Setari Cookie-uri

Luna Nouă de pe 20 aprilie ne oferă puterea de a fi cei care suntem cu adevărat

Acum ne putem conecta cu adevărat la sufletele noastre. Ne putem ruga pentru libertate, libertatea de a fi cei care suntem cu adevărat, de a renunța la măști și de a ne arată adevărată față. În astfel de momente creăm cele mai bune și mai frumoase relații cu oamenii din jurul nostru și, totodată, suntem un exemplu pentru ci la care ținem. 

Cosmosul lucrează în favoarea noastră chiar și în această perioadă neagră, încărcată de energii intense în Univers. Pe cerul întunecat din cauza tuturor evenimentelor astrologice ce au loc va răsări o lună nouă ce aduce cu ea iubire, vindecare și libertate, mai exact libertatea de a fi cei care suntem cu adevărat.

20 aprilie, zi interesantă în Cosmos. Ce se întâmplă în această zi?

Ziua de 20 aprilie face parte din triunghiul 19-20-21 - o perioadă cu 4 evenimente astrologice explozive ce ne dau lumea peste cap. Pe 19-20 aprilie are loc Eclipsa de Soare hibridă, prima eclipsă solară a anului, pe 20 aprilie Soarele intră în zodia Taur și, în același timp, avem și Lună Nouă tot în zodia Taur, iar pe 21 aprilie Mercur intră în retrograd.

Citește și:

Luna Nouă de pe 20 aprilie are loc în zodia Taur

Luna Nouă din aprilie are loc în zodia Taur, semnul sau preferat, cel în care se simte cel mai bine și cu care relaționează cel mai ușor. Taurul guvernează sentimentul nostru de siguranță și securitate. Această conexiune incredibilă dintre Lună și Taur ne oferă o oportunitate minunată de a ne conecta cu noi înșine și de a ne elibera de tot ce ne ține de trecut.

În mâinile noastre se află puterea de a face schimbările pe care ni le dorim de atât de mult timp; suntem liberi să fim cine vrem să fim, să trăim așa cum ne dorim și să construim viitorul la care visăm de atât de mult timp.

Mai mult decât atât, Universul ne oferă puterea de a ne conecta cu pământul, cu tot ce se află în jurul nostru astfel încât să putem trăi cu adevărat, să ne dăm seama ce contează în această lume astfel încât să cultivăm recunoștință în viața noastră și să apreciem lucrurile mărunte din momentul prezent.

Citește și:

Care este sfatul Universului pentru noi pentru această perioadă minunată?

Universul ne spune că ne putem concentra pe noi înșine. Acesta este un moment foarte bun pentru a ne da seama cine suntem și ce ne dorim cu adevărat nu doar de la prezent, ci și de la viitor.

Acum ne putem conecta cu adevărat la sufletele noastre. Ne putem ruga pentru libertate, libertatea de a fi cei care suntem cu adevărat, de a renunța la măști și de a ne arată adevărată față. În astfel de momente creăm cele mai bune și mai frumoase relații cu oamenii din jurul nostru și, totodată, suntem un exemplu pentru ci la care ținem.

În relația cu noi înșine, trebuie să învățăm să ne acceptăm toate temerile și fricile pentru că și ele fac parte din noi. Viața nu este perfectă și nici noi nu suntem. Este momentul să permitem gândurilor negative să existe și apoi să le lăsăm să își continue drumul astfel încât să facem loc energiei pozitive în viețile noastre.

Citește și:

Cu cât suntem mai recunoscători pentru ceea ce avem, cu atât vom fi mai fericiți. Universul ne va oferi tot ceea ce ne dorim atâta timp cât nu uităm cine suntem și nici ce contează cu adevărat în această lume.

foto main Alexandr Belous, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc