Setari Cookie-uri

Acestea sunt Zodiile BINECUVÂNTATE în August 2023: primesc Puterea AutoVindecării, Darul Norocului și Harul Înțeleptului

Luna August 2023 vine cu vești foarte bune pentru câteva zodii care par a fi protejate de Univers în această perioadă. Te invităm să descopri cine sunt nativii binecuvântați în ultima lună a acestei veri.

Zodii BINECUVÂNTATE în August 2023: Taurii primesc Darul Norocului

Într-o perioadă în care în mintea Taurilor se învârt tot felul de gânduri despre viitor și se zbat tot felul de griji privind proiectarea dragostei, a siguranței financiare, a sănătății sau a familiei într-un viitor care astăzi le pare incert, Taurii caută o oază de liniște, un hobby care să le bucure inima, un gram de noroc care să ii scoată din impas.

Universul este de partea lor și le va oferi întocmai ceea ce au nevoie, căci Taurii primesc Darul Norocului în August 2023.

Dacă au nevoie de bani pentru a acoperi unele riscuri financiare, vor primi proiectele potrivite care să le aducă finanțele dorite. Dacă de iubire au nevoie, se vor îndrăgosti sau, pentru cei aflați deja într-un cuplu, poate își pun pirostriile.

Citește și:

Se pare că cele mai arzătoare probleme ale Taurilor din această perioadă se vor rezolva printr-un noroc ceresc, divin, venit parcă de la Îngeri. Taurii se vor simți astfel mai liberi, mai ușurați de griji, mai încrezători în viitorul lor și în propriile puteri.

zodii binecuvantate in august 2023

Image by Mirabelle Infinity from Pixabay

Zodii BINECUVÂNTATE în August 2023: Leii primesc Puterea (Auto)Vindecării

Cum nu există organism perfect, fiecare dintre noi suferim, poate, la un moment dat, de o afecțiune sau cineva drag nouă este suferind. Boala naște griji mari, căci se manifestă pe un teren destul de greu de controlat de către noi.

În cazul Leilor, Universul de oferă Puterea (Auto)Vindecării, care poate fi aplicată asupra lor sau asupra unei persoane dragi la care țin foarte, foarte mult.

Citește și:

Este posibil ca ei înșiși să descopere că anumite simptome supărătoare aparțineau unei afecțiuni care, odată diagnosticate, poate fi controlată. Sau știau deja de o suferință a corpului și acum află ce pot face pentru a se simți mai bine. Poate este vorba despre oboseală, răceli recurente, infecții urinare sau afecțiuni cutanate. În tot cazul, Leii vor găsi ameliorarea de care aveau nevoie pentru a se simți mai bine.

Dacă se întâmplă ca cineva drag să treacă printr-o perioadă mai dificilă privind sănătatea, este posibil ca din partea acestuia Leii să afle o veste bună, care să le bucure inima.

Zodii BINECUVÂNTATE în August 2023: Săgetătorii primesc Harul Înțeleptului

Se pare că Săgetătorii au trecut prin perioade dificile în ultimele săptămâni, cu dileme care le macină sufletul, cu dezamăgiri sau schimbări de ritm în anumite planuri ale vieții.

Citește și:

Poate că au fost furtuni în dragoste și acum se află în pragul unor decizii importante, poate că financiar au avut anumite oportunități, dar niciuna lipsită de riscuri, iar acum trebuie să aleagă o variantă, întrebându-se care este cea mai potrivită.

În tot cazul, indiferent de planul vieții lor afectat de vijelii, Săgetătorii se văd nevoiți să ia unele decizii importante sau sunt încolțiți să meargă într-o direcție despre care nu sunt siguri că li se potrivește, nu sunt convinși că asta își doresc și ei.

Însă, pentru a face cele mai bune alegeri, pentru a găsi cele mai inovatoare soluții, pentru a folosi cât mai eficient resursele pe care le au, Universul le oferă Săgetătorilor Harul Înțeleptului.

Nativii vor simți, pur și simplu, cum ceața se ridică de pe gândurile lor, vor vedea cu claritate realitatea și vor cântări riscurile și beneficiile cu acuratețea unui matematician. Săgetătorii sunt ajutați divin să ia acum cele mai bune decizii pentru ei, oricât de dificil ar părea acest proces al hotărârii.

Citește și:

Image by BICH LE from Pixabay

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc