Setari Cookie-uri

Motivul pentru care încă ești singură în funcție de zodia ta

Spune-mi ce zodie ești pentru a afla care este motivul pentru care încă nu ți-ai întâlnit sufletul pereche.

Horoscop Berbec

Ești singură pentru că ai impresia că ești mereu lăsată pe plan secund. Fie că este vorba despre prietenul tău, despre un membru al familiei sau chiar despre o persoană cu care abia ai început să ieși la întâlniri, ești convinsă că aceștia au alți oameni în viața lor cărora le oferă mai multă atenție decât îți oferă ție.

Horoscop Taur

Ești singură pentru că îți este frică să recunoști că îți pasă. Nu vrei ca oamenii să vadă adevărata ta față, nu vrei ca cei din jurul tău să vadă cât de ușor te atașezi de cei la care ții, așa că alegi să te joci și să le arăți că nu îți pasă. Problema este că, făcând asta, reușești să îi alungi pe cei pe care ii iubești cel mai mult.

Horoscop Gemeni

Ești singură pentru că simți că oamenii nu reușesc să te înțeleagă. Îți dorești conexiuni profunde, de la suflet la suflet. Ești o fire puțin dificilă, greu de înțeles și, în general, celor din jurul tău le este greu să îți înțeleagă toate gândurile și sentimentele.

Citește și:

Horoscop Rac

Ești singură pentru că ai fost rănită de atât de multe ori încât nu mai ai încredere în oameni. Ești atât de obișnuită să ți se ceară ajutorul, să fii acolo pentru a susține și a rezolva probleme, însă atunci când tu ai nevoie, toată lumea dispare. Simți deja că nu mai poți oferi ce ai tu mai bun.

Horoscop Leu

Ești singură pentru că nu primești atenția pe care ți-o dorești. Ești genul de persoană care se poate simți singură într-o cameră aglomerată dacă oamenii nu își fac timp să asculte tot ce ai tu de spus. Tu ai nevoie de o persoană care să te pună pe un piedestal.

Horoscop Fecioară

Ești singură pentru că te concentrezi mult prea mult pe munca ta. Îți este ușor să te pierzi în ceea ce faci și să nu mai ai timp de nimic. Ai făcut prea multe compromisuri pentru viața profesională și trebuie să înveți să găsești un echilibru astfel încât să le poți face pe toate.

Citește și:

Horoscop Balanță

Ești singură pentru că îți este greu să te hotărăști. Urăști singurătatea, însă părerile tale despre oameni par să se schimbe de la o zi la alta. Într-o clipă un prieten foarte bun se poate transforma într-un om pe care nici nu vrei să îl mai vezi.

Horoscop Scorpion

Ești singură pentru că te-ai obișnuit să petreci timpul singură încât simți că așa ar trebui să fie viața ta. Mai mult, oamenii din jurul tău deja au înțeles că îți place solitudinea și se gândesc că nu ai nevoie de nimeni în preajma ta.

Horoscop Săgetător

Ești singură pentru că petreci atât de mult timp în călătoria de regăsire încât uiți că uneori este plăcut să ai și alți oameni alături de tine pe acest drum. Până la urmă, aceștia îți pot fi de mare folos pentru că te vor învăța multe lucruri noi.

Citește și:

Horoscop Capricorn

Ești singură pentru că nu știi cum să îți deschizi sufletul. Tânjești după intimitate și conexiune, însă îți este foarte greu să renunți la măști și să fii tu însăți în fața cuiva. Pot trece ani de zile fără să arăți cine ești, de fapt.

Horoscop Vărsător

Ești singură pentru că alungi oameni. De foarte multe ori poți fi destul de dură în ceea ce privește modul în care critici alegerile și greșelile altora. Trebuie să accepți faptul că nimeni nu este perfect și să înveți să lași de la tine.

Horoscop Pești

Ești singură pentru că ești pierdută în propriile gânduri. Chiar și atunci când ești înconjurată de prieteni apropiați, simți că nu ai acea conexiune sinceră cu aceștia pentru că îți dai seama că ei nu te înțeleg. Ești prinsă în capul tău și nu te gândești decât la cât de singură ești.

Citește și:

foto main candy candy, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc