Setari Cookie-uri

Horoscopul MISTERELOR: Destinul ÎNFLORITOR al celor născuți în luna MARTIE

Energia vitală a lunii Martie este una uriașă, ce cuprinde tot ce este viu în natură. Cei născuți în această primă lună a primăverii stăpânesc arta frumosului, primesc darul creativității și sunt, în general, persoane care reușesc să se remarce în viață și în societatea în care trăiesc. Vă invităm să descoperiți destinul inflorilot al celor născuți în luna Martie.

Destinul celor născuți între 1 și 10 MARTIE

Aceste persoane sunt pline de energie, dar totodată sunt înzestrate cu o creativitate aparte ce le ajută să facă artă din nimic. Au capacitatea de a debloca lucrurile, de a readuce în lumină elemente vechi și uitate, de a găsi soluții rapide pentru probleme lente.

Ei sunt oamenii care sfințesc locul, cum ar spune un proverb românesc. Știu să folosească toate resursele, chiar și cele banale, pentru a crea tot ceea ce au nevoie în jurul lor, tocmai de aceea acești oameni nu vor suferi niciodată de sărăcie.

Cei născuți în această perioadă, ca și toți cei născuți în luna martie, înțeleg natura în profunzime și sufletul lor este legat de aceasta. Iubesc florile, tot ce este verde, pădurile și iarba sălbatică și adesea își pot găsi echilibrul și liniștea în mijlocul naturii.

Citește și:

Înzestrați cu darul frumosului, cei născuți între 1 și 10 martie știu să construiască în jurul lor o atmosferă frumoasă, un design al casei aparte, au un stil vestimentar ce le caracterizează individualitatea și pot fi oameni foarte talentați în tot ceea ce fac.

Adesea se pot exprima prin artă, indiferent de forma acesteia.

În dragoste își pot găsi târziu sufletul pereche, tocmai pentru că sunt persoane sensibile, greu de înțeles și totodată cărora li se potrivesc oameni la fel de sensibili și talentați. Au nevoie de sinceritate și dăruire în relațiile amoroase, iar mai mult decât romantismul și apreciază caracterul practic al partenerului de viață.

Financiar, așa cum spuneam mai sus, acești oameni reușesc mereu să aibă ceea ce își doresc, pentru știu să își folosească resursele pentru a-și atinge scopurile. Astrele le oferă și noroc, ceea ce îi ajută și mai mult în împlinirea dorințelor.

Citește și:

horoscopul celor nascuti in martie

Foto: Shelestova Anna/ shutterstock.com

Destinul celor născuți între 11 și 20 Martie

Firi pline de viață și dornice de aventură, persoanele născute în această perioadă iubesc să călătorească, să exploreze lumea, să descopere noi culturi, noi locuri, noi energii.

Sunt tot timpul în căutarea noului și reușesc încă de timpuriu să își găsească echilibrul interior, pentru că astrele le-au dat darul cunoașterii și autocunoașterii.

Așadar se descoperă ca indivizi încă de mici, își înțeleg emoțiile, nevoile, iar empatia lor puternică îi ajută să îi înțeleagă și pe alții.

Le place să studieze, dar și să inventeze, așadar ar putea deveni inițiatorii unor afaceri moderne, gata oricând să fie creatorii noilor curente. Această creativitate se datorează înțelegerii lumii din jur, identificării nevoilor din comunitatea în care activează, astfel că pot ști cu ușurință ce lipsește, ce ar face bine, ce s-ar căuta.

Citește și:

Ca și nativii de mai sus, nici aceștia nu suferă de sărăcie de-a lungul vieții, știind când și unde să acționeze și orientându-se mereu spre ceea ce le acoperă nevoile personale. Poate au nevoie de bani, de artă, de călătorii, de timp. Indiferent de nevoile lor, vor ști să obțină ceea ce doresc.

În dragoste pot avea o viață piperată, se pot îndrăgosti de mai multe ori de-a lungul vieții și mai că ar putea scrie un roman despre peripețiile lor amoroase. Însă de fiecare dată când iubesc, o fac cu tot sufletul și toată implicarea. Este greu ca cineva să reușească pentru mult timp să țină pasul cu aceste persoane deosebit de dinamice, pline de energie, mereu în schimbare, nestatornice. Tocmai de aceea, prin acest cumul de schimbări, pot pierde din iubiri.

Citește și:

Destinul celor născuți între 21 și 31 Martie

Plini de energie, cu ambiții mari și dornici să guste din tot ce este mai bun în viață, cei născuți în ultima perioadă a lunii Martie se bucură, în genral, de un destin măreț.

Sunt lideri înnăscuți și reușesc cu ușurință să se facă remarcați în mediul în care activează, în cercul de prieteni sau de necunoscuți. Le place să călătorească, sunt plini de umor și de șarm, au un stil vestimentar ce îi ajută să se mențină în centrul atenției și au mereu ceva interesant de spus.

Viața mondenă este pentru ei și le place să testeze lucrurile noi, localuri, locuri în care n-au mai fost. Pot chiar să prefere și activitățile mai periculoase, hobby-urile care îi ajută să își descarce adrenalina.

Citește și:

Au nevoie de atenția celor din jur, iar aceasta ar putea să-i atragă în capcanele trădării de-a lungul vieții. Dar chiar și așa, cei născuți în această perioadă sunt oameni puternici, care reușesc să treacă cu fruntea sus peste greutățile vieții.

În plan amoros se orientează mai greu, pot face alegeri nepotrivite în tinerețe, ajungând astfel să își găsească mai târziu în viață sufletul pereche. Au tendința de a se îndrăgosti mai degrabă de oameni din apropierea lor, pe care îi cunosc deja, decât de necunoscuți.

Pot deveni familiști convinși dacă se întâmplă să le placă copiii.

Sursa foto articol: Ironika/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc