Setari Cookie-uri

Mercur a intrat în Leu pe 10 iulie. Avem la dispoziție fix 17 zile pentru a ne schimba viețile

Intrarea lui Mercur în Leu înseamnă o calibrare extrem de puternică minte-inimă. Mercur în Leu ne oferă putere să întruchipăm schimbările pe care ni le-am tot imaginat și la care ne-am tot gândit în ultima perioadă, exprimându-ne cu multă încredere și, cel mai important, autenticitate.

Mercur a intrat în Leu pe 10 iulie și va rămâne aici până pe 27 iulie, când își schimbă din nou semnul. Avem la dispoziție fix 17 zile pentru a ne lua inima în dinți și a ne transforma viețile. Iată care este sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop Berbec

Ai mult mai multă încredere în tine în această perioadă decât de obicei, așa că este timpul să acționezi. Ascultă-ți intuiția și ia deciziile pe care inima ta le consideră potrivite. Ești pe drumul cel bun și în scurt timp vei vedea rezultate incredibiele.

Horoscop Taur

Este posibil ca detaliile să nu fie la fel de importante ca până acum. Așadar, concentrează-ți atenția asupra obiectivelor mari și nu te pierde în lucruri nesemnificative. Fă-ți planul de bătaie pentru următoarele luni și apucă-te de treabă.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Nu mai asculta ce îți spun oamenii din jurul tău, ci concentrează-te pe ce simți tu că trebuie făcut. Lasă-te condusă de ce îți dictează intuiția și ia deciziile potrivite pentru ține astfel încât să ajungi acolo unde îți dorești.

Horoscop Rac

Preia conducerea asupra vieții tale și creează-ți propriul destin în această perioadă. Universul este de partea ta și îți oferă toată energia de care ai nevoie pentru a gestiona cât mai bine schimbările apărute.

Horoscop Leu

Nu te grăbi cu schimbările pe care vrei să le faci. Fă un pas în spate, analizează-ți cu atenție viața și încearcă să îți dai seama de ce ai nevoie în următoarea perioadă. Ce îți lipsește? Pentru ce trebuie să lupți?

Citește și:

Horoscop Fecioară

Învață să cultivi răbdarea în viața ta. Știi ce îți doreșți și nu îți este teamă să lupți pentru visurile pe care le ai, însă este posibil să te grăbești și să nu te mai bucuri de călătorie. Nu te focusa pe destinația finală pentru că pierzi multe clipe fericite.

Horoscop Balanță

Ai încredere în tine, ieși din zona de confort și luptă pentru ceea ce îți dorești. Visurile nu se împlinesc peste noapte, trebuie să ai răbdare, să acționezi, să îți pui în aplicare planurile și să depășești obstacolele ce stau în calea succesului tău.

Horoscop Scorpion

Una dintre cele mai mari pasiuni ale tale se poate transforma într-un proiect ce îți va aduce beneficii financiare incredibile. Trebuie doar să fii la momentul potrivit și în locul potrivit și viața ta se va schimba radical.

Citește și:

Horoscop Săgetător

Este momentul să te pui pe primul loc și să îți schimbi viața. Caută în sufletul tău puterea de care ai nevoie pentru a lupta pentru viitorul la care visezi de atât de mult timp.

Horoscop Capricorn

Trebuie să închizi ușa trecutului, să te vindeci cu adevărat și să începi un nou capitol al vieții tale. Este momentul să mergi mai departe fără să te mai gândești la tot ce s-a întâmplat.

Horoscop Vărsător

Universul îți oferă putere de convingere incredibilă pentru a reuși să obții ceea ce îți dorești. Emani încredere atunci când vorbești și reușești să atragi oamenii potriviți de partea ta; ține-te de treabă pentru că în scurt timp îți vei vedea visurile împlinite.

Citește și:

Horoscop Pești

În această perioadă ai posibilitatea să te eliberezi de tot ce a fost pentru a face loc viitorului și noului în viața ta. Permite-ți să trăiești așa cum îți dorești și nu te lăsa condusă de nimeni; ascultă-ți intuiția și mergi pe drumul pe care tu vrei să mergi.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc