Setari Cookie-uri

19 mai: Ultima Lună Nouă a primăverii vindecă durerea și deblochează drumul către fericirea adevărată

Suntem la un pas de a ne implini visurile. Luna Nouă în Taur ne îndeamnă să avem grijă de noi și ne deschide porțile către o vară minunată. Este timpul să trăim viața mai frumos ca niciodată și să găsim în sufletul nostru fericirea pe care o căutăm în alți oameni.

Universul lucrează mai intens ca niciodată în a doua jumătate a lunii mai. Mercur iese din retrograd și își reia cursul normal, Jupiter intră în Taur și ne promite creștere, prosperitate și abundență, iar Luna Nouă vindecă trecutul, deblochează drumul către fericirea adevărată și ne încurajează să avem încredere în noi și să luptăm pentru a trăi viața la care visăm de atât de mult timp.

Luna Nouă în Taur de pe 19 mai este ultima Lună Nouă a primăverii 2023

Luna Nouă este unul dintre cel mai important punct al fiecărui ciclu lunar și reprezintă aspecte diferite ale vieții noastre. În timp ce Luna Plină este strâns legată de sfârșitul unui ciclu, eliberare și visuri concretizate, Luna Nouă reprezintă noi începuturi, transformare și manifestare de dorințe.

Citește și:

Ceea ce manifestăm în timpul Lunii Noi, de obicei, începe să își facă loc în viața noastră la următoarea Lună Plină. Aceste puncte ale ciclului lunar se alimentează unele pe altele. Sentimentele și dorințele pe care le avem în jurul Lunii Noi influențează proiectele și realizările care se manifestă în apropierea următoarei Luni Pline. Luna Nouă este momentul pentru a planta semințele, în timp ce Luna Plină este momentul în care aducem aceste dorințe în punctul împlinirii.

Luna Nouă în zodia Taur: cum ne influențează acest eveniment astrologic?

În astrologie zodia Taur reprezintă caracterul practic, seriozitatea și stabilitatea, trei caracteristici care vor deveni din ce în ce mai importante atunci când Luna Nouă va intra în zodia Taur. Această influență ne încurajează să găsim în interiorul nostru energia de care avem nevoie pentru a merge mai departe și să ne conectăm mai mult cu natura deoarece aceasta poate vindeca până și cele mai adânci răni sufletești.

Citește și:

Această perioadă este un moment foarte bun pentru a ne opri din fuga noastră prin viață și a ne bucura de lucrurile mărunte. Taurul este cunoscut pentru faptul că știe să își trăiască viața în momentul prezent, să fie recunoscător pentru ceea ce are și să nu își mai facă atât de multe griji cu privire la viitor. Universul ne încurajează să fim aici și acum, să ne conectăm la noi înșine, să închidem ușa trecutului și să ne bucurăm de această călătorie pe care o facem.

Este timpul să trăim viața mai frumos ca niciodată și să găsim în sufletul nostru fericirea pe care o căutăm în alți oameni.

Luna Nouă în Taur: prioritizăm stabilitatea în viața noastră

Luna Nouă în Taur ne ajută să ne dăm seama de importanța stabilității și a securității. Taurul este o zodie cunoscută pentru statornicia și determinarea sa, îndemnându-ne să construim o bază solidă pe care să ne putem manifesta dorințele și visurile. Acesta este un moment oportun pentru a ne evalua situația financiară, pentru a renunța la tot ce este vechi, pentru a stabili rutine sănătoase și pentru a cultiva un sentiment de stabilitate în relațiile noastre - în special în viața personală.

Citește și:

Concentrându-ne pe stabilitate creăm un teren fertil pentru creștere personală, permițându-ne astfel să ne urmărim obiectivele cu multă încredere și curaj.

Luna Nouă în Taur ne îndeamnă să avem grijă de noi

Luna Nouă în Taur ne amintește că este momentul să ne îndreptăm atenția asupra noastră și să avem mai multă grijă de noi. Energia incredibilă a Taurului ne încurajează să ne prețuim pe noi înșine și să ne dăm seama de valoarea noastră.

Aceasta este o perioadă foarte bună pentru a ne îndrepta atenția asupra practicilor de îngrijire de sine care promovează nu doar bunăstarea fizică, ci și cea emoțională. Onorându-ne și hrănindu-ne corpurile, mințile și sufletele, cultivăm un sentiment mai profund al iubirii de sine care ne ajută să îmbunătățim considerabil calitatea generală a vieții noastre.

Citește și:

Luna Nouă în Taur ne deschide porțile către o vară minunată

Luna Nouă în Taur ne oferă o oportunitate puternică de a îmbrățișa cine suntem cu adevărat. Lăsăm în spate trecutul fără să ne mai întoarcem privirea către el și ne concentrăm pe momentul de acum pentru a construi o bază solidă care să ne ajute să avem un viitor așa cum ni-l dorim. Conectându-ne cu simțurile noastre, hrănind stabilitatea și prețuind-ne pentru ceea ce suntem, putem valorifica energia acestui eveniment ceresc pentru a ne manifesta dorințele și a trăi o viață mai împlinită și mai echilibrată astfel încât să construim un viitor stabil, încărcat de fericire și de abundență.

foto main yaalan, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2023
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc