Setari Cookie-uri

Horoscop: Cele mai norocoase zile din săptămână, lună sau an pentru zodia Fecioară

Chiar dacă ne dorim ca fiecare zi să fie încărcată cu noroc, ei bine uneori nu toate ne ies așa cum ne-am dori. Deși fiecare zi este un dar, uneori ne confruntăm cu blocaje, cu lipsă de energie, cu o stare emoțională instabilă sau cu alte aspecte care ne pot genera sentimente negative sau care fac ca lucrurile să nu decurgă așa cum ne-am dori. Vă invităm, așadar, să aflați în ce zile astrele aduc noroc cu carul pentru zodia Fecioară.

Horoscop: Numărul norocos al zodiei Fecioară

Numărul norocos al zodiei Fecioară este considerat a fi 2, dar norocoase mai sunt considerate și numerele 5 și 6.

În numerologie, cifra 2 este asociată cu echilibrul, cooperarea, adaptabilitatea, diplomația și sensibilitatea. Această cifră simbolizează energia polarității, dualității și a opoziției totodată.

Cifra 2 aduce armonie, înțelegere, calm și empatie. Acestea sunt calități importante în relații, dar și în orice situație în care este necesară comunicarea și colaborarea cu alții. Atunci când această cifră este asociată energetic cuiva, îi susține acelei persoane șansele de a se bucura de o viață echilibrată și armonioasă, în care relațiile interpersonale sunt pline de iubire și înțelegere.

Citește și:

Energiile negative ale cifrei 2 fac referire la tendința de dependență de orice fel, indecizia, scăderea încrederii în sine, acceptarea compromisului de dragul evitării conflictului.

Ce simbolizează Cifra 2 – element PĂMÂNT

În Feng-Shui cifra 2 aduce armonie, echilibru, cooperare și înțelegere, împăcare și perfecțiune.

Ca și elemnt principal, cifra 2 este legată de elementul Pământ. Acesta simbolizează renașterea, siguranța, stabilitatea, resursele, bogăția, diversitatea. Din Pământ ia naștere viața, cresc plantele, florile și în Pământ se întorc toate. Așa cum cifra 2 conferă o ciclicitate, la fel și elementul Pământ susține această tendință duală, de închidere a cercului, de perfecțiune.

Citește și:

Elementul Pământ este considerat a fi echilibrat și stabil, iar energia sa este asociată cu simboluri precum solul, pietrele, munții și cărămizile.

Acest element poate fi folosit de către nativii Fecioară și nu numai în mai multe modalități, inclusiv prin adăugarea de obiecte de decor precum cristale, pietre sau vase de ceramică în culori precum galben, ocru sau maro, care sunt asociate cu energia elementului Pământ.

Horoscop: Zilele norocoase la întâlniri ale nativilor Fecioară

Zilele norocoase pentru a crea conexiuni valoroase cu cei din jur sau pentru a întâlni sufletul pereche pot fi 1, 3, 9, 15, 20 și 31.

horoscop - numarul norocos si zilele norocoase pentru zodia fecioara Foto: Ironika/ shutterstock.com

Horoscop: Ziua din săptămână norocoasă pentru nativii Fecioară

În astrologia vedică zilele săptămânii sunt asociate cu planetele și cu energia lor specifică. Fecioara este guvernată de planeta Mercur, care este asociată cu ziua de miercuri.

Citește și:

Această zi le aduce Fecioarelor o mai bună putere de gândire, o limpezime în gânduri, putând astfel să vadă cu alți ochi unele situații sau să găsească soluții la problemele care îi măcinau.

De asemenea, ziua de miercuri le stimulează acestor nativi capacitatea de învățare și memorare, astfel că pot avea succes în muncă, la studii, examene sau în alte activități care necisită acumulare de informații sau puetere mare de concentrare.

Tot în această zi Fecioarele primesc impulsul de a explora, curajul de a cerceta locuri noi, de a încerca experiențe noi sau chiar de a face lucruri de care se temeau sau pe care le amânau, încercând să le ocolească riscurile.

Horoscop: Numărul Căii Vieții și zilele norocoase în funcție de ziua, luna și anul în acre te-ai născut

Putem avea mai multe zile norocoase dacă ne gândim la momentul nașterii fiecăruia, acestea fiind reprezentate de Numărul Căii Vieții și al Destinului.

Citește și:

Să luăm ca exemplu un nativ Fecioară născut pe 6 Septembrie 1998.

Numerele Căii Vieții și Destinului pot fi determinate după cum urmează:

  • Septembrie este a noua lună a anului, deci numărul ei este 9.
  • Ziua nașterii este 6.
  • Anul nașterii este 1998, astfel că 1 + 9 + 9 + 8 =27; reduceți în continuare 2 + 7 pentru a ajunge la o singură cifră: 9.
  • Numărul destinului însumează toate datele nașterii: 6+9+1+9+9+8=42, dar poate fi redus la 4+2=6.

Obținem astfel zilele de 6 și 9 ca fiind norocoase în mod particular pentru persoana născută în data de 6 Septembrie 1998.

Horoscop: Zile norocoase pentru zodia Fecioară, pentru fiecare lună a anului

În fiecare lună Fecioarele pot primi noroc astral în anumite zile. Aceasta nu înseamnă că restul zilelor nu sunt norocoase, dar aici va depinde mai departe de harta astrologică personală.

Citește și:

În funcție de lunile anului, aceste zile norocoase sunt astfel:

Zilele norocoase ale zodiei Fecioară în luna Ianuarie: 1, 3, 9, 15, 20, 31.

Zilele norocoase ale zodiei Fecioară în luna Februarie: 3, 12, 13, 18, 23, 27.

Zilele norocoase ale zodiei Fecioară în luna Martie: 1, 11, 20, 21, 28, 29

Zilele norocoase ale zodiei Fecioară în luna Aprilie: 7, 8, 15, 17, 24, 25.

Zilele norocoase ale zodiei Fecioară în luna Mai: 4, 7, 10, 18, 22, 31.

Zilele norocoase ale zodiei Fecioară în luna Iunie: 1, 6, 7, 11, 15, 29.

Zilele norocoase ale zodiei Fecioară în luna Iulie: 4, 9, 10, 17, 25, 30.

Zilele norocoase ale zodiei Fecioară în luna August: 3, 5, 12, 22, 28, 29.

Zilele norocoase ale zodiei Fecioară în luna Septembrie: 4, 9, 10, 22, 23, 28.

Zilele norocoase ale zodiei Fecioară în luna Octombrie: 1, 2, 11, 12, 25, 30.

Citește și:

Zilele norocoase ale zodiei Fecioară în luna Noiembrie: 17, 18, 22, 23, 25, 30.

Zilele norocoase ale zodiei Fecioară în luna Decembrie: 9, 10, 18, 23, 26, 28.

Sursa foto articol: Ironika/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc