Setari Cookie-uri

Cum îți pregătești sufletul pentru Pluto retrograd? Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Află care este sfatul Universului pentru tine pentru următoarele 5 luni în funcție de zodia în care te-ai născut: 

Mai este a treia lună a primăverii și are în plan numeroase evenimente astrologice încărcate de energii incredibile ce ne vor schimba nu doar prezentul, ci și viitorul. Primul eveniment de acest gen este Pluto retrograd, care deja a început în zodia Vărsător și va dura aproape jumătate de an.

Pluto în retrograd ne îndeamnă să săpăm mai adânc în interiorul sufletului nostru pentru a ne descoperi cu adevărat, a înțelege care este scopul nostru în această lume și ce ne face fericiți. În această perioadă avem ocazia să accesăm transformarea divină. Pentru unii acesta poate fi un capitol ușor inconfortabil, însă pe care trebuie să îl ducem. Nu ne mai putem ascunde de ceea ce suntem, nu mai putem purta măști o veșnicie. Așadar, să ne luăm inima în dinți și să începem această călătorie incredibilă.

Citește și:

Află care este sfatul Universului pentru tine pentru următoarele 5 luni în funcție de zodia în care te-ai născut:

Horoscop Berbec

Acest capitol va fi unul plin de provocări interesante, așa că deschide-ți sufletul și bucură-te de călătorie. Vei învăța atât de multe lucruri noi despre tine, vei înțelege cine ești și ce îți dorești de la viață.

Horoscop Taur

Eliberează-te de toată povara trecutului. Universul îți oferă șansa unui nou început, a unui nou capitol. Dă pagina și mergi mai departe cu viața ta fără a mai privi în spate.

Horoscop Gemeni

Nu te teme de un nou început. În următoarele luni lucrează mai mult la tine deoarece ai șansa să te eliberezi de bagajele karmice astfel încât să te concentrezi pe transformarea ta.

Citește și:

Horoscop Rac

Eșți pe aceeași lungime de undă cu Universul și te bucuri mai mult că oricând de această călătorie. Totuși, nu forța prea mult transformarea ta și nu te mai concentra atât de mult pe destinație. În schimb, trăiește pentru acum și bucură-te de fiecare pas pe care îl faci.

Horoscop Leu

Universul îți spune să renunți la toate planurile tale și să îi permiți lui să preia controlul și să îți arate care este drumul potrivit pentru tine. Acum începe transformarea ta pentru viitor, ai ocazia să faci schimbări profunde pentru a fi fericită cu adevărat.

Horoscop Fecioară

Înainte de a mai încerca alte transformări, încetinește și reflectă asupra schimbărilor făcute în ultima perioadă. Te-au ajutat? Ai învățat ceva din ele? Ai crescut? Nu te mai grăbi și încearcă să te concentrezi doar pe momentul de acum.

Citește și:

Horoscop Balanță

Nu te da bătută. În această perioadă Universul te ajută să depășești obstacolele care stau în calea ta și să mergi mai departe pe drumul pe care îți dorești atât de mult să mergi. Totul va fi bine, în scurt timp va răsări și soarele pe strada ta.

Horoscop Scorpion

Acum ai ocazia să îți construiești visuri noi și, cel mai important, să începi să faci planuri mărețe pentru a îți împlini aceste visuri. Ai încredere în tine, ascultă-ți sufletul și lasă-te condusă de intuiție.

Horoscop Săgetător

Învață să apreciezi mai mult viața pe care o ai acum. Nu te mai concentra pe ceea ce îți lipsește și fii recunoscătoare pentru tot ce ai în acest moment. Trăiește în prezent cu bucurie în inimă și liniște în suflet.

Citește și:

Horoscop Capricorn

Acordă puțină atenție semnelor divine și nu mai încerca să te ascunzi de propriul destin. Universul îți arată în mod subtil ce ai de făcut pentru viitor, tu trebuie doar să fii atentă și să înțelegi ce îți spune.

Horoscop Vărsător

Învață să ai răbdare. Transformările masive încetinesc și Universul îți oferă șansa să te adaptezi la tot ce s-a întâmplat până acum. Obișnuiește-te cu viața ta și învață să te bucuri de ea așa cum este în acest moment.

Horoscop Pești

Nu te mai opune propriului destin, acceptă-ți soarta pentru că doar așa vei putea fi fericită cu adevărat. Fă un pas în spate și permite-i Universului să își joace cartea și să îți arate ce are pregătit pentru tine.

Citește și:

foto main Aphelleon, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc