Setari Cookie-uri

Ele vor fi cele mai fericite zodii în vara anului 2023

Ești pregătită să afli dacă te numeri printre aceste zodii super norocoase? Atunci citește în continuare!

Următoarele luni vor fi unele incredibil de frumoase pentru majoritatea zodiilor. Totuși, există câteva semne zodiacale cu adevărat norocoase. Universul este de partea lor și le pregătește surprize speciale: destine schimbate, transformări profesionale, creștere spirituală și fericire cât cuprinde. Iată care vor fi cele mai fericite zodii în vara anului 2023.

Horoscop Taur

Ești pregătită pentru trei luni incredibil de frumoase? Pe măsură ce Jupiter își continuă călătoria prin zodia ta, tu te simți din ce în ce mai încrezătoare și mai plină de viață. Lași trecutul în spate și îți îndrepți întreaga atenție asupra prezentului pentru a descoperi că acest tranzit îți inundă sufletul cu speranță și o perspectivă pozitivă asupra viitorului.

Citește și:

Vei impresiona toți oamenii din jurul tău și, cel mai important, te vei impresiona pe tine însăți. Ai posibilitatea de a ieși din zona de confort și de a face tot ce îți dorești - Universul este de partea ta și te ajută să te bucuri de această călătorie minunată, să explorezi, să experimentezi și să creezi amintiri noi.

Pe 11 iulie Marte se va muta în cea de-a cincea casă a ta, casa plăcerilor, evidențiindu-ți dorința de a profita de tot ce îți oferă mai frumos viața. Urmează-ți instinctul și mergi înainte. Tot Cosmosul va lucra în favoarea ta în această vară, așa că nu trebuie să îți faci griji cu privire la nimic. Indiferent de situație, lucrurile se vor rezolva, iar tu vei fi mai fericită ca niciodată.

Horoscop Leu

Draga mea născută în zodia Leu, această vară va fi una de neuitat pentru tine. Jupiter continuă să treacă prin a zecea casă a zodiei tale, casa carierei, și te va ajuta să găsești în sufletul tău puterea de a lupta pentru ceea ce îți dorești. Ești în cel mai bun punct pentru a îți atinge obiectivele; ai încredere în tine și mergi mai departe cu planurile tale și vei vedea cum se vor schimba lucrurile. Poate exista o avansare în carieră, beneficii financiare sau chiar oportunități incredibil de angajare.

Citește și:

În plină vară Venus va retrograda prin prima ta casă, determinându-te să îți reevaluezi percepția de sine. Aceasta este o perioadă foarte bună pentru a te concentra asupra ta și pentru a îți da seama cine ești și ce vrei să faci pe viitor. Ce te face fericită? Ce îți aduce liniște? Ce vrei să schimbi la viața ta în acest moment?

Nevoia de a te reinventa va fi una plăcută și, în cele din urmă satisfăcătoare deoarece te va scoate mult din zona de confort, te va ajuta să crești și, cel mai important, te va determina să petreci mai mult timp cu tine însăți. Instinctele tale te vor ghida atunci nccand îți vei asuma riscuri astfel încât să acționezi cu încredere. Nu-ți face griji, totul va fi mai mult decât bine.

Horoscop Săgetător

Ce te așteaptă pe tine în această vară? Trei luni de poveste. Se vor întâmpla atât de multe în această perioadă încât nici nu vei avea timp să te plictisești.

Citește și:

Jupiter, planeta care îți guvernează semnul zodiacal, va continua să îți aducă optimism și creștere pe tot parcursul verii anului 2023, acest lucru ajutându-te să recunoști valoarea pe care o aduci acestei lumi.

Venus va retrograda în a noua casă, casa expansiunii și a călătoriei, ceea ce înseamnăcă lucrurile care te mulțumesc se vor schimba. Ai ocazia să experimentezi mai mult ca niciodată, însă trebuie să lași deoparte regulile și să ieși din zona de confort și să trăiești cu adevărat. Permite-ți să evoluezi și să te adaptezi schimbărilor astfel încât să mergi tot mai departe cu viața ta.

Pe 31 iulie Marte va fi în trigon cu Jupiter, determinându-te să ai și mai multă încredere în tine. Vei descoperi că ești capabilă să iei decizii care vor avea un efect constructiv asupra reputației tale publice. Tot ceea ce faci va veni cu un pic de noroc în viața ta. Dacă vrei să ai succes pe viitor, atunci trebuie să oferi acestei veri tot ce ai tu mai bun.

Citește și:

foto main Ironika, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc