baze solide. Așa cum o casă are nevoiede o fundație pentru a fi stabilă și sigură, rezistentă în timp și în fața puterii naturii, la fel și viața noastră are nevoie de o bază solidă pentru a fi echilibrată și armonioasă.

Citește și:

De asemenea, în Feng Shui, cifra 4 simbolizează energia elementului LEMN, care este adesea asociat cu creșterea, dezvoltarea și vitalitatea. Energia lemnului este, de asemenea, legată de ideea de a fi ancorat și înrădăcinat în lumea fizică, materială, ceea ce poate ajuta la stabilirea unui fundament solid pentru viață.

LEMNUL este un simbol adesea folosit pentru a îmbunătăți energia bazei și pentru a promova stabilitatea și siguranța în viața cuiva, dar si apartenenta, crearea sau revenirea la rădăcini.

Lemnul este și simbol al naturii, al moștenirii ancestrale, al vieții și căminului totodată.

Horoscop: Zilele norocoase la întâlniri ale nativilor Leu

Zilele norocoase pentru întâlnirile nativilor Leu sunt cele de 1, 4, 5 si 9.

Citește și:

Horoscop: Ziua din săptămână norocoasă pentru nativii Leu

În general, fiecare zodie este guvernată de o anumită planetă, iar asta poate influența zilele săptămânii considerate norocoase pentru acea zodie. Leul este guvernat de Soare, așadar DUMINICA poate fi considerată ziua norocoasă pentru Leu. De asemenea, astrologii pot sugera că zilele în care Soarele și alte planete sunt într-o poziție favorabilă pentru Leu pot fi, de asemenea, zile norocoase.

Soarele simbolizează putere, încredere, leadership, creativitate și expresivitate. Leii sunt cunoscuți pentru personalitatea lor puternică și carismă, șarm și hotărâre, iar energia Soarelui poate amplifica aceste calități. Duminica este o zi bună pentru Leu pentru a-și dezvolta și îmbunătăți aceste calități, precum și pentru a se exprima creativ și pentru a se bucura de viață.

Citește și:

Energia Soarelui mai este asociată cu vitalitatea, entuziasmul și optimismul, ceea ce poate fi benefic pentru oricine încearcă să-și crească încrederea în sine și să se concentreze pe obiectivele sale. Pentru Leu, este o zi bună să indrăznească, să aibă încredere în viitor, să facă planuri, să își pună dorințe pe care să le „plantezeȚ în Univers, căci foarte probabil se vor împlini într-o zi.

numerele norocoase pentru zodia Leu Foto: ladyphoto/ shutterstock.com

Horoscop: Numărul Căii Vieții și zilele norocoase în funcție de ziua, luna și anul în acre te-ai născut

Putem avea mai multe zile norocoase asociate momentului nașterii, care sunt reprezentate de Numărul Căii Vieții și al Destinului.

Să luăm un exemplu concret: un nativ Leu născut pe 4 August 1995.

Citește și:

Numerele Căii Vieții și Destinului pot fi determinate după cum urmează:

August este a opta lună a anului, deci numărul ei este 8.

Ziua nașterii este 4.

Anul nașterii este 1995, astfel că 1 + 9 + 9 + 5 =24; reduceți în continuare 2 + 4 pentru a ajunge la o singură cifră: 6.

Numărul destinului însumează toate datele nașterii: 4+8+1+9+9+5=36, dar poate fi redus la 3+6=9.

Obținem astfel zilele de 4, 6, 8 și 9 ca fiind norocoase în mod particular pentru persoana născută în data de 4 August 1995.

Horoscop: Zile norocoase pentru zodia Leu, pentru fiecare lună a anului

De-a lungul întregului an, multe zile norocoase se succed în fiecare lună.

În funcție de lunile anului, aceste zile norocoase sunt astfel:

Zilele norocoase ale zodiei Leu în luna Ianuarie: 1, 4, 13, 16, 18, 27.

Citește și:

Zilele norocoase ale zodiei Leu în luna Februarie: 1, 15, 20, 24, 25, 29.

Zilele norocoase ale zodiei Leu în luna Martie: 9, 18, 19, 20, 21, 28.

Zilele norocoase ale zodiei Leu în luna Aprilie: 1, 5, 10, 11, 18, 23.

Zilele norocoase ale zodiei Leu în luna Mai: 2, 3, 6, 12, 13, 31.

Zilele norocoase ale zodiei Leu în luna Iunie: 3, 4, 13, 17, 26, 30.

Zilele norocoase ale zodiei Leu în luna Iulie: 2, 6, 9, 14, 23, 29.

Zilele norocoase ale zodiei Leu în luna August: 3, 7, 10, 23, 25, 30.

Zilele norocoase ale zodiei Leu în luna Septembrie: 3, 15, 16, 22, 26, 29.

Zilele norocoase ale zodiei Leu în luna Octombrie: 1, 13, 17, 27, 28, 31.

Zilele norocoase ale zodiei Leu în luna Noiembrie: 9, 10, 15, 20, 23, 27.

Zilele norocoase ale zodiei Leu în luna Decembrie: 7, 11, 16, 18, 22, 26.

Sursa foto articol: Serg Zastavkin/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc