Setari Cookie-uri

Horoscopul sincer al dragostei pentru luna mai. Află ce ți-au pregătit astrele în funcție de zodia în care te-ai născut

Descoperă care sunt planurile pe care astrele le au cu tine pe plan sentimental pentru ultima lună a primăverii în funcție de semnul zodiacal sub care te-ai născut. 

Lăsăm în spate aprilie cu toate culorile ei pastelate și intrăm în mai, ultima lună a primăverii. Universul ne pregătește tot felul de surprize frumoase pe toate planurile, însă viața sentimentală va fi una cu adevărat interesantă. Nu avem timp să ne plictisim, lucrurile se întâmplă cu viteza luminii și tot ce am trăit până acum pare să fie lăsat definitiv în trecut. Ne concentrăm pe momentul prezent și învățăm să ne bucurăm de tot ce ni se oferă aici și acum - pentru că aici se întâmplă viața cu adevărat. Dacă suntem singuri avem ocazia să ne întâlnim față în față cu sufletul pereche (însă acest lucru va fi valabil doar pentru persoanele care sunt complet vindecate de rănile din capitolele trecute).

Citește și:

Horoscopul sincer al dragostei pentru luna mai. Află ce ți-au pregătit astrele în funcție de zodia în care te-ai născut

Horoscop Berbec

Universul îți spune să te pregătești pentru surprize cu adevărat interesante, draga mea născută sub semnul Berbec. Vei beneficia foarte mult de energia pozitivă a astrelor și vor exista mai multe oportunități frumoase de a face ordine în viața sentimentală. Dacă ești deja într-o relație, acum ai ocazia să treci la următorul nivel. În cazul în care ești singură, poți o întâlni o persoană care să te învețe ce înseamnă să iubești cu adevărat.

Horoscop Taur

Ești pregătită pentru o lună specială? Mai vine cu câteva săptămâni de-a dreptul magice pentru tine. Deschide-ți inima și permite-i iubirii adevărate să îți arate cât de frumoasă este viața ta. Ieși din zona de confort și bucură-te de oportunitățile pe care ți le scoate Universul în față. Ai ocazia să creezi amintiri ce vor rămâne pentru totdeauna în sufletul tău... și nu vei face asta singură, ci cu partenerul de viață.

Citește și:

Horoscop Gemeni

În luna mai Universul vrea să înveți câteva lecții importante în ceea ce privește relațiile dintre oameni (și aici nu ne referim doar la relația sentimentală, ci la toate relațiile pe care le ai cu cei la care ții). S-ar putea să te confrunți cu suișuri și coborâșuri care te vor ajuta să crești și să apreciezi mai mult sufletele pure care îți sunt alături necondiționat. Dacă ești singură, ai răbdare. În curând vei întâlni pe cineva cu adevărat special.

Horoscop Rac

Luna mai va aduce multe surprize frumoase pentru tine pe plan sentimental, draga mea născută în zodia Rac. Vei fi nevoită să faci față unor provocări interesante pentru a savura bucuria noilor începuturi și pentru a obține ceea ce îți dorești de la viața amoroasă în această perioadă. În fiecare capitol trebuie să ai o atitudine pozitivă pentru binele tău. Ieși din zona de confort și scapă de inhibiții. Este momentul să trăiești cu adevărat.

Citește și:

Horoscop Leu

Permite-i Universului să te ajute să vindeci toate rănile rămase din trecut. Astrele îți oferă posibilitatea unui nou început, trebuie să te detașezi de tot ce a fost, să îți accepți destinul și să o iei de la capăt. Nu rămâne acolo unde nu mai există nimic în afară de durere și tristețe. Ai grijă de tine și iubește-te necondiționat... și vei vedea cum totul va căpăta sens. Iar, atunci când vei fi pregătită, iubește din nou fără teamă.

Horoscop Fecioară

În luna mai trebuie să depui mai multă muncă în viața ta, în special pe plan sentimental. Atât tu, cât și partenerul de cuplu, v-ați culcat pe o ureche și ați intrat într-o rutină care nu vă face bine deloc. De aceea este important să începeți să fiți prezenți în momentul de acum, să lucrați la relația pe care o aveți, să faceți mai multe lucruri împreună și să scăpați de acest capitol care vă distanțează.

Citește și:

Horoscop Balanță

Luna mai este de bun augur pentru tine, draga mea născută în zodia Balanță. Vei avea multe oportunități foarte interesante pe plan sentimental. Conform astrelor, lucrurile par să se aranjeze în relația de cuplu - mai mult, ai ocazia să faci pasul cel mare dacă simți că ești pregătită cu adevărat. În cazul în care ești singură, Universul îți poate scoate în cale o persoană cu adevărat specială care te va învăța să iubești mai frumos ca niciodată.

Horoscop Scorpion

În luna mai trebuie să înveți arta angajamentului dacă vrei ca relația cu partenerul de cuplu să fie una serioasă și de lungă durată. Scapă de teama de a fi cu cineva, renunță la măști și bucură-te de ceea ce trăiești fără să mai compari ceea ce ai cu ce ai avut în trecut. Totul este diferit în acest moment. Ia-ți inima în dinți și mergi către necunoscut bucurându-te de călătoria pe care o faci alături de o persoană cu adevărat specială.

Citește și:

Horoscop Săgetător

Luna mai va fi o lună grozavă, cu abundență, prosperitate și progres în viața ta. Vei avea parte de o serie de momente în care vei simți că ești nu doar cea mai fericită persoană din lume, ci și cea mai norocoasă. Viața sentimentală se va schimba foarte mult în această perioadă, iar tu te vei bucura din plin de tot ceea ce trăiești. Astrele sunt alături de tine și îți arată planurile lor.

Horoscop Capricorn

Ultima lună a primăverii are multe lucruri de oferit, așa că deschide-ți sufletul și bucură-te de această călătorie interesantă. Pe plan sentimental, Universul va aduce câteva schimbări neașteptate care îți pot da planurile peste cap; nu te speria, totul este necesar pentru a ajunge acolo unde îți este destinat să fii. Fă un pas în spate și permite-i divinității să te ghideze și să îți arate încotro trebuie să mergi.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Luna mai va aduce o serie de schimbări frumoase și importante în viața ta sentimentală. Relația cu partenerul de cuplu se poate transforma în ceva cu adevărat special dacă amândoi sunteți dispuși să vă deschideți sufletele și să fiți sinceri unul cu celălalt. Dacă ești singură, în scurt timp lucrurile se vor schimba deoarece Universul are planuri interesante cu tine pentru final de lună.

Horoscop Pești

Ești pregătită pentru un nou început? Este momentul să lași în spate trecutul și să o iei de la capăt. Aceasta este șansa ta la un nou capitol frumos, special, plin de emoții și de sentimente frumoase. Tranziția de la aprilie la mai va aduce fericire și prosperitate pe plan sentimental. Deschide-ți sufletul și permite-i dragostei adevărate să îți inunde inima și să îți arate cât de frumos este să iubești.

foto main CYC, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Aprilie 2023
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc