Setari Cookie-uri

Luna Plină Roz în Balanță vindecă rănile trecutului. Avem la dispoziție 96 de ore pentru a profita de energia Cosmosului

Oamenii pe care îi atragem în viața noastră sunt oglinzi care ne reflectă propriile convingeri, modele și dorințe. Învățăm să fim atenți la ce ne dorim nu doar de la cei din jurul nostru, ci și de la noi.

Tot ce am trăit până acum va fi lăsat în spate. Urmează o perioadă excelentă pentru noi începuturi, pentru schimbări importante și pentru a ne detoxifica sufletele. A patra lună a anului 2023 vine cu surprize frumoase pentru toate zodiile. Luna Plină Roz în Balanță înfrumusețează cerul pastel al primăverii, simbolizând un timp de echilibru și armonie interioară și iubire pentru oamenii din jur. Universul ne pune la dispoziție 4 zile întregi pentru a profita de energia lui, de a ne pune viața în ordine și de a face schimbările pe care noi le considerăm potrivite pentru a readuce liniște în viețile noastre.

Această perioadă ne învață că relațiile noastre reflectă sinele nostru interior. Oamenii pe care îi atragem în viața noastră sunt oglinzi care ne reflectă propriile convingeri, modele și dorințe. Învățăm să fim atenți la ce ne dorim nu doar de la cei din jurul nostru, ci și de la noi.

Citește și:

Iată care este sfatul Universului pentru fiecare zodie pentru următoarea perioadă:

Horoscop Berbec

Nu lăsa să treacă această perioadă fără să te concentrezi asupra ta. Profită de energia Lunii pentru a îți da seama ce contează cu adevărat pentru tine și care este drumul pe care vrei să mergi mai departe.

Horoscop Taur

Nu uita că nimic nu este întâmplător, totul se întâmplă pentru un motiv anume. Așadar, acceptă-ți soarta și permite-i Universului să îți arate cât de frumos poate fi destinul tău.

Horoscop Gemeni

Nu te mai grăbi prin viață; fă un pas în spate și învață să apreciezi ceea ce trăiești, să te bucuri de această călătorie minunată și să prețuiești cu tot sufletul tău momentul de acum.

Horoscop Rac

Dacă nu îți planifici viața, va exista o persoană care o va face pentru tine. Nu lăsa ca asta să se întâmple. Este momentul să preiei controlul, să fii sigură pe tine și să alegi cu sufletul. Începe chiar de acum.

Citește și:

Horoscop Leu

Lasă în spate tot ce ai trăit până acum. Universul îți deschide porți laargi către un nou început, pentru schimbări importante și pentru un capitol mai frumos ca niciodată.

Horoscop Fecioară

Profită de această perioadă și inspiră-te din tot ce se întâmplă în jurul tău pentru a îți stabili obiective noi și a îți pune în practică planurile pentru a îți împlini visurile.

Horoscop Balanță

Această perioadă este un nou capitol al vieții tale. Ești încurajată să lupți pentru ceea ce îți dorești, să ai încredere în tine și să construiești ceea mai frumoasă relație cu tine însăți.

Horoscop Scorpion

Începe să te bucuri de lucrurile mărunte pentru că ele sunt cele care contează cu adevărat. Cel mai simplu mod prin care înveți să apreciezi ceea ce ai este să realizezi cât de repede le poți pierde. Fii recunoscătoare pentru tot ce ai.

Citește și:

Horoscop Săgetător

Dacă vrei că viața ta să fie o poveste minunată, înțelege că tu ești autorul și în fiecare zi ai posibilitatea de a scrie o nouă pagină. Nu permite nimănui să țină frâiele vieții tale și să ia decizii în locul tău.

Horoscop Capricorn

Alege să fii liniștită, calmă, împăcată, să analizezi cu mare atenție fiecare detaliu și să fii conștientă care lupte ar putea fi ușor câștigate și care ar putea duce la înfrângere totală astfel încât să fii pregătită pentru orice.

Horoscop Vărsător

Învață să știi când este momentul potrivit pentru a îți alege bătăliile. Nu te grăbi nicăieri, ai răbdare și fă pași mărunți, dar siguri.

Horoscop Pești

A venit momentul să ai grijă de tine, să te iubești necondiționat, să te prețuiești. În această perioadă acordă-ți timp și dă-ti seama ce te face fericită cu adevărat.

Citește și:

foto main Lena Grottling, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc